KPN internet en TV

> Direct naar de website van KPN

KPN internet en televisie: vergelijk de pakketten


KPN internet en televisie

KPN internet en TV is de nieuwe standaard geworden bij KPN. Ze bieden u natuurlijk nog wel de mogelijkheid om te kiezen voor een alles in 1 pakket met internet, tv en vast bellen, maar dan begint het met een internet en TV pakket (ook wel 2 in 1 pakket genoemd) waar u bij het bestellen de optie vaste telefonie ook aanvinkt. Waarom is KPN internet en TV voor KPN de nieuwe standaard geworden? Dat is vrij eenvoudig. We bellen met zijn allen steeds minder met een vaste telefoon. Dat betekent dat er steeds minder behoefte is aan een huistelefoon. We hebben tegenwoordig allemaal een mobiele telefoon waarop we bereikbaar zijn en waarbij de kans groot is dat we daar ook een onbeperkt bellen bundel hebben. Het is dus in dat geval ook nog eens voordeliger om meer met uw mobiele telefoon te bellen dan nog een vaste telefoon aan te sluiten. Dit zagen ze bij KPN natuurlijk ook, waardoor ze Internet en TV nu de nieuwe standaard hebben gemaakt. Dit ziet u onder andere ook terug in de radio en TV commercials.

Voordelen KPN internet en TV

Kiest u voor Internet en TV van KPN, dan kiest u voor een zeer compleet pakket van hoge kwaliteit. KPN is niet voor niks de grootste telecomaanbieder van ons land voor mobiele telefonie, maar ook voor telecom diensten bij u thuis. Er is keuze uit verschillende pakketten en opties die u ook terug kunt vinden in de vergelijker. Zo is er altijd wel een abonnement dat goed bij uw wensen past met de standaard hoge kwaliteit die KPN altijd levert.

Kiest u voor TV en internet van KPN dan profiteert u onder andere van de volgende voordelen:

 • Gratis overstappen. Heeft u momenteel een andere aanbieder en wilt u overstappen naar KPN. Gaat u bijvoorbeeld van Ziggo naar KPN? Of van Telfort naar KPN? Dan regelt KPN de overstap voor u. Dat betekent dat ze uw huidige abonnement voor u opzeggen en ervoor zorgen dat uw nieuwe abonnement naadloos aansluit op uw oude abonnement. Zo zit u nooit zonder internet of televisie. Dat is wel zo prettig.
 • Gratis monteur. Wilt u overstappen, maar ziet u op tegen het aansluiten van de nieuwe verbinding en het instellen van internet op uw computer? Dat is niet nodig. Want KPN stuurt gratis een monteur bij u langs om het allemaal voor u in te regelen. En de monteur gaat pas weg als alles het doet. Hij doet ook een wifi check om te kijken of de wifi het overal in huis wel goed genoeg doet. Zo niet? Dan helpt hij om het op te lossen. Wilt u het liever zelf installeren? Dat mag natuurlijk wel.
 • Dag & nacht bereikbaar. Heeft u een probleem met internet of TV? Een storing wellicht? U kunt 24/7 contact opnemen met KPN. U kunt gratis met ze bellen en ze zullen u altijd helpen. Directe hulp op afstand. Dat is wel zo’n prettig gevoel toch. En wilt u liever langskomen? Ga dan naar een KPN winkel bij u in de buurt. De KPN medewerkers helpen u daar ook graag. Wilt u iets aanpassen aan uw abonnement? Dat kan u ook eenvoudig online zelf doen via MijnKPN.
 • KPN is groen. Wist u dat nog niet? Niet alleen het logo van KPN is groen (met blauw), maar ze zijn ook uitgeroepen tot het meest duurzame telecombedrijf van Nederland en ze zijn nummer 3 van de wereld. Ze zijn dan ook klimaatneutraal en halen alle energie uit duurzame bronnen, zoals de wind op het land of de wind op zee. De TV-ontvanger die u krijgt als u kiest voor KPN is dan ook flink zuiniger dan die van de concurrentie.
 • Beste service award. Service is niet zomaar een marketingterm bij KPN, ze hebben hiervoor ook de prijs voor beste internetdienstverlener gewonnen in 2018. Als u dus iemand aan de telefoon krijgt bij de klantenservice dan kunt u erop rekenen dat u ook echt goed te woord wordt gestaan en uw probleem wordt opgelost.

KPN TV

Kiest u voor internet en TV KPN? Dan zijn er een aantal zaken die u sowieso krijgt:

 • 65 TV-zenders, waarvan meer dan 40 in HD kwaliteit. Zo kijkt u altijd in de meest scherpe kwaliteit naar uw favoriete TV programma of serie.
 • U kunt overal TV kijken via de KPN app.
 • U krijgt meer dan 90 radiozenders bij uw pakket.
 • U kunt tot 7 dagen programma terugkijken via uitzending gemist
 • U kunt live TV pauzeren. Moet u tijdens uw programma even de deur opendoen omdat er visite voor de deur staat, of even naar het toilet of wat te drinken pakken? Pauzeer uw programma even en kijk weer verder zodra u dat wilt.
 • Toegang tot Netflix via het TV-menu van KPN.
 • Begin Gemist. Net het begin gemist van een programma dat u wilde zien? Niks aan de hand, met Begin Gemist kunt u het gewoon vanaf het begin starten en kijken.
 • Videotheek thuis. Eenvoudig een film aanzetten? Dat kan via Videotheek Thuis.

Zoals u ziet is KPN TV erg compleet. Is KPN TV standaard nog niet uitgebreid genoeg voor u? Dan kunt u het TV pakket nog uitbreiden met diverse extra zenderpakketten. Zo hoeft u nooit iets te missen waar u graag naar kijkt.

KPN internet

Bij KPN internet en televisie kunt u kiezen uit verschillende opties. Alle drie de pakketten zijn standaard al erg goed aangekleed. Er is keuze uit Internet en TV Basis met een downloadsnelheid tot 50 Mb/s en 5 Mb/s om te uploaden. U krijgt 1 interactieve HD ontvanger en standaard meer dan 75 TV-zenders waarvan ruim 35 in HD kwaliteit. Ook heeft u toegang tot meer dan 90 radiozenders en kunt u overal TV kijken via de app. Netflix is beschikbaar via uw TV menu en verder kunt u genieten van Begin Gemist, Videotheek Thuis en tot 7 dagen terugkijken en live pauzeren. Een zeer compleet pakket dus.

Wilt u nog wat sneller internet? Dat kan. Hiervoor is er KPN internet en TV. Dit pakket kost per maand iets meer maar dan krijgt u ook internet tot 100 Mb/s en u krijgt standaard 2 HD TV ontvangers en toegang tot het opnemen pakket. Is dat nog niet genoeg voor u? Dan is er nog het vernieuwende Internet en TV 4K abonnement bij KPN. Dan krijgt u maar liefst 150 Mb/s om te downloaden en 15 Mb/s om te uploaden. Maar dat is niet alles, want u kijkt echt haarscherp naar uw favoriete serie met de 4K ontvangers. Nog lang niet alle TV programma’s worden in deze kwaliteit uitgezonden, maar als het er is dan kunt u daar met dit abonnement van genieten. Alle abonnementen zijn indien bij u mogelijk verkrijgbaar met glasvezel.

Wilt u meer weten of overstappen naar KPN? Ze hebben regelmatig een leuke aanbieding waardoor u de eerste paar maanden minder hoeft te betalen en vaak ook een gratis monteur krijgt. Het aansluiten is daardoor helemaal geen issue meer. Wat is de huidige actie? Kijk op de site van KPN.

Levertijd KPN internet en TV

Gaat u kiezen voor KPN internet en televisie? Dan wilt u natuurlijk snel aangesloten worden. Bij KPN is dat over het algemeen geen probleem. Nadat u online de bestelling heeft gedaan voor uw nieuwe abonnement ontvangt u direct daarna hoe snel het allemaal kan gaan. Als u het zelf wilt en kunt installeren dan gaat het wat sneller dan dat u afhankelijk bent van een monteur.

KPN Mobiel

Heeft u ook een KPN mobiel abonnement voor uw mobiele telefoon? Dan hebben we goed nieuws voor u als u ook kiest voor KPN thuis. Want KPN Mobiel + KPN Thuis = KPN Compleet zoals ze dat noemen en dat betekent dat u gratis van enkele extra voordelen kunt profiteren. Deze extra’s kosten u helemaal niks en zijn geldig zolang uw KPN thuis en uw KPN mobiel abonnement op hetzelfde adres staan geregistreerd. Maar van welke voordelen kunt u dan profiteren? Dat zijn de volgende:

 • Elke maand 5 euro korting op de factuur. Hiermee bespaart u op jaarbasis maar liefst 60 euro. Dat is toch mooi meegenomen.
 • Een gratis extra zenderpakket. U heeft de keuze uit FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket.
 • U krijgt 2 keer zoveel data en belminuten voor uw mobiele abonnement
 • U kunt gratis onderling bellen met andere mensen met KPN
 • U kunt onderling MB’s delen. Dat is handig als u zelf nog wat tekort komt en iemand anders bij u thuis wat over heeft.

Meer weten over deze voordelen? Lees dan alle info over KPN Compleet.

Internet only

Heeft u geen TV abonnement nodig omdat u alles via internet kijkt? Of heeft u verder alleen maar Netflix nodig? Dan kunt u bij KPN ook een KPN internet abonnement kiezen. Er zijn verschillende snelheden mogelijk en als het bij u leverbaar is kunt u ook kiezen voor glasvezel internet. Dat is nog wat stabieler en sneller, want het uploaden gaat net zo snel als het downloaden. Ideaal dus als u thuis veel gebruikt maakt van het internet met het hele gezin.

KPN abonnement TV

Bent u op zoek naar alleen een KPN TV abonnement? Dat kan natuurlijk ook. U krijgt standaard veel zenders, waarvan ook een heleboel in HD kwaliteit zodat u echt in de mooiste kwaliteit naar de televisie kunt kijken thuis. Wilt u nog wat extra zenderpakketten omdat de basis voor u nog niet voldoende is? Dat kan natuurlijk allemaal.

Alles in 1

Wilt u alle diensten gewoon onderbrengen bij 1 provider? Dan kunt u altijd nog kiezen voor KPN alles in 1 met internet, tv en bellen. Met bellen bedoelen we dan vaste telefonie bij u thuis. Tijdens het bestelproces van internet en televisie kunt u hiervoor kiezen. Voor een kleine meerprijs per maand krijgt u dan alles in 1.

Internet en TV vergelijken

Is KPN de juiste aanbieder voor uw situatie? Kan het nog goedkoper? Of kan het nog slimmer of anders? Voordat u een keuze maakt kan het handig zijn om eerst internet en TV vergelijken te doen. Misschien is het pakket van Ziggo internet en TV wel net iets aantrekkelijker? Of heeft u ook voldoende aan het broertje Telfort internet en TV. Door een klein beetje tijd te investeren in het vergelijken kan u een hoop geld besparen. Een verschil van 10 euro per maand is op jaarbasis toch weer 120 euro, waar u ook wat anders leuks van kan doen.

Nú internet en TV vergelijken