Oxxio alles in 1

> Direct naar de website van Oxxio

Oxxio: vergelijk de pakketten

Type pakketInternetsnelheidTV-zenders / HD-zendersPrijs per maandACTIE
Oxxio internet TV en bellen100 down / 10 up80 / 56€48,45 6 maanden €38,45
Korting €60
Meer info Oxxio alles in 1
Oxxio internet en TV100 down / 10 up80 / 56€45,956 maanden €38,45
Korting €45
Meer info Oxxio alles in 1
Oxxio internet100 down / 10 upn.v.t.€33,956 maanden €26,45
Korting €45
Meer info Oxxio alles in 1

Over Oxxio alles in 1

Oxxio kent u waarschijnlijk al langer van de energie (gas en stroom). Maar sinds februari 2019 bieden ze u nu ook de mogelijkheid om een alles in 1 pakket met internet tv en bellen af te sluiten bij ze. En dat kan heel voordelig zijn. Waar staat Oxxio zoal om bekend in de energie wereld? Als eerste zijn ze erg slim en ook nog eens heel voordelig. Dit beloven ze aan al hun klanten als het gaat om stroom en gas, maar nu ook om Oxxio thuis met internet tv en bellen. Ze maken het superslim door u ook toegang te geven tot een app waarin u alles kunt volgen rondom de diensten die u bij ze afneemt. Maar dat is nog niet alles, want ze zijn geen hele grote energiereus. U bent dan ook zeker geen nummertje bij deze aanbieder. Met een relatief klein team, dat zeer gedreven is, proberen ze het zo goed mogelijk voor u te regelen.

Bent u al Oxxio klant voor energie? Dan kunt u dat abonnement nu eenvoudig uitbreiden met naar Oxxio alles in 1, Oxxio internet en TV of naar Oxxio internet. Maar u kunt ook kiezen voor Oxxio alles in 1 zonder dat u ook al energie klant bent bij Oxxio. Het is dan ook geen harde voorwaarde dat u eerst Oxxio energie klant moet zijn voordat u Oxxio Thuis klant kunt worden voor internet tv en bellen. Klant worden heel eenvoudig, ook als u al een telecom aanbieder heeft voor thuis. U kunt alles online aanvragen en regelen. En als u gebruik maakt van de Overstapservice van Oxxio dan zeggen zij uw huidige contract voor u op. Als u kiest voor de Overstapservice dan hoeft u weinig zelf te doen. Dat scheelt u een hoop gedoe. U kunt dan gewoon rustig achterover leunen en u komt geen moment zonder internet tv of bellen te zitten. Het enige wat u misschien nog wel moet doen is uw huidige apparatuur terug sturen naar uw huidige aanbieder waar u bij weg gaat. En als alles goed gaat dan betaalt u ook geen dubbele lasten voor uw alles in 1 abonnement.

Wilt u het opzeggen liever zelf doen? Dat kan natuurlijk ook gewoon. Vervolgens krijgt u een week voor de activatiedatum het installatiepakket thuis gestuurd en kunt u het eenvoudig zelf installeren. Wilt u liever dat de monteur dat doet? Dat kan natuurlijk ook. U kunt een afspraak met hem inplannen op een moment dat het u goed uitkomt. Dat is wel zo prettig.

Met Oxxio alles in 1 kiest u gegarandeerd voor kwaliteit, want het Oxxio alles in 1 pakket maakt namelijk gebruik van het KPN netwerk. Zo krijgt u dus KPN kwaliteit tegen een Oxxio prijs en service. Wie wil dat nou niet?

Oxxio Combivoordeel

Als u kiest voor Oxxio energie en Oxxio alles in 1 of Oxxio internet en TV dan kunt u profiteren (helemaal gratis) van Oxxio Combivoordeel. Dit voordeel blijft geldig zolang u een energie en een alles in 1 abonnement heeft bij Oxxio. U kunt zelf kiezen voor welk voordeel u kiest. U heeft de keuze uit:

  • Elke maand 2,50 euro korting op uw factuur. Dit levert u op jaarbasis een extra korting op van maar liefst 30 euro. Dat is toch mooi meegenomen.
  • Het gratis Opnemen Pakket. Hiermee kunt u uw favoriete programma’s opnemen en inplannen + afspelen. U kunt maar liefst 6 programma’s tegelijkertijd opnemen en u krijgt 200 uur aan opslagruimte. Daarmee kunt u dus wel even voort.
  • Gratis Fox Sports Eredivisie. Bent u sportliefhebber en wilt u geen voetbalwedstrijd meer missen? Kies dan voor dit pakket en u hoeft het nooit meer te missen.

Oxxio aansluitkosten alles in 1

Moet u bij Oxxio aansluitkosten betalen voor internet bellen en tv? Ja dat moet wel, maar de kosten daarvan vallen mee bij Oxxio. Maar ook aan de installatie van uw pakket door een monteur kunnen extra kosten zitten. Maar niet altijd. Kiest u voor een glasvezelaansluiting, dan moet er een monteur bij u langskomen. Dan betaalt Oxxio deze kosten voor u zodat u geen 79,95 euro hoeft te betalen. Maar ook als u van de COAX kabel van Ziggo overstapt naar een DSL aansluiting van Oxxio dan betaalt Oxxio deze kosten voor u. U betaalt de monteur alleen als u eigenlijk ook zou kunnen kiezen voor de zelfinstallatie.

Voordelen Oxxio alles in 1

  • Voordelig energie en alles in 1 bij één aanbieder
  • Extra combivoordeel
  • KPN kwaliteit voor een Oxxio prijs
  • U kunt ook kiezen voor alleen internet en tv of internet only

Oxxio internet en TV

Heeft u geen vaste telefonie nodig? Dan zit u ook goed met Oxxio internet en TV. Het is gewoon mogelijk om deze variant te kiezen. Veel mensen bellen tegenwoordig met hun mobiele telefoon en hebben daar een onbeperkte bundel zodat u geen internet bellen en tv meer nodig heeft. Daar heeft Oxxio internet en TV dus rekening mee gehouden. Het is uiteraard ook nog iets goedkoper per maand, dus dat scheelt u nog weer wat extra euro’s elke maand en op jaarbasis. Wilt u weten wat Oxxio op uw adres kan leveren? Doe dan de Oxxio postcodecheck.

Oxxio internet

Oxxio internet wordt standaard geleverd met een snelheid van 100Mb/s om te downloaden en 10 Mb/s om te uploaden. Hiermee kunt u met meerdere mensen eenvoudig helemaal los op het internet bij u thuis. Afhankelijk van de verbinding die beschikbaar is krijgt u internet via glasvezel of via DSL. U kunt hier helaas niet in kiezen. Als er glasvezel beschikbaar is dan is de snelheid van het downloaden gegarandeerd en kunt u ook met dezelfde snelheid uploaden als downloaden. Of u op uw adres met een DSL verbinding ook de maximale snelheid kunt halen is van diverse zaken afhankelijk zoals de afstand tot de wijkcentrale vanaf uw huis. U kunt op de website van Oxxio wel zien wat de ingeschatte snelheid is die u kunt halen op uw adres. Kiest u voor Oxxio internet? Dan krijgt u de ExperiaBox V10 en de toebehoren in bruikleen.

Vergelijk Oxxio met andere aanbieders

Op uw adres zijn er natuurlijk meerdere aanbieders mogelijk als het gaat om een thuis abonnement met internet, tv, bellen of een andere combinatie van deze diensten. Het is dan ook verstandig en logisch dat u wilt vergelijken voordat u overgaat tot het maken van een keuze. Dan weet u namelijk precies wat er leverbaar is op uw adres en welke mogelijkheden er zijn qua keuzes en kosten. In een paar minuten kunt u deze vergelijking al maken zodat u Oxxio alles in 1 kunt vergelijken met bijvoorbeeld NLE alles in 1, Ziggo alles in 1 of KPN alles in 1.

Alles in 1 vergelijken

Postcode check

Is het Oxxio Thuis pakket ook bij u beschikbaar? Maak gebruik van de postcodecheck op de website van Oxxio. U ziet dan direct wat er mogelijk is en wat het u gaat kosten.

Oxxio aanbieding alles in 1

Oxxio is nieuw in de telecom markt en start direct met een leuke aanbieding als welkom voor nieuwe klanten. Hiermee kunt u flink wat extra besparen. Ook in de toekomst zullen ze ongetwijfeld regelmatig een actie, aanbieding of korting hebben waar u van kunt profiteren. Op de website van Oxxio vindt u altijd de meest recente aanbieding. Waar wacht u nog langer op?