Creditcard vergelijken

Een creditcard biedt u de mogelijkheid om wereldwijd eenvoudig en veilig te kunnen betalen. Zowel op vakantie als op internet. Het is een ingewikkelde en tijdrovende klus om de verschillende beschikbare creditcards met elkaar te vergelijken. Wij hebben er daarom enkele voor u op een rijtje gezet, zowel van mastercard als visa card. Zo kunt u per direct creditcards vergelijken, kiezen wat het beste bij u past en vervolgens direct aanvragen.

De goedkoopste creditcards

Versie 2 visa Image Banner 728 x 90

Aanbieder Kosten per jaar Debetrente Limiet (min.)
Visa World Card
ACTIE: Nú het 1e jaar GRATIS en 50 euro cadeau
 €36,50  14% €2.500  Visa World Card
de Bijenkorf Card  €12,50  14% €2.500  de Bijenkorf Card
ANWB Visa Card
ACTIE: gratis draadloze oordopjes t.w.v. €49,99
€14,50 14% €2.500  ANWB Visa Card
MasterCard Classic
ACTIE: Nu het 1e jaar GRATIS en 25 euro cadeau
€20 14% €2.500  MasterCard Classic
Visa World Card
ACTIE: Nú het 1e jaar GRATIS en 50 euro cadeau
 €36,50  14% €2.500  Visa World Card
Goede Doelen CreditCard
ACTIE: Nú het 1e jaar GRATIS en 50 euro cadeau
€36,50  14% €2.500  Goede Doelen CreditCard
Green Card (American Express)
ACTIE: Nú het 1e jaar GRATIS
€65 n.v.t. n.v.t.  Goede Doelen CreditCard

Versie 2 visa Image Banner 728 x 90
Naar wat voor soort creditcard bent u op zoek? Wilt u simpelweg alleen de goedkoopste creditcard en vindt u het niet erg dat er een bestedingslimiet is? Kies dan voor de Bijenkorf Card. Wilt u geen bestedingslimiet en ook geen debetrente? Dan is de Green Card van American Express de goedkoopste optie.

De goedkoopste prepaid creditcards

Een Prepaid creditcard is een oplaadbare creditcard. Als u deze kaart gaat gebruiken moet u eerst geld storten op uw creditcard voordat u deze kunt gebruiken. Zo heeft u optimaal controle over uw uitgaven!

Aanbieder Kosten per jaar Debetrente Limiet (min.)
MasterCard Classic Prepaid €17,50 n.v.t. n.v.t.  MasterCard Classic Prepaid
Viabuy Prepaid MasterCard €19,90 n.v.t. n.v.t.  Viabuy Prepaid MasterCard

Jongeren creditcard

Voor veel jongeren is het vaak niet mogelijk om aan een creditcard te komen. De meeste creditcards hebben een hoog bestedingslimiet waarvoor een hoog inkomen nodig is. Maar een enkele aanbieder houdt daar rekening mee. Het bestedingslimiet is dan lager, maar daardoor is het voor studenten wel mogelijk om een creditcard aan te schaffen.

Aanbieder Kosten per jaar Debetrente Limiet (min.)
ANWB jongeren Creditcard €14,50 14% €500  ANWB jongeren Creditcard

Wat is een creditcard?

Als u een creditcard heeft dan kunt u bijna overal ter wereld op een veilige en eenvoudige manier een betaling doen. Zowel in een winkel als bij het online shoppen. Heeft u een product besteld maar wordt het niet geleverd? Dan kunt u het geld terugboeken als onterechte betaling.  Meer informatie over ‘wat is een creditcard‘.

Hoe vraag ik een creditcard aan?

Een creditcard aanvragen is heel eenvoudig en zo gedaan. Via de website van de creditcardaanbieder kunt u een aanvraag doen in enkele minuten. Wilt u precies weten hoe het in zijn werk gaat? We hebben het stap voor stap voor u uitgeschreven wat u kunt verwachten. Meer informatie over ‘creditcard aanvragen‘.

Is een creditcard eigenlijk een lening?

Eigenlijk wel. U stelt uw betaling namelijk uit tot aan het eind van de maand. Betaalt u de rekening meteen? Dan betaalt u bij een creditcard geen rente. Eigenlijk is het dan een lening met 0% rente. Kunt of wilt u de rekening niet in 1x betalen, dan betaalt u wel rente over het opgenomen bedrag. Dit is niet met alle creditcards mogelijk. Hoeveel rente u dan betaalt verschilt ook per creditcard.

Visa, Mastercard of American Express?

Er zijn wereldwijd 3 grote creditcard maatschappijen, alle creditcards zijn onderdeel van één van deze drie maatschappijen. Maar wat zijn de voordelen en nadelen? U leest het hier: Visa, Mastercard of American Express?

Is een creditcard veilig?

Een creditcard is een behoorlijk veilig betaalmiddel. Heeft u een onterechte afschrijving? Dan kunt u deze terug laten boeken. En bij misbruik of het verliezen van de kaart wordt de schade meestal vergoed. Als u snel een melding maakt bij uw creditcardmaatschappij. Meer informatie over is een creditcard veilig?

Creditcard vergelijken
4.9 (98.37%) 209 stem(men)