Youfone alles in 1

> Direct naar de website van Youfone

Youfone alles in 1: vergelijk de pakketten

Type pakketInternetsnelheidTV-zenders / HD-zendersPrijs per maandACTIE
Alles in 1Tot 100 down /
10 up
43 / 27€45 6 maanden €25
Korting €120
Meer info Youfone alles in 1

Internetpakketten bij Youfone Thuis

Zoals u kunt zien is er eigenlijk maar 1 pakket beschikbaar, en weet u qua internetsnelheid nu nog niet wat u precies gaat krijgen. Maar dat is bij Youfone heel eenvoudig. U krijgt namelijk minimaal een internetsnelheid van 20 Mb/s om te downloaden en 2 Mb/s om te uploaden. Maar als er sneller internet bij u mogelijk is op uw adres dan ontvangt u dat ook. Het maximale wat u kunt ontvangen op dit moment via Youfone is 100 Mb/s om te downloaden en 10 Mb/s om te uploaden. Wilt u weten wat er precies bij u leverbaar is? Ga dan naar de website van Youfone. Ze maken overigens gebruik van het KPN netwerk en dat zorgt ervoor dat de verbinding erg betrouwbaar is, maar dat u ook bijna overal in Nederland kunt profiteren van dit alles in 1 Youfone pakket.

Wilt u weten welke internetsnelheid er op uw adres haalbaar is? Doe nu de check op de site van Youfone.

Over Youfone alles in 1

Youfone, dat is een naam die u waarschijnlijk al kent, en dat kan kloppen, want ze zijn bekend van Youfone sim only abonnementen. Deze abonnementen voor uw mobiele telefoon zijn erg scherp geprijsd. Dus dan mag u ook wel wat verwachten van het Youfone Thuis alles in 1 pakket. Toch? En dat is terecht. Maar ze maken het waar. Voor een scherpe prijs kunt u nu ook internet en TV in huis halen via Youfone. En daar betaald u zeker niet de hoofdprijs voor. Dus dat is wel lekker. Sinds september 2017 kunt u nu complete abonnementen met internet, bellen en TV verkrijgen via YoufoneTV, zoals ze het zelf ook noemen. En dat is een heel compleet pakket.

Youfone internet is zoals zojuist benoemd lekker snel en u krijgt wat er mogelijk is. Het zit dus ergens tussen de 20 Mb/s en de 100 Mb/s om te downloaden en tussen de 2 Mb/s en 10 Mb/s om te uploaden.

Maar dat is niet alles, want ook voor Youfone TV is het goed geregeld. U krijgt namelijk 23 zenders en deze zijn allemaal in HD-kwaliteit. Dat is TV kijken in de hoogste kwaliteit. Dat is wel zo prettig en leuk. Met deze 23 zenders heeft u eigenlijk een prima aanbod. Maar wilt u naar nog meer zenders kunnen kijken? Dat kan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het Ziggo Sport Totaal pakket of ze hebben hiervoor een MIX 5 of een MIX 10  pakket of alle zenders beschikbaar in een extra pakket. Met het MIX 5 of MIX 10 pakket kunt u zelf selecteren welke zenders u extra wilt kunnen bekijken. En bevallen ze niet? Dan kunt u ze elke maand zelf wisselen. Dit doet u heel eenvoudig met MyYoufone online.

Youfone bellen is ook lekker voordelig. U betaalt natuurlijk per seconde, want dat is wel zo eerlijk. Maar als u heel veel belt via de vaste lijn dan zijn er ook pakketten beschikbaar waarmee u voor een vast bedrag onbeperkt kunt bellen vanaf uw vaste telefoon.

Voordelen Youfone alles in 1

Als u kiest voor een alles in 1 pakket van Youfone (ook wel eens een 3 in 1, triple play of all-in one pakket genoemd) dan profiteert u van:

  • Lekker snel internet
  • Interactieve TV
  • Gratis app om ook op uw smartphone en tablet TV te kijken
  • Een hele scherpe prijs, met vaak een leuke actie als welkom
  • KPN kwaliteit tegen een aantrekkelijkere prijs

Iets voor u? Ga naar de website van Youfone.

FOX Sports Eredivisie 1

Bent u een voetballiefhebber? Dan zit u goed bij Youfone. Standaard krijgt u namelijk, als onderdeel van het gewone abonnement, de toegang tot de zender FOX Sports Eredivisie 1. En daarmee kijkt u dus gratis naar het Nederlandse voetbal. U kunt de meest populaire wedstrijd elk weekend live volgen. En dat is wel erg leuk. Is dat nog niet genoeg voor u, dan kunt u natuurlijk altijd kiezen voor een aanvullend zenderpakket, zodat u ook de andere zenders van FOX Sports kunt bekijken.

Youfone alles in 1 afsluiten

Bent u overtuigd van Youfone en de voordelen? Wilt u dit abonnement wel bij u thuis in de woonkamer hebben? Stap dan nu over en profiteer het komende jaar van de lage kosten per maand voor dit abonnement. Youfone alles in 1 afsluiten is heel eenvoudig. U gaat hiervoor als eerste naar de website van Youfone. Nadat u de aanvraag online helemaal heeft afgerond ontvangt u hiervan een bevestiging per mail. Vervolgens heeft nu nog een bedenktijd van 14 dagen. Dat is wettelijk zo geregeld en daarna ontvangt u bericht over de eerste incasso en wanneer ze het pakket bij u komen leveren. U kunt het pakket naar u laten opsturen en vervolgens zelf installeren. Dat is vrij makkelijk, maar als u dat niet ziet zitten, dan kunt u er ook voor kiezen om hiervoor een monteur langs te laten komen. Dat maakt het voor u nog makkelijker wellicht. Het aansluiten komt hoe dan ook goed. Wilt u het nu meteen aanvragen? Ga naar de website!

Vergelijk Youfone met andere aanbieders

Er zijn natuurlijk nog veel meer aanbieders als het gaat om een alles in 1 abonnement. Het is dan ook verstandig en slim om deze even met elkaar te vergelijken. Ze hebben allemaal net wat andere mogelijkheden en ze zijn niet altijd allemaal leverbaar op uw adres. Wat is het goedkoopste alles in 1 abonnement? In een paar minuten maakt u vaak al een snelle eerste vergelijking. Enkele aanbieders die u sowieso even mee zou moeten nemen zijn: Ziggo, KPN, NLE, Telfort, T-Mobile.

Alles in 1 vergelijken

Youfone Alles in 1 aansluiten

Heeft u gekozen voor Youfone en de aanvraag gedaan? Dan kunt u nadat u het pakket voor de installatie heeft ontvangen kiezen voor 2 opties: zelf installeren of een monteur langs laten komen. Als u het zelf gaat proberen kunt u altijd de klantenservice bellen voor ondersteuning.

Youfone alles in 1 aanbieding

Youfone is een nieuwe aanbieder op de markt sinds september 2017. Dus gaan ze hard op zoek naar nieuwe klanten. En daar kunt u van profiteren. Want naast de standaard prijs die al heel erg scherp is zijn ze wel in voor extra acties. Hiermee kunt u nog wat extra korting score. Voor de meest recente actie kijkt u altijd even op de website van Youfone. De korting kan hierbij hoog oplopen en u vele tientjes per jaar besparen.

Youfone contact

Heeft u een vraag aan Youfone over uw alles in 1 pakket? Dan kunt u ze op de volgende manieren bereiken:

Meer informatie over de abonnementen van Youfone

Wilt u meer weten over de diensten van Youfone, sim only of voor thuis? Of wilt u Youfone ervaringen of reviews van andere klanten lezen? Ga dan naar de website van Youfone. Daar vindt u alle informatie die u nodig heeft.