Ziggo alles in 1

> Direct naar de website van Ziggo

Ziggo: vergelijk de pakketten


Over Ziggo alles in 1

Ziggo is één van de grootste aanbieders in Nederland op het gebied van internet, bellen en tv voor thuis. De connect & play pakketten van Ziggo zijn allemaal erg compleet. Dit soort pakketten worden alles in 1, all in one of 3 in 1 genoemd. De internetsnelheden die ze bieden zijn over het algemeen prima voor een gemiddelde gebruiker van internet. Als u kiest voor de wat uitgebreidere pakketten, dan kunt u bij Ziggo kiezen voor hele hoge snelheden om te downloaden en uploaden. Ziggo maakt geen gebruik van glasvezel, maar toch is de verbinding lekker snel. En het gaat altijd veilig bij Ziggo. U krijgt namelijk altijd een standaard Internetbeveiliging bij uw abonnement. Dit is antivirussoftware van hoge kwaliteit van F-Secure. Deze software helpt u PC of laptop schoon te houden en herkent virussen en verwijdert ze automatisch. Daarnaast profiteert u ook buitenshuis van internet via Ziggo. Ze hebben namelijk door heel Nederland een heleboel Wifispots waar u als klant gratis gebruik van kunt maken. Dat scheelt u weer mobiele data met uw smartphone of tablet. Maar er is meer dan internetten.

Het TV pakket is standaard ook al erg compleet. U kunt het standaard zenderoverzicht uitbreiden met verschillende pakketten. Bent u helemaal gek van live sport of films en series? Er is voor iedereen wel een leuk aanvullend TV pakket beschikbaar als u dat wilt. Voor de sportliefhebber bieden ze sowieso al de zender Ziggo Sport. Deze zender is gratis en zendt onder andere live voetbal en formule1 uit. En bij sommige pakketten is MyPrime ook standaard onderdeel van het abonnement. Hiermee kijkt u naar een heleboel films en tv-series. Het volledige actuele zenderoverzicht vindt u op de website van Ziggo. En zit u lekker TV te kijken en moet u even de deur open doen? Of de was ophangen? Of even de telefoon opnemen? Dan kunt u met enkele pakketten met de Horizon Mediabox opnemen en pauzeren. Zo mist u echt niks! En als u onderweg bent? Dan kunt u gebruik maken van online tv kijken via de Ziggo Horizon GO app. Dit is gratis voor als u klant bent.

Voordelen Ziggo alles in 1

Als u kiest voor een alles in 1 pakket van Ziggo, dan profiteert u onder andere van:

  • Meer dan 2 miljoen Wifispots
  • Zeer snel internet beschikbaar
  • Bijna altijd wel een leuke aanbieding of actie waar u van kunt profiteren
  • Gratis Ziggo Sport
  • Ook mogelijkheden voor de zakelijke klant met Ziggo Zakelijk

> Direct naar de website van Ziggo

Vergelijk Ziggo met andere aanbieders

Er zijn meerdere aanbieders waar u uit kunt kiezen als het gaat om een alles in 1 pakket. Het is dan ook niet meer dan logisch dat u de verschillende mogelijkheden wilt vergelijken. Dan weet u precies welke abonnementen er leverbaar zijn op uw adres, maar ook wat voor u het goedkoopste alles in 1 pakket is. In een paar minuten maakt u al een eenvoudige en heldere vergelijking. Uiteraard wordt er een vergelijking gemaakt met enkele andere bekende aanbieders, zoals Telfort, KPN en Vodafone.

Alles in 1 vergelijken

Ziggo alles in 1 aansluiten

Is Ziggo de aanbieder die het moet gaan worden voor uw nieuwe alles in 1 pakket? Dan is het verder heel eenvoudig. U kunt het Ziggo alles in 1 pakket heel eenvoudig online aanvragen via de website van Ziggo. Na het aanvragen ontvangt u een doe-het-zelf-pakket. Hiermee kunt u internet, bellen en tv eenvoudig zelf aansluiten. Maar lukt het niet? Ziggo biedt u installatiegarantie. Als het u zelf niet lukt dan sturen ze gratis een monteur bij u langs. Deze gaat pas weg als alles het goed doet.

Levertijd Ziggo alles in 1

Als u vandaag bestelt bij Ziggo dan zorgen ze ervoor dat u binnen 2 weken de diensten kunt gebruiken. Binnen deze periode wordt het alles in 1 pakket geleverd en geactiveerd. Is dit te snel? Dan geeft u gewoon een andere datum door aan Ziggo voor de activatie.

Ziggo alles in 1 aanbieding

Ziggo is een aanbieder van alles in 1 pakketten die regelmatig een leuke en aantrekkelijke aanbieding hebben waar u van kunt profiteren. Zo krijgt u met enige regelmaat een leuke korting voor de eerste paar maanden van het contract. De korting kan hierbij flink oplopen. Het loont dus zeker de moeite om de aanbiedingen te blijven volgen. Op de website van Ziggo vindt u altijd de meest actuele aanbieding.

Overige diensten Ziggo

Bent u niet op zoek naar een alles in 1 abonnement? Ziggo biedt meer. U kunt namelijk ook kiezen voor een abonnement met alleen internet en TV of u kunt kiezen voor een los internet abonnement of alleen een TV abonnement. Deze diensten vindt u terug in de vergelijker en op de website van Ziggo.

Ziggo contact

Heeft u een vraag aan Ziggo over uw alles in 1 pakket?  Dan kunt u Ziggo bereiken op de volgende manieren:

  • U kunt bellen naar: 1200 (gratis voor klanten vanaf hun telefoonaansluiting) of 0900 – 1884 (normaal tarief)
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website
  • Via Twitter: @ZiggoWebcare

Meer informatie over de abonnementen van Ziggo

Wilt u nog meer weten over de diensten van Ziggo? Of wilt u ervaringen of reviews van andere klanten lezen? Ga dan naar de website van Ziggo. Daar vindt u verder alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar terecht met vragen.

Ziggo alles in 1
5 (99.62%) 212 stem(men)