Oxxio internet en TV

> Direct naar de website van Oxxio

Oxxio Internet en televisie: vergelijk de pakketten

Type pakketInternetsnelheidTV-zenders / HD-zendersPrijs per maandACTIE
Oxxio internet TV en bellen100 down / 10 up80 / 56€48,45 6 maanden €38,45
Korting €60
Meer info Oxxio alles in 1
Oxxio internet en TV100 down / 10 up80 / 56€45,956 maanden €38,45
Korting €45
Meer info Oxxio alles in 1
Oxxio internet100 down / 10 upn.v.t.€33,956 maanden €26,45
Korting €45
Meer info Oxxio alles in 1

Oxxio internet en televisie

Oxxio, dat is toch van de energie (stroom en gas)? Dat klopt, maar sinds begin 2019 (februari) is het nu ook mogelijk om internet, tv en bellen af te sluiten bij Oxxio. Heeft u geen vaste telefonie nodig? Dan kunt u kiezen uit Oxxio Internet TV. Ze bieden u hiermee veel kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ze maken namelijk gebruik van het KPN netwerk om dit aan u te leveren, alleen betaalt u een scherpere prijs.

U betaalt geen aansluitkosten bij Oxxio als u voor ze kiest. Als u voor glasvezel kiest dan is er vaak een professionele monteur nodig (verplicht), bij Oxxio vinden ze het niet fair dat ze u dan die rekening laten betalen, dus die betalen ze voor u. U betaalt de monteur alleen als u ook zelf de installatie zou kunnen doen.

Combivoordeel Oxxio

Heeft u al Oxxio energie? En neemt u daar nu ook Oxxio internet en TV of Oxxio alles in 1 bij als abonnement? Dan krijgt u gratis Combivoordeel van Oxxio. Dit voordeel blijft gelden zolang u beide abonnementen afneemt bij ze. U kunt zelf kiezen welk voordeel u wilt gebruiken. Er is keuze uit:

 • Gratis Fox Sports Eredivisie. Wilt u geen wedstrijd meer missen in het nieuwe seizoen? Dan kiest u voor deze leuke gratis extra.
 • Gratis Opnemen Pakket. Uw favoriete programma’s opnemen, inplannen en weer afspelen op een moment dat het u goed uitkomt. U kunt hiermee 200 uur opnemen en maar liefst 6 programma’s tegelijkertijd opnemen. Dat is nog eens veel! Wanneer gaat u dat allemaal terugkijken?
 • Korting op uw factuur. U kunt ook kiezen voor elke maand 2,50 euro korting per maand. Op jaarbasis bespaart u dat nog eens 30 euro. Een mooie combikorting.

Voordelen Oxxio internet en TV

 • KPN kwaliteit voor een Oxxio prijs, want ze maken gebruik van het KPN netwerk
 • U kunt ook kiezen voor alles in 1 of een internet only abonnement
 • U krijgt extra combivoordeel
 • Kiest u ook voor voordelige energie? Nog meer voordeel!

Direct profiteren? Ga naar de website!

Oxxio TV

Kiest u voor TV van Oxxio? Dan kijkt u dit via de interactieve TV van KPN. Want Oxxio levert alles via het KPN netwerk. Dat betekent hoge kwaliteit! Via Oxxio krijgt u dus interactieve TV van KPN waarmee u ook thuis of onderweg via de iTV app van KPN gewoon TV kunt kijken. Wat kunt u nog meer met Interactieve TV?

 • Pauzeer live. Moet u even snel iets tussendoor doen (drinken pakken, naar de toilet, telefoneren) dan kunt u de uitzending even stil zetten en weer door als u klaar bent.
 • Begin Gemist? Heeft u net het begin gemist van uw favoriete TV-programma of serie? Dan kunt u het programma eenvoudig weer opnieuw laten beginnen via Begin Gemist.
 • Heeft u het programma helemaal gemist? Via de TV-gids kunt u tot 7 dagen terug programma’s terugkijken.
 • Kijk on demand. Er zijn in totaal ruim 10.000 films en 400 uur series beschikbaar waar u uit kunt kiezen. Voor iedereen zit er wat leuks tussen. Niet alle films zijn gratis, maar de meeste wel.

Oxxio Internet

Kiest u voor internet van Oxxio? Dan is er niet veel te kiezen qua internetsnelheid, want dit zit gewoon goed bij Oxxio. Ze bieden u namelijk een downloadsnelheid tot 100 Mb/s en een uploadsnelheid tot 10 Mb/s. Of dit ook precies op uw adres gehaald wordt is geen garantie. U kunt dit testen op de site van Oxxio. Als er bij u glasvezel leverbaar is dan krijgt u Oxxio glasvezel internet en TV. U krijgt dan automatisch 100 Mb/s om te downloaden en uploaden. Met een glasvezel verbinding kunt u thuis alles doen wat nodig is op het gebied van TV kijken en internet met meerdere personen tegelijkertijd in huis. U kunt niet zelf kiezen of u glasvezel of DSL (koper) wilt. Het is afhankelijk van wat er bij u beschikbaar is. De maximale snelheid die er bij u haalbaar is kunt u testen op de site van Oxxio. Voor het internet krijgt u een wifi modem in bruikleen van Oxxio.

Levertijd Oxxio internet en TV

Heeft u een beslissing gemaakt en kiest u voor Oxxio internet TV? Dan kan het snel geregeld zijn. Meld u online aan en u ontvangt de overeenkomst direct per mail. Vervolgens kunt u gebruik maken van de overstapservice en opzeghulp van Oxxio om uw huidige abonnement naadloos aan te laten sluiten op uw nieuwe abonnement of pakket. 1 week voor de activatiedatum krijgt u vervolgens het installatiepakket toegestuurd. U kunt dit eenvoudig zelf doen of gebruik maken van de hulp van Oxxio.

Alles in 1

Heeft u niet voldoende aan TV en Internet? Wilt u ook vast bellen via dezelfde aanbieder? Dan kunt u ook kiezen voor Oxxio alles in 1 met internet, tv en bellen. Hierdoor is het mogelijk om thuis met een vaste telefoon te bellen. Op de website van Oxxio kunt u hier eenvoudig voor kiezen tijdens het bestellen. De trend is tegenwoordig wel meer en meer dat men kiest voor internet TV, omdat bellen met de mobiele telefoon vaak onbeperkte belminuten biedt. Hierdoor is een vaste telefoonlijn vaak niet meer nodig. Maar het staat u natuurlijk vrij om hier wel voor te kiezen.

Alles in 1 vergelijken

Internet en TV vergelijken

Is Oxxio Internet TV wel de beste aanbieder voor uw wensen? Kan het misschien nog wel een paar euro per maand goedkoper? Of is er nog een abonnement dat nog beter bij u past qua inhoud? Qua hoeveelheid TV-zenders en qua internetsnelheid? In dat geval is het verstandig om eerst internet en TV vergelijken toe te passen voordat u gaat beslissen. Het kan zomaar zo zijn dat het pakket van KPN, Ziggo of T-Mobile toch aantrekkelijker is voor uw situatie. Investeert u nu een beetje tijd om de vergelijking goed te kunnen doen? Dat kan u uiteindelijk wel aardig wat geld besparen. Want een verschil van 5 euro per maand is op jaarbasis toch al 60 euro.

Internet en TV vergelijken