Vodafone non stop

Bent u klant bij Ziggo én Vodafone? Dan kunt u vanaf nu profiteren van gratis extra’s, non –stop. Hoe werkt het precies en wat is Vodafone non-stop? We leggen het u hier allemaal uit.

Heeft u Digitale TV en internet van Ziggo (bijvoorbeeld in een alles in 1 pakket of in een 2 in 1 pakket) en heeft u een GSM abonnement bij Vodafone (met toestel of alleen sim only) dan krijgt u elke maand non-stop gratis extra’s. De Vodafone mobiele abonnementen die hier aan meedoen zijn: start, smart, scherp, red en black. Een belangrijke voorwaarde is wel dat beide abonnementen op hetzelfde adres moeten staan geregistreerd, maar niet per se op dezelfde naam. Maar that’s all.

Op welke non-stop extra’s kunt u rekenen?

  • Dubbele data: Vodafone verdubbelt elke maand de standaard databundel van alle abonnementen: start, smart, scherp, red en black.
  • Veilig online pakket: u krijgt het beveiligingspakket Safe Online XL gratis. Hiermee kunt u maximaal 20 apparaten (telefoons, tablets en laptops) beveiligen. Normaal gesproken kost dit €6,95 per maand, maar u krijgt het helemaal gratis.
  • Een extra TV-pakket naar keuze. U kunt elke maand gratis naar een extra TV-pakket kijken. U kunt kiezen uit Ziggo Movies & Series L, met onder andere de zenders van HBO. Of u kiest voor Ziggo Kids of Ziggo Sport Totaal (zes premium sportkanalen met heel veel sport). En het mooie is, u kunt elke maand gratis wisselen. Dat is helemaal lekker makkelijk.

Hoe krijgt u de gratis extra’s?

Dat is heel makkelijk. U hoeft alleen de verschillende producten van Vodafone en Ziggo op één adres te hebben staan. Ze hoeven niet op dezelfde naam te staan, dus als u als ouder een Ziggo abonnement heeft en uw zoon of dochter heeft een Vodafone mobiel abonnement, dan profiteert u al van non-stop extra’s. Zodra u voldoet aan de voorwaarden worden de gratis extra’s vanzelf voor u klaargezet en wordt u geïnformeerd. Vodafone en Ziggo beginnen in april met het uitrollen van de extra’s voor de klanten die hier al voor in aanmerking komen. U ontvangt dan vanzelf mails en sms’jes over de activatie en wat u dan vervolgens nog zelf moet doen (keuze doorgeven van het zenderpakket bijvoorbeeld)

Hoe lang gelden de non stop acties?

Zolang u beide abonnementen behoud. Dus dat kan heel lang voordeel betekenen.

Waarom deze extra’s?

Dat is eenvoudig. Vodafone en Ziggo werken sinds kort samen. En twee bedrijven kunnen meer dan één, en daar willen ze u van laten profiteren. Ze heten samen VodafoneZiggo, maar voorlopig blijven de 2 merken gewoon nog los bestaan. Ondertussen laten ze u non-stop profiteren van leuke extraatjes. Dat is mooi meegenomen toch?

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Ziggo of naar de website van Vodafone.

Wilt u meer informatie over de abonnementen van Vodafone of Ziggo dat kan ook op deze website: