Verzekeruzelf.nl uitvaartverzekering

> Direct naar de website van Verzekeruzelf

Voordelen Verzekeruzelf.nl uitvaartverzekering of begrafenisverzekering

  • Verzekerd tot €10.000
  • Een scherpe premie
  • Alles online te regelenBereken uw premie

 

Als u komt te overlijden, dan is dat een ingrijpende gebeurtenis. Soms komt een overlijden zelfs onverwacht. Wat u wel in de hand kunt hebben zijn de financiële gevolgen voor de nabestaanden die voor uw uitvaart moeten zorgen. U wilt toch niet dat zij in die moeilijke periode ook nog voor onverwachte hoge kosten komen te staan?

Klanten zijn zeer tevreden

Verzekeruzelf.nl is eigenlijk een steeds groter wordende groep mensen die zelf hun verzekeringen online regelen. Klanten beoordelen ze dan ook met een 8,7. En 97% van de klanten beveelt Verzekeruzelf.nl aan bij familie en vrienden.

Keuze uit 2 vormen uitvaartverzekeringen

U kunt bij Verzekeruzelf.nl kiezen uit 2 soorten dekkingen:

  • Een gelddekking. Hiermee kiest u zelf een bedrag dat u wilt verzekeren. Als u komt te overlijden dan wordt het verzekerde bedrag uitgekeerd aan uw nabestaanden. Uw nabestaanden kunnen dan de uitvaart zelf regelen en hoeven zich geen zorgen te maken over de kosten.
  • Een naturadekking met geld. Hiermee neemt u echt alles uit handen van uw nabestaanden. Nadat u bent overleden wordt de hele uitvaart compleet verzorgd. Als u aanvullende wensen heeft, dan kunt u zelfs een aanvullend geldbedrag bijverzekeren.

Hoe werkt het bij Verzekeruzelf.nl?

Op de website van Verzekeruzelf.nl vindt u alle uitgebreide informatie over de uitvaartverzekering (ook wel crematieverzekering of begrafenisverzekering). Als u een weet wat voor type verzekering u wilt kunt u online gemakkelijk de premie berekenen. Als de premie past binnen uw budget dan kunt u de uitvaartverzekering eenvoudig online afsluiten. Dat is wel zo makkelijk en snel. Alles gaat online bij Verzekeruzelf.nl.Bereken uw premie

Distributiekosten uitvaartverzekering Verzekeruzelf.nl

Voor het afsluiten van de verzekering betaalt u bij Verzekeruzelf.nl eenmalig €27 distributiekosten. Deze kosten worden in één keer verrekend per automatische incasso.

Verzekeruzelf.nl uitvaartverzekering afsluiten

Wilt u graag een uitvaartverzekering bij Verzekeruzelf.nl afsluiten? Dat is zeer eenvoudig en snel te regelen. U doet dit namelijk allemaal online via de website van Verzekeruzelf.nl. In een paar simpele stappen is het allemaal geregeld.

Verzekeruzelf.nl uitvaartverzekering contact

Heeft u een vraag over de uitvaartverzekering van Verzekeruzelf.nl ? Dan kunt u contact met ze opnemen op de volgende manieren:

Verzekeruzelf.nl uitvaartverzekering polisvoorwaarden

Gaat u een uitvaartverzekering afsluiten? Dan ziet er waarschijnlijk al tegenop: het doorlezen van de polisvoorwaarden. Toch is het verstandig om het te doen. U weet dan precies waarvoor u wel en waarvoor u niet verzekerd bent. Dan komt u, en uw nabestaanden, in de toekomst niet voor onaangename verrassingen te staan. De Verzekeruzelf.nl voorwaarden zijn goed leesbaar. U vindt de meest recente versie altijd op de website van Verzekeruzelf.nl.

Over Verzekeruzelf.nl

Verzekeruzelf.nl is onderdeel van online verzekeringsplatform Intrasurance. Een grote kans dat u Verzekeruzelf.nl nog niet kent. Zij doen namelijk niet aan TV, radio of grote billboards. Verzekeruzelf.nl investeert haar geld liever in andere dingen, zoals het verbeteren van de dienstverlening en alles duidelijk uitleggen aan u. Want het is tenslotte wel zo prettig als u precies weet wat er wel of niet verzekerd is. Verzekeruzelf.nl doet alles zoveel mogelijk online. Dit is goed voor het milieu, maar ook handig. U heeft vanuit uw eigen digitale dossier inzicht in al uw belangrijke documenten. U kunt vanuit daar ook eenvoudig wijzigingen doorgeven. Meer weten? Ga naar de website.