Caiway alles in 1

> Direct naar de website van Caiway

Caiway: Vergelijk de pakketten


Over Caiway alles in 1

Caiway wordt ook wel CAIW genoemd. Caiway is opgericht in 1981 en ze lopen vaak voorop in de markt. Zo waren ze 1995 de eerste in Europa die internet aanboden via de kabel. En in 2005 waren ze in Nederland de eerste die digitale televisie introduceerden, op grote schaal. Caiway biedt verschillende alles in 1 pakketten aan. U kunt bij CAIW kiezen uit alles in 1 DSL en alles in 1 glasvezel pakketten. Als er nog geen glasvezel bij u leverbaar is dan kunt u kiezen voor de complete alles in één DSL pakketten. U kunt hierbij kiezen uit verschillende internetsnelheden. Verder zit er weinig verschil tussen de verschillende DSL pakketten.
Is er wel glasvezel bij u beschikbaar? Dan kunt u kiezen uit de Caiway Alles-in-1 Glasvezel abonnementen. Deze zijn zeer compleet en bieden u nog sneller internet dan de DSL variant. Deze noemen ze Caiway alles in 1 Glas. Ook profiteert u bij de glasvezel pakketten van dezelfde download als uploadsnelheid. Hiermee wordt internetten echt een genot. Maar er zijn meer voordelen bij CAIW. Zo kunt u live TV kijken op uw tablet, PC en smartphone. Via een app kijkt u direct naar uw favoriete programma. U heeft de keuze uit meer dan 50 zenders. En indien beschikbaar kijkt u in Full HD. Wilt u Interactieve TV? Ook dat kan. U betaalt hiervoor wel een klein beetje extra per maand. Qua TV kijken in full HD zit u bij Caiway helemaal goed. Ze beloven u niet alleen Full HD, ze garanderen het ook. Lukt het ze niet? Dan kunt u uw overeenkomst met Caiway beëindigen.

Caiway alles in 1 is helaas nog niet in heel Nederland verkrijgbaar. Maar ze leveren wel al in de gemeenten Westland, Midden-Delfland, Schiedam, Maassluis, Aalsmeer, Uithoorn, IJsselstein, Loenen aan de Vecht, Krimpen a/d IJssel, Lopik (kern Benschop), Halderberge (kern Oudenbosch), Den Haag (wijk Wateringse Veld), Utrechtse Heuvelrug (kern Doorn), Hilvarenbeek, Borculo, Oss, Ravenstein, Herpen, Malden, Heumen, Overasselt, Nederasselt, Dreumel, Appeltern, Horssen, Gouda en omgeving, een deel van Capelle aan den IJssel en een groot deel van Twente. Woont u in één van deze plaatsen? Dan is het zeker de moeite waard om Caiway mee te nemen in uw overweging voor een nieuw alles in 1 pakket.

Voordelen Caiway alles in 1

Als u kiest voor een alles in 1 pakket van Caiway, dan profiteert u onder andere van:

  • Full HD TV garantie (Caiway alles in 1 HD)
  • Zeer snel internet, via glasvezel of DSL
  • Via de coax kabel. Geen extra kastje of afstandsbediening meer nodig.

Vergelijk Caiway met andere aanbieders

Er zijn meerdere aanbieders waar u uit kunt kiezen als het gaat om een alles in 1 pakket. Het is dan ook niet meer dan logisch dat u de verschillende mogelijkheden wilt vergelijken. Dan weet u precies welke abonnementen er leverbaar zijn op uw adres, maar ook wat voor u het goedkoopste alles in 1 pakket is. In een paar minuten maakt u al een eenvoudige en heldere vergelijking. Uiteraard wordt er een vergelijking gemaakt met enkele andere bekende aanbieders, zoals Telfort, Ziggo, KPN en Vodafone.

Alles in 1 vergelijken

Caiway alles in 1 installeren

Kiest u voor uw nieuwe alles in 1 pakket voor Caiway? Dan is Caiyway alles in 1 aansluiten niet zo ingewikkeld. U moet eerst het Caiway alles in 1 pakket aanvragen via de website van Caiway. Na het aanvragen ontvangt u een installatiehandleiding die u stap voor stap begeleidt bij de installatie. Deze wordt ondersteund met instructievideo’s. Ziet u het toch niet zitten of lukt het u zelf niet? Geen probleem. Dan kunt u een monteur bestellen. Deze komt uw internet, tv en telefoon aansluiting voor uw installeren. Weet u al meteen zeker dat u een monteur wilt? Dan kunt u deze tijdens het bestellen op de website deze al direct aanvinken. De monteur gaat pas weg als de diensten die u heeft besteld werken op 1 computer, 1 laptop of tablet, 1 televisie en 1 telefoon. Dus ook uw nieuwe e-mailadres wordt geïnstalleerd en draadloos internet. Dat is nog eens service toch?

Levertijd Caiway alles in 1

Bestelt u vandaag bij Caiway? De levertijd is 2 weken. Zo’n 5 dagen voor de levering van het installatiepakket ontvangt u van Caiway al wat informatie over het activeren en installeren van de diensten. Binnen 10 werkdagen bent u dus up and running.

Caiway alles in 1 aanbieding

Caiway is een aanbieder van alles in 1 pakketten die regelmatig een leuke en aantrekkelijke aanbieding hebben. Hier kunt u dan weer van profiteren. Zo bieden ze u met enige regelmaat een leuke korting voor de eerste paar maanden van het contract. De korting kan hierbij flink oplopen. Het is dus erg aantrekkelijk om de aanbiedingen te blijven volgen. Op de website van Caiway vindt u altijd de meest actuele aanbieding.

Caiway contact

Heeft u een vraag aan Caiway over uw alles in 1 pakket?  Dan kunt u Caiway bereiken op de volgende manieren:

  • U kunt bellen naar de klantenservice op telefoonnummer: 1200 (gratis voor klanten vanaf hun telefoonaansluiting) of 088 – 2249 111 (normaal tarief)
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website
  • Via Twitter: @Caiway

Meer informatie over de abonnementen van Caiway

Wilt u nog meer weten over de diensten van Caiway? Zoals Basic TV? Of wilt u meer weten over Caiway alles in 1 plus? Of wilt u ervaringen of reviews van andere klanten lezen? Ga dan naar de website van Caiway. Daar vindt u verder alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar terecht met vragen.