Creditcard aanvragen

Heeft u de voordelen en nadelen van een creditcard gelezen? En bent u overtuigd van hoe veilig een creditcard is? Dan is het tijd om een creditcard aan te vragen. Dit kunt u in een paar minuten online regelen en is heel eenvoudig. We leggen u stap voor stap uit hoe het gaat en wat u kunt verwachten.

Creditcard aanvragen stap 1:

Als eerste is het verstandig om het aanbod van creditcards te vergelijken. Zo weet u zeker dat u de beste creditcard kiest die bij u past en zo weet u ook zeker dat dit de goedkoopste creditcard is voor uw situatie. Zo krijgt u een goed overzicht van de bestedingslimiet, maar ook van de kosten.

Creditcard aanvragen stap 2:

U heeft een keuze gemaakt? Klik op deze pagina op ‘Meer info’ of op de aanbieder zelf. U gaat dan naar de website van de creditcardaanbieder die u heeft gekozen. Op de website van de aanbieder vult u enkele benodigde gegevens in. In slechts een paar minuten is het aanvragen compleet.

Creditcard aanvragen stap 3:

Voordat ze u de creditcard opsturen, kijkt de creditcardmaatschappij of u dat financieel wel aan kunt. Dit noemen ze een creditcheck. Hierbij wordt er onder andere gekeken of u nog openstaande schulden heeft en of deze staan geregistreerd bij het BKR. Heeft u geen schulden? Dan gaat het de goede kant op. Daarnaast kijken ze nog naar uw inkomen. Is dat ook voldoende voor de aanvraag die u doet? Dan zal de creditcardmaatschappij u accepteren als een nieuwe klant.

Creditcard aanvragen stap 4:

U ontvangt de creditcard per post. Dit kan enkele dagen duren, omdat ze de creditcard voor u moeten maken met uw naam erop en dergelijke.

Creditcard aanvragen stap 5:

U heeft de creditcard ontvangen, maar deze is nog niet meteen gebruiksklaar. U zult de creditcard moeten activeren. In de brief die bij de creditcard zit staat hoe u dit kunt doen. Meestal is het een kwestie van 1 telefoontje en het doorgeven van enkele cijfers, zodat de creditcardmaatschappij zeker weet dat u degene bent die de creditcard heeft ontvangen en wil activeren.

Creditcard aanvragen stap 6:

Is het activeren gelukt? Dan hoeft u alleen nog maar een handtekening achterop de creditcard te zetten. Zorg ervoor dat u hiervoor een goede pen gebruikt die geen vlekken geeft. Een ballpoint is meestal prima.

Zo eenvoudig is het dus! Direct starten met het aanvragen? Begin dus met vergelijken!

Creditcard aanvragen
Bezoekers geven deze pagina gemiddeld een: 4.8 (95.36%). Aantal beoordelingen: 56