Online.nl alles in 1

> Direct naar de website van Online.nl

Online.nl: vergelijk de pakketten


Over Online.nl alles in 1

Online.nl is een betaalbare aanbieder van een abonnement met internet, bellen en TV. Dit wordt ook wel een alles in 1 pakket genoemd of een all-in one of 3 in 1 pakket. Het komt in alle gevallen neer op één abonnement voor deze 3 diensten. En bij Online.nl kunt u deze tegen een zeer schappelijke prijs per maand afnemen. Er zijn verschillende redenen waarom u voor Online.nl kan kiezen. Als eerste kunt u kiezen voor een internetsnelheid die bij u past. Er is voldoende keuze. Van snel tot heel snel internet. Genoeg om op uw gemak en zonder frustratie te kunnen surfen, online gamen, online tv kijken, downloaden en nog veel meer. U kunt er bij Online.nl zelfs voor kiezen om dit te doen via een glasvezel verbinding (ook wel fiber genoemd). Een glasvezelverbinding is sneller en betrouwbaarder. Met de Online.nl alles in 1 glasvezel pakketten kunt u evensnel uploaden als downloaden. Dat schiet lekker op dus.

Maar ook voor TV zit u prima bij Online.nl, met Interactieve TV kijkt u namelijk naar uw favoriete programma of serie op elk device door het hele huis. Bij interactieve TV krijgt u standaard nog wat leuke extra’s, zoals Begin Gemist, voor als u er net even te laat achterkomt dat uw programma al is begonnen. Maar ook meerdere programma’s tegelijk opnemen is mogelijk. Zul je net zien dat er nooit wat op TV is en als er dan wat is is het allemaal tegelijk. Nu kunt u dus de programma’s die u niet kunt kijken gewoon opnemen. En heeft u een programma helemaal gemist? No worries, u kijkt het terug via Programma Gemist. Bij Online.nl geniet u standaard van een heleboel TV-zenders, waarvan een deel in HD-kwaliteit. Is dit nog niet voldoende? Dan kunt u het abonnement altijd uitbreiden met enkele aanvullende TV-pakketten. Zowel sport als film pakketten zijn volop beschikbaar. Wilt u weten welke TV-zenders er in het zenderoverzicht zitten? Neem dan een kijkje op de website van Online.nl, daar vindt u altijd een actueel overzicht.

Vergeet tot slot het onderdeel bellen niet. Bij Online.nl kunt u voordelig bellen naar vaste en mobiele nummers. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar waarmee u zelfs onbeperkt kunt bellen.

Voordelen Online.nl alles in 1

Als u kiest voor een alles in 1 pakket van Online.nl, dan profiteert u onder andere van:

  • Gratis app
  • Installatie garantie
  • Ook glasvezel mogelijk
  • TV kijken in HD kwaliteit

Vergelijk Online.nl met andere aanbieders

Als u een alles in 1 pakket gaat uitzoeken zijn er meerdere providers waar u uit kunt kiezen. Waarschijnlijk wilt u de verschillende mogelijkheden wel kunnen vergelijken. U weet dan namelijk precies welke pakketten er op uw adres te leveren zijn en welke aanbieders dat allemaal kunnen doen. U weet dan ook meteen wat het goedkoopste alles in 1 pakket is voor uw situatie. In een paar minuten heeft u al een vergelijking gemaakt. U kunt eenvoudig vergelijken met onder andere: Ziggo, NLE, KPN, Tele2, Oxxio en XS4ALL.

Alles in 1 vergelijken

Online.nl alles in 1 aansluiten

Bent u eruit? En moet Online.nl de aanbieder worden voor het nieuwe alles in 1 pakket bij u thuis? Dan is het binnen een paar eenvoudige stappen allemaal online aan te vragen en af te sluiten via de website van Online.nl. Na het aanvragen krijgt u vlak voordat de datum van uw abonnement ingaat een installatie pakket. Hiermee kunt u de installatie gemakkelijk zelf doen. Maar bent u niet zo technisch of lukt het gewoon even niet? Dan kunt u altijd rekenen op telefonische ondersteuning van Online.nl. Lukt het dan ook nog niet? Dan sturen ze gratis een monteur langs die alles voor u regelt. Installatie garantie dus!

Levertijd Online.nl alles in 1

De levertijd bij Online.nl kan een beetje verschillen. In principe bent u binnen enkele weken aangesloten. 14 dagen na uw bestelling wordt de leverdatum bekend en hoort u dat van Online.nl. Ze doen er natuurlijk alles aan om u zo snel mogelijk aan te sluiten.

Online.nl alles in 1 aanbieding

Online.nl is een aanbieder van alles in één pakketten die regelmatig een leuke en aantrekkelijke aanbieding heeft waar u van kunt profiteren. Zo krijgt u met enige regelmaat een leuke korting voor de eerste paar maanden van het contract. De korting kan hierbij flink oplopen. Zo kunt u vaak wel meer dan 100 euro besparen in het eerste jaar van uw abonnement. Het loont dus zeker de moeite om de aanbiedingen te blijven volgen. Op de website van Online.nl vindt u altijd de meest actuele aanbieding.

Overige diensten Online.nl

Bent u niet op zoek naar een alles in 1 abonnement? Online.nl biedt meer. U kunt namelijk ook kiezen voor een abonnement met alleen internet en TV of u kunt kiezen voor een los internet abonnement. Deze diensten vindt u terug in de vergelijker en op de website van Online.nl.

Online.nl contact

Heeft u een vraag aan Online.nl over uw alles in 1 pakket?  Dan kunt u Online.nl bereiken op de volgende manieren:

Meer informatie over de abonnementen van Online.nl

Wilt u nog meer weten over de diensten van Online.nl? Of wilt u Online.nl ervaringen of reviews van andere klanten lezen? Ga dan naar de website van Online.nl. Daar vindt u verder alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar terecht met vragen.