Monuta uitvaartverzekering

> Direct naar de website van Monuta

Voordelen Monuta uitvaartverzekering of begrafenisverzekering

  • Een betaalbare uitvaartverzekering.
  • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd.
  • Een hoog klanttevredenheidscijfer.
  • Al ruim 1,4 miljoen tevreden klanten.
    (bron: Consumentenbond & Monuta.nl)
    Bereken uw premie

 

Uw nabestaanden achterlaten met onverwachte hoge kosten van uw uitvaart. Dat wil toch niemand? Monuta biedt u hiervoor een uitvaartverzekering (ook wel begrafenisverzekering genoemd). Een gemiddelde uitvaart kost al snel zo’n € 8.000. Dat willen de meeste mensen hun nabestaanden niet aandoen als kosten. Daarom is het wellicht verstandig om hiervoor een uitvaartverzekering af te sluiten.

Een goedkope uitvaartverzekering / begrafenisverzekering

Nieuwe klanten beoordelen Monuta met een hoog klanttevredenheidscijfer. Maar Monuta wordt niet alleen hoog beoordeeld, Monuta is ook scherp geprijsd. Zo bent u namelijk al voor een paar euro per maand verzekerd. Dat is slechts enkele tientjes per jaar. Hierbij geldt wel: des te jonger u bent, des te lager is de premie die u betaald. Het kan dus verstandig zijn om dit bijtijds te regelen.Bereken uw premie

Verschillende vormen

Iedere uitvaart en ieder persoon is uniek en heeft andere wensen. Monuta heeft haar uitvaartverzekeringen hier op aangepast. U kunt kiezen uit verschillende pakketten. Zo kunt u kiezen uit de optie ‘Monuta uitvaartverzorger’. Dit houdt in dat u een vast aanspreekpunt krijgt die u helpt met het regelen van de uitvaart zodat het een bijzonder afscheid wordt naar wens van de overledene en nabestaanden.

Daarbij kunt u ook de hoogte kiezen van het vrij te besteden bedrag. Dit bedrag kunt u gebruiken om uw wensen specifieker te maken bij de uitvaart. Bijvoorbeeld voor een grafmonument, grafrechten, crematiekosten, asbestemming, een uitgebreide koffietafel of een fotoreportage van de uitvaart.

Hoe werkt het bij Monuta?

Op de website van Monuta kunt u in principe alle informatie vinden die u nodig heeft. Zo kunt u met de uitvaartkostenmeter eenvoudig een indicatie krijgen wat de kosten zijn van de uitvaart die u voor ogen heeft. Aan de hand hiervan kunt u kiezen welke uitvaartverzekering (ook wel begrafenisverzekering) het beste bij u past. Vervolgens berekent u de premie. Als deze past binnen uw budget dan kunt u alles direct online regelen. Dat is wel zo gemakkelijk.
Heeft u nog aanvullende vragen? Dan kunt u ook telefonisch advies aanvragen bij Monuta. Hiervoor vraagt Monuta wel een vergoeding.

Uniek: uitvaartwensen online vastleggen

Hoe moeten uw nabestaanden u straks herinneren? Wilt u vrolijke muziek of juist ingetogen? Rode of witte tulpen? Bij Monuta kunt u online, gratis, vastleggen hoe u wilt dat uw uitvaart eruit moet zien. U kunt zelf muziekfragmenten toevoegen, foto’s van bloemen, kisten en vervoer toevoegen. Monuta maakt daar vervolgens een filmpje van. Die kunt u aan familie laten zien om hen op de hoogte te brengen. Monuta bewaart dit vervolgens online voor u. Wilt u het later weer wijzigen? U logt weer in en past het aan. Zo eenvoudig kan het zijn. En zo maakt u het later een stuk eenvoudiger voor uw nabestaanden.

Distributiekosten Monuta uitvaartverzekering

Voor het afsluiten van de verzekering betaalt u bij Monuta eenmalig €84 distributiekosten.

Monuta uitvaartverzekering vergelijken

Wilt u weten hoe de uitvaartverzekering van Monuta zich verhoudt tot de andere uitvaartverzekeringen die er verkrijgbaar zijn? Dan is het verstandig om een vergelijking te maken. U weet daarna precies wat er te krijgen is voor uw situatie, zodat u de beste afweging kunt maken.

Uitvaartverzekering vergelijken

Monuta uitvaartverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de uitvaartverzekering van Monuta? En wilt u deze verzekering afsluiten? Dat is heel eenvoudig. U kunt dit allemaal online regelen via de website van Monuta.

Monuta uitvaartverzekering contact

Heeft u een vraag over de uitvaartverzekering? Neem dan contact op met Monuta. Dit kan op de volgende manieren:

Over Monuta

Monuta is, zoals ze zelf zeggen, de steun bij iedere uitvaart. Monuta is een uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar. Op deze manier maken ze voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk.