Alles in 1 vergelijken

Het alles in 1 pakket is populair! Door internet, televisie en telefonie in één abonnement te combineren betaalt u een scherp bedrag per maand. Door de alles in 1 pakketten te vergelijken hieronder gaat u simpel op zoek naar een abonnement met een hoge internetsnelheid en voldoende zenders in HD-kwaliteit. Maar ook voordelig bellen vanaf uw vaste telefoon is meegenomen. Vul uw postcode in en vergelijk de alles in 1 pakketten op uw adres. Oftewel internet bellen tv vergelijken.

Waarom een alles in 1 pakket?

In veel huishoudens in Nederland wordt onnodig veel geld uitgegeven aan internet, bellen en TV. Dit is eigenlijk niet nodig. Deze diensten zijn de laatste jaren eenvoudiger en transparanter geworden. Hierdoor is het makkelijker om deze diensten met elkaar te vergelijken. Om het voor u nog makkelijker te maken is dat alvast voor u gedaan. Met de alles in 1 vergelijker hierboven krijgt u precies te zien welke alles in 1 abonnement er op uw adres te krijgen zijn en welke prijs u daarvoor betaalt. Door de 3 diensten van internet, bellen en tv in één abonnement te combineren bent u sowieso goedkoper uit dan het afnemen van losse abonnementen, bij wellicht verschillende aanbieders. Het goedkoopste alles in 1 pakket op uw adres heeft u snel gevonden, want degene met de laagste kosten staat als eerste vermeld in de vergelijking. Alles in een vergelijken is echt heel makkelijk!

Welk alles in 1 pakket past bij u?

Uiteraard is dit per huishouden verschillend. Enkele belangrijke zaken die u zich af kunt en moet vragen als u op zoek gaat naar een nieuw alles in 1 pakket zijn:

  • De internetsnelheid. Hoe is het gesteld met het internetgebruik bij u thuis? Worden er bij u thuis regelmatig films gedownload en is uw zoon veel online aan het gamen? Dan is een alles in 1 pakket met een hoge downloadsnelheid cruciaal. Anders gaat u zich irriteren aan de verbinding. Maar wordt het internet voornamelijk gebruikt voor een beetje online surfen. Dan kunt u prima uit de voeten met een alles in 1 instappakket.
  • Uw budget. Bedenk van tevoren hoeveel u maximaal uit wilt geven aan een alles in 1 pakket. Er zijn altijd leuke acties en aanbiedingen te vinden als u gaat overstappen of een nieuw abonnement afsluit. Maar u kunt het ook zo gek maken als u zelf wilt. Door allerlei extra’s en uitbreidingen toe te voegen kan het hard oplopen qua kosten. Denk hier van tevoren goed over na.

Internet en TV of Internet en Bellen

Heeft u geen behoefte aan een 3 in 1 pakket, omdat u geen behoefte heeft aan bellen met een vaste lijn of kijkt u alleen online tv en niet via de kabel? Dan kunt u een zogeheten 2 in 1 pakket overwegen. Dit zijn pakketten met alleen internet en tv of alleen met internet en bellen. Ook deze vindt u terug in de vergelijking hierboven.

Hoe vergelijk ik de alles in 1 pakketten?

Door eenvoudig gebruik te maken van de vergelijker hierboven. Aan de hand van enkele simpele stappen kunt u deze personaliseren en voor u persoonlijk relevant maken. Als eerste voert u uw postcode in. Hierdoor vallen er waarschijnlijk al heel wat abonnementen af. Vervolgens kiest u qua internet voor de soort: glasvezel of kabel / DSL? En ook de snelheid kunt u opgeven. Bent u op zoek naar een normale, snelle of supersnelle verbinding? U kunt kiezen uit vanaf 50 MB/s, 100 Mb/s of 200 MB/s. Daarna kunt u aangeven of u veel of weinig gebruik denkt te gaan maken van vaste telefonie. Tot slot geeft u aan welke opties u wilt qua televisie kijken. Wilt u bijvoorbeeld online tv kijken? Of opnemen? Of uitzending gemist kunnen bekijken? Of heeft u meerdere tv’s in huis die aangesloten moeten worden? Geef het hier aan en het wordt meegenomen in het resultaat.

Standaard worden alle aanbieders meegenomen in het resultaat. Maar heeft u specifieke voorkeur voor enkele aanbieders? Dan kunt u dat aangeven door op het logo van de aanbieder te klikken.

Heeft u alles ingevuld? Dan is het tijd om te kijken naar het resultaat. U kunt kiezen uit 2 weergaves, een normale of een uitgebreide. In de uitgebreide variant ziet u of er sprake is van een actieprijs, de eenmalige kosten en de gemiddelde maandprijs. Zo kunt u nog beter de alles in 1 pakketten vergelijken met elkaar. En weet u zeker dat u het goedkoopste alles in 1 pakket vindt.

Alles in 1 pakket aanbieders

In de markt van alles in 1 pakketten zijn meerdere aanbieders, zoals u weet. In de vergelijking worden de pakketten meegenomen van: KPN, Ziggo, Fiber, Vodafone, Online.nl, Telfort, XS4ALL, Tele2, NLE, T-Mobile en Stipte. Hierdoor heeft u een totaalbeeld van wat er allemaal te krijgen is in de markt. Door uw postcode in te voeren in de vergelijker krijgt u alleen de pakketten te zien die op uw adres leverbaar zijn. Waar wacht u nog op? Doe het nu!

Alles in 1 vergelijken
4.9 (98.87%) 301 stem(men)