Tele2 alles in 1

> Direct naar de website van Tele2

Tele2: vergelijk de pakketten


Over Tele2 alles in 1

Tele2 is een aanbieder die eigenlijk altijd probeert om de markt in beweging en scherp te houden. Dit doen ze door voor zeer aantrekkelijke prijzen hun diensten aan te bieden. Tele2 biedt ook een abonnement aan met internet, bellen en TV. Een pakket met deze 3 diensten wordt een alles in 1 pakket genoemd en is ook wel eens bekend onder de naam all-in one pakket of 3 in 1 pakket.

Voor de alles in één pakketten van Tele2 betaalt u niet teveel en toch zijn ze heel compleet. En natuurlijk is daar voldoende keuze voor u. Zo kunt u kiezen voor een instap snelheid voor internet, maar ook voor heel snel internet. Er zijn zelfs glasvezel mogelijkheden. Deze vindt u onder de Tele2 alles in 1 glasvezel abonnement. Met glasvezel bent u verzekerd van een nog hogere snelheid. U kunt dan net zo snel uploaden als downloaden. Ideaal voor de intensieve internetgebruiker die graag online gaat gamen, downloaden, online tv kijken, etcetera. En voor een klein bedrag extra per maand kunt u 3 apparaten thuis voorzien van Veilig Internet. Hiermee bent u beschermd tegen virussen.

Qua TV is het prima geregeld bij Tele2. U krijgt standaard een flink aantal TV-zenders, waarvan een groot deel in HD-kwaliteit. Dat is TV kijken met haarscherpe kwaliteit. Dat kijkt toch het prettigste.

Bij Tele2 is het TV kijken helemaal van deze tijd met Interactieve TV zoals ze dat noemen. Hiermee kunt u ook gebruik maken van online tv kijken. Heeft u en programma gemist? Dan kijkt u dat zonder problemen terug. En bent u gek van films? Dan kunt u kiezen uit vele honderden films in de Videotheek. Bent u nog niet tevreden met het standaardaanbod? Kies dan voor één van de extra TV pakketten die Tele2 u biedt. Sport, erotiek en filmpakketten behoren tot de mogelijkheden. Wilt u weten welke zenders u standaard allemaal krijgt? Neem dan een kijkje op de website van Tele2 voor het zenderoverzicht.

Tot slot kunt u via Tele2 ook voordelig bellen. Onbeperkt naar vaste en mobiele nummers behoort tot de mogelijkheden. Dan weet u precies van tevoren wat het u kost. Dat is wel zo prettig.

Voordelen Tele2 alles in 1

Als u kiest voor een alles in 1 pakket van Tele2, dan profiteert u onder andere van:

  • Lage maandlasten.
  • Een compleet pakket.
  • Ook glasvezel internet mogelijk.
  • Stel uw eigen pakket samen.
  • Bijna altijd een welkomstkorting.

Vergelijk Tele2 met andere aanbieders

Als u een alles in 1 pakket gaat uitzoeken zijn er meerdere providers waar u uit kunt kiezen. Waarschijnlijk wilt u de verschillende mogelijkheden wel kunnen vergelijken. U weet dan namelijk precies welke pakketten er op uw adres te leveren zijn en welke aanbieders dat allemaal kunnen doen. U weet dan ook meteen wat het goedkoopste alles in 1 pakket is voor uw situatie. In een paar minuten heeft u al een vergelijking gemaakt. U kunt eenvoudig vergelijken met onder andere: Ziggo alles in 1, Telfort alles in 1, KPN, Tele2 en XS4ALL.

Alles in 1 vergelijken

Tele2 alles in 1 aansluiten

Bent u eruit? En moet Tele2 de aanbieder worden voor het nieuwe alles in 1 pakket bij u thuis? Dan is het binnen een paar eenvoudige stappen allemaal online aan te vragen en af te sluiten via de website van Tele2. Na het aanvragen krijgt u vlak voordat de datum van uw abonnement ingaat een installatie pakket. Hiermee kunt u de installatie gemakkelijk zelf doen. Maar bent u niet zo technisch of lukt het gewoon even niet? Dan kunt u altijd rekenen op telefonische ondersteuning van Tele2. Lukt het dan ook nog niet? Dan sturen ze gratis een monteur langs die alles voor u regelt. Installatie garantie dus!

Levertijd Tele2 alles in 1

De levertijd bij Tele2 kan een beetje verschillen. In principe bent u binnen enkele weken aangesloten. U krijgt hiervoor een Doe het zelf pakket thuisgestuurd, zodat u de installatie eenvoudig zelf kunt doen. Komt u daar niet uit of ziet u dat niet zitten? Dan kunt u ook een monteur laten komen die alles installeert en pas weg gaat als alles het doet.

Tele2 alles in 1 aanbieding

Tele2 is een aanbieder van alles in één pakketten die regelmatig een leuke en aantrekkelijke aanbieding heeft waar u van kunt profiteren. Zo krijgt u met enige regelmaat een leuke korting voor de eerste paar maanden van het contract. De korting kan hierbij flink oplopen. Het loont dus zeker de moeite om de aanbiedingen te blijven volgen. Op de website van Tele2 vindt u altijd de meest actuele aanbieding.

Overige diensten Tele2

Bent u niet op zoek naar een alles in 1 abonnement? Tele2 biedt meer. U kunt namelijk ook kiezen voor een abonnement met alleen internet en TV of u kunt kiezen voor een los internet abonnement. Deze diensten vindt u terug in de vergelijker en op de website van Tele2.

Tele2 contact

Heeft u een vraag aan Tele2 over uw alles in 1 pakket?  Dan kunt u Tele2 bereiken op de volgende manieren:

Meer informatie over de abonnementen van Tele2

Wilt u nog meer weten over de diensten van Tele2? Of wilt u Tele2 ervaringen of reviews van andere klanten lezen? Ga dan naar de website van Tele2. Daar vindt u verder alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar terecht met vragen.