Fiber alles in 1

> Direct naar de website van Fiber

Fiber: vergelijk de pakketten

Type pakketInternetsnelheidTV-zenders / HD-zendersPrijs per maand
All in one Light100 down, 30 up36 / 29 €39,95Meer info Fiber alles in 1
All in one Medium 100 down, 30 up74 / 39  €49,95Meer info Fiber alles in 1
All in one Top100 down, 30 up 115 / 47 €64,95Meer info Fiber alles in 1

Over Fiber alles in 1

Fiber is een aanbieder van supersnel internet, bellen en TV in een compleet alles in 1 pakket. Dit doen ze volledig onafhankelijk. Een alles in 1 pakket wordt overigens ook wel eens all-in one of 3 in 1 pakket genoemd. Omdat de alles in één pakketten van Fiber altijd geleverd worden via glasvezel is de internetverbinding erg betrouwbaar, maar vooral ook erg snel. U kunt altijd evensnel downloaden als uploaden. Voor de intensieve gebruikers van internet thuis is Fiber dan ook ideaal. U krijgt altijd de maximale snelheid die er mogelijk is op uw adres. Verbeterd Fiber in de toekomst het glasvezelnetwerk? Dan krijgt u automatisch een hogere snelheid. Daar doen ze niet lullig over bij Fiber.  En maken ze het niet waar? Dan beloven ze dat u uw geld terug krijgt.

Niet alleen qua internet is het goed geregeld bij Fiber, ook qua TV kijken is het allemaal dik in orde. U krijgt standaard een aantal TV zenders, waarvan een deel in HD-kwaliteit. Vindt u het aantal zenders standaard tekort? Dan kunt u uw abonnement uitbreiden met enkele TV pakketten. U kunt kiezen uit verschillende sport en film pakketten. Voor iedereen is er wel wat! Aanvullend krijgt u nog wat leuke opties, zoals live TV streamen naar Chromecast, video on demand, programma gemist en online tv kijken op uw smartphone, tablet en laptop. Als u wilt weten wat het zenderoverzicht is van Fiber? Kijk dan even op de website van Fiber, daar vindt u altijd het meest recente en actuele overzicht.

Fiber doet aan vaste prijsgarantie. Wat betekent dat? Zolang uw abonnement loopt zal het maandbedrag, van het hoofdabonnement, niet wijzigen gedurende de looptijd. Deze garantie geldt alleen voor het hoofdabonnement en niet voor de extra diensten zoals extra TV pakketten.

Fiber is bij u wellicht ook bekend van het Smartalarm Systeem. Met dit systeem weet u altijd wat er gebeurt bij u thuis, waar u ook bent. U beschermt uw huis en gezin op  deze manier tegen inbraak, brand en koolmonoxide. U kunt het allemaal bedienen vanaf uw tablet of smartphone.

Voordelen Fiber alles in 1

Als u kiest voor een alles in 1 pakket van Fiber, dan profiteert u onder andere van:

  • Altijd een glasvezel verbinding
  • Tot 10x sneller internet dan ADSL
  • Full HD televisie kijken
  • Vaste prijsgarantie
  • Altijd een welkomstcadeau

Vergelijk Fiber met andere aanbieders

Er zijn meerdere aanbieders waar u uit kunt kiezen als het gaat om een alles in 1 pakket. Het is dan ook niet meer dan logisch dat u de verschillende mogelijkheden wilt vergelijken. Dan weet u precies welke abonnementen er leverbaar zijn op uw adres, maar ook wat voor u het goedkoopste alles in 1 pakket is. In een paar minuten maakt u al een eenvoudige en heldere vergelijking. Uiteraard wordt er een vergelijking gemaakt met enkele andere bekende aanbieders, zoals Ziggo, XS4ALL, KPN, Tele2 en Vodafone.

Alles in 1 vergelijken

Fiber alles in 1 aansluiten

Is Fiber de aanbieder die het moet gaan worden voor uw nieuwe alles in 1 pakket? Dan is het verder heel eenvoudig. U kunt het Fiber alles in 1 pakket heel gemakkelijk online aanvragen via de website van Fiber. Na het aanvragen ontvangt u eerst een doe-het-zelf-pakket. Hiermee kunt u internet, bellen en tv snel zelf aansluiten. Maar lukt het niet? Fiber biedt u installatie garantie. Lukt het u zelf niet? Dan helpen ze u online of via de telefoon. Lukt ook dat niet? Dan sturen ze gratis een monteur bij u langs. Die gaat pas weg als alles is geïnstalleerd.

Levertijd Fiber alles in 1

Als u vandaag bestelt bij Fiber dan duurt het over het algemeen zo’n 4 tot 6 weken tot de diensten geleverd worden. U kunt kiezen voor een Doe het zelf pakket, waarmee u eenvoudig zelf de installatie doet. Ziet u dat niet zitten? U krijgt bij Fiber altijd een welkomstcadeau. U kunt hierbij kiezen voor een gratis monteur.

Fiber alles in 1 aanbieding

Fiber is een aanbieder van alles in 1 pakketten die regelmatig een leuke en aantrekkelijke aanbieding heeft waar u van kunt profiteren. Zo krijgt u met enige regelmaat een leuke korting voor de eerste paar maanden van het contract. De korting kan hierbij flink oplopen. Het loont dus zeker de moeite om de aanbiedingen te blijven volgen. Op de website van Fiber vindt u altijd de meest actuele aanbieding.

Overige diensten Fiber

Bent u niet op zoek naar een alles in 1 abonnement? Fiber biedt meer. U kunt namelijk ook kiezen voor een abonnement met alleen internet en TV of u kunt kiezen voor een los internet abonnement. Deze diensten vindt u terug in de vergelijker en op de website van Fiber.

Fiber contact

Heeft u een vraag aan Fiber over uw alles in 1 pakket?  Dan kunt u Fiber bereiken op de volgende manieren:

Meer informatie over de abonnementen van Fiber

Wilt u nog meer weten over de diensten van Fiber? Of wilt u ervaringen of reviews van andere klanten lezen? Ga dan naar de website van Fiber. Daar vindt u verder alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar terecht met vragen.