Ziggo alles in 1

> Direct naar de website van Ziggo

Ziggo: vergelijk de pakketten

Ziggo pakkettenPakket
inhoud
Kosten
per maand
Meer info
Ziggo alles in 150 Mb/s
80 zenders
€0,13 / minuut
€ 54Meer info Ziggo alles in 1
Ziggo alles in 1250 Mb/s
80 zenders
€0,13 / minuut
€69Meer info Ziggo alles in 1
Ziggo alles in 1500 Mb/s
125 zenders
€ 0,13 / minuut
€ 89,50Meer info Ziggo alles in 1
Ziggo alles in 11000 Mb/s
125 zenders
€ 0,13 / minuut
€ 99,50Meer info Ziggo alles in 1

Huidige Ziggo aanbieding: betaal de eerste 5 maanden slechts 39,95 euro. Dat is bijna 300 euro korting op Ziggo Giganet. Profiteer nu!

Over Ziggo alles in 1

Ziggo is één van de grootste aanbieders in Nederland op het gebied van internet, bellen en tv voor thuis. De connect & play pakketten van Ziggo zijn allemaal erg compleet. Dit soort pakketten worden alles in 1, all in one of 3 in 1 genoemd. De internetsnelheden die ze bieden zijn over het algemeen prima voor een gemiddelde gebruiker van internet. De Ziggo alles in 1 basis snelheid is een prima snelheid voor ieder gezin. Als u kiest voor de wat uitgebreidere pakketten, dan kunt u bij Ziggo kiezen voor hele hoge snelheden om te downloaden en uploaden. Ziggo maakt geen gebruik van glasvezel, maar toch is de verbinding lekker snel. En het gaat altijd veilig bij Ziggo. U krijgt namelijk altijd een standaard Internetbeveiliging bij uw abonnement. Dit is antivirussoftware van hoge kwaliteit van F-Secure. Deze software helpt u PC of laptop schoon te houden en herkent virussen en verwijdert ze automatisch. Daarnaast profiteert u ook buitenshuis van internet via Ziggo. Ze hebben namelijk door heel Nederland een heleboel Wifispots waar u als klant gratis gebruik van kunt maken. Dat scheelt u weer mobiele data met uw smartphone of tablet. Maar er is meer dan internetten.

Het TV pakket is standaard ook al erg compleet. U kunt het standaard zenderoverzicht uitbreiden met verschillende pakketten. Bent u helemaal gek van live sport of films en series? Er is voor iedereen wel een leuk aanvullend TV pakket beschikbaar als u dat wilt. Voor de sportliefhebber bieden ze sowieso al de zender Ziggo Sport. Deze zender is gratis en zendt onder andere live voetbal en formule1 uit. En bij sommige pakketten is MyPrime ook standaard onderdeel van het abonnement. Hiermee kijkt u naar een heleboel films en tv-series. Het volledige actuele zenderoverzicht vindt u op de website van Ziggo. En zit u lekker TV te kijken en moet u even de deur open doen? Of de was ophangen? Of even de telefoon opnemen? Dan kunt u met enkele pakketten met de Horizon Mediabox opnemen en pauzeren. Zo mist u echt niks! En als u onderweg bent? Dan kunt u gebruik maken van online tv kijken via de Ziggo Horizon GO app. Dit is gratis voor als u klant bent.

Uiteindelijk kunt u het Ziggo pakket samenstellen zoals u dat zelf wilt. Wat ziet u graag terug in het Ziggo pakket? Een snelle internetverbinding? Wat meer TV zenders of is de basis ook voldoende? Wel of niet een vaste telefoonlijn als onderdeel van uw abonnement? U kunt het pakket zo samenstellen dat het aansluit bij uw wensen.

Ziggo GigaNet

In 2019 heeft Ziggo GigaNet gelanceerd. Het krachtige netwerk voor de toekomst waarmee nu al internetsnelheden van 1 Gb/s worden gehaald. Dat is maar liefst 1000 Mb/s om te downloaden. Dat is echt heel heel heel snel internet. Het is gelanceerd in Utrecht en al vlot daarna beschikbaar in Hilversum. Ziggo rolt het GigaNet netwerk nu uit over de rest van het verzorgingsgebied. Binnen 2 jaar heeft iedereen hier toegang toe. Dit betekent dat er nu ook een Ziggo Giga alles in 1 en een Ziggo Giga internet en TV is toegevoegd aan het assortiment van Ziggo abonnementen. Iets voor u misschien?

Ziggo GO

Wat is Ziggo GO precies? Als u klant wordt bij Ziggo dan krijgt u gratis de beschikking over de Ziggo GO app. Dit is een handige app met meerdere functionaliteiten. Met Ziggo GO maakt u van elk scherm een TV, waar u maar wilt, thuis of onderweg, het kan allemaal. Enkele functionaliteiten van de GO app zijn:

 • Live tv kijken naar meer dan 100 zenders. Heeft u het begin gemist van het programma? Dan kunt u het gewoon vanaf het begin starten.
 • Tot 7 dagen gratis terugkijken. Met behulp van Ziggo Replay op de app kunt u programma die al zijn uitgezonden tot maar liefst 7 dagen gratis terugkijken op een moment dat het u wel goed uitkomt.
 • U kunt in totaal met 3 schermen tegelijkertijd naar iets anders kijken. Zo kunt u toch samen met elkaar thuis op de bank zitten maar kan iedereen naar wat anders kijken wat hij graag wilt zien.
 • Is er momenteel niks leuks op TV? Dan kunt u met Movies & Series uit meer dan 100 films en programma’s on demand kijken, inclusief de series van HBO.
 • Bent u niet op thuis voor uw favoriete programma of een film? Dan kunt u met de app op afstand een opname inplannen. Makkelijk programma’s opnemen dus die u later weer terug kunt kijken.
 • In de GO app vindt u ook een ingebouwde TV-gids, zodat u altijd weet wat er wanneer op tv is en op welke zender. Zo mist u echt nooit meer wat.
 • Bent u iets aan het kijken op uw tablet of smartphone en wilt u verder kijken op de TV? Dat kan! U kunt het streamen naar uw tv met behulp van Google Chromecast of Apple Airplay. Super makkelijk en handig.
 • En tot slot kan de GO app ook als afstandsbediening gebruikt worden, dit kan alleen als u een mediabox XL heeft.

Wilt u hier allemaal gebruik van maken? Kies dan voor Ziggo alles in 1 en maak een gratis Mijn Ziggo account aan. De rest wijst zich redelijk vanzelf.

Voordelen Ziggo alles in 1

Als u kiest voor een alles in 1 pakket van Ziggo, dan profiteert u onder andere van:

 • Meer dan 2 miljoen Wifispots
 • Zeer snel internet beschikbaar
 • Bijna altijd wel een leuke aanbieding of actie waar u van kunt profiteren
 • Gratis Ziggo Sport
 • Ook mogelijkheden voor de zakelijke klant met Ziggo Zakelijk

> Direct naar de website van Ziggo

Vergelijk Ziggo met andere aanbieders

Er zijn meerdere aanbieders waar u uit kunt kiezen als het gaat om een alles in 1 pakket. Het is dan ook niet meer dan logisch dat u de verschillende mogelijkheden wilt vergelijken. Dan weet u precies welke abonnementen er leverbaar zijn op uw adres, maar ook wat voor u het goedkoopste alles in 1 pakket is. In een paar minuten maakt u al een eenvoudige en heldere vergelijking. Uiteraard wordt er een vergelijking gemaakt met enkele andere bekende aanbieders, zoals Youfone alles in 1, KPN alles in 1, T-Mobile of Budget Thuis.

Alles in 1 vergelijken

Postcode check

Wilt u weten of een Ziggo abonnement ook bij u beschikbaar is? Maak dan gebruik van de bovenstaande postcode check. Vul uw postcode en huisnummer in en u ziet direct uit welke abonnementen en pakketten u kunt kiezen. In 1 oogopslag ziet u dus wat de maximaal haalbare snelheid is op uw adres. En dat in combinatie met de Power Promise moet u toch een beeld geven of dit voor u de juiste aanbieder is.

Ziggo alles in 1 aansluiten

Is Ziggo de aanbieder die het moet gaan worden voor uw nieuwe alles in 1 pakket? Dan is het verder heel eenvoudig. U kunt het Ziggo alles in 1 pakket heel eenvoudig online aanvragen via de website van Ziggo. Na het aanvragen ontvangt u een doe-het-zelf-pakket. Hiermee kunt u internet, bellen en tv eenvoudig zelf aansluiten. Maar lukt het niet? Ziggo biedt u installatiegarantie. Als het u zelf niet lukt dan sturen ze gratis een monteur bij u langs. Deze gaat pas weg als alles het goed doet

Levertijd Ziggo alles in 1

Als u vandaag bestelt bij Ziggo dan zorgen ze ervoor dat u binnen 2 weken de diensten kunt gebruiken. Binnen deze periode wordt het alles in 1 pakket geleverd en geactiveerd. Is dit te snel? Dan geeft u gewoon een andere datum door aan Ziggo voor de activatie.

Ziggo aanbieding alles in 1

Ziggo is een aanbieder van alles in 1 pakketten die regelmatig een leuke en aantrekkelijke aanbieding hebben waar u van kunt profiteren. Zo krijgt u met enige regelmaat een leuke korting voor de eerste paar maanden van het contract. De korting kan hierbij flink oplopen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de actie waar u voor de eerste 6 maanden slechts 34,95 euro betaald? Dat is een actie die af en toe nog wel eens terugkomt bij de aanbieder. Het loont dus zeker de moeite om de aanbiedingen te blijven volgen. Op de website van Ziggo vindt u altijd de meest actuele aanbieding.

Combineer met Vodafone voor non-stop extra’s

Heeft u momenteel al een mobiel abonnement bij Vodafone? Dan is kiezen voor Ziggo nog aantrekkelijker. Want als u een Ziggo abonnement heeft voor thuis en een mobiel abonnement hebt bij Vodafone dan profiteert u gratis van non-stop extra’s. Dat betekent dat u de volgende extra’s er gewoon bij krijgt. En nee, u hoeft niet te kiezen. Het is en en en.

 • U krijgt iedere maand 5 euro korting op elk Vodafone Red abonnement op uw adres.
 • U krijgt non stop dubbele data. Dat betekent dat uw mobiele databundel wordt verdubbeld. Iedereen op uw adres met een Vodafone Start of Red abonnement kan daar dus elke maand weer van profiteren.
 • U krijgt een gratis extra TV pakket naar keuze. U kunt kiezen uit: Ziggo Sport Totaal met zes premium sportkanalen, Ziggo Movies & Series L met onder andere HBO of u kan kiezen voor Ziggo Kids met vijf zenders voor elke leeftijd. En het mooie is ook nog eens dat u elke maand kunt wisselen van het extra pakket. Dat doet u eenvoudig online in Mijn Ziggo.
 • En tot slot krijgt u ook het gratis Veilig Online pakket ter waarde van 6,95 euro per maand. Hiermee kunt u tot 20 apparaten extra beveiligen.

Meer weten? Of klant worden? Kijk op de website van Ziggo.

Power Promise

U heeft het waarschijnlijk wel gehoord op TV. Ziggo adverteert veel met de Ziggo Power Promise, maar wat is de Power Promise eigenlijk? Eigenlijk is het heel eenvoudig. Ziggo garandeert overal in huis wifi. Of u nu in een heel groot huis woont of met heel veel mensen tegelijkertijd aan het internetten bent. Ze garanderen dat de wifi bij u thuis altijd op maximale kracht werkt in elk hoekje van uw huis. Maar hoe doen ze dat dan? Dat doen ze samen met u. Ze gaan samen met u checken hoe de situatie er bij u thuis uitziet. Heeft u wellicht een oud modem? Dat kunnen ze bij de klantenservice op afstand controleren. Heeft u niet het juiste modem? Dan helpen ze u daarbij. In zo’n 10% van de huishoudens is een sterk modem niet voldoende. Dit kan verschillende oorzaken hebben zoals een babyfoon of een magnetron die het signaal verstoord. Dan is er een oplossing: de Wifibooster. Deze zorgt voor een betere verspreiding van het wifi signaal. Er zijn 2 soorten mogelijk. Eentje via de internetkabel en eentje via het stopcontact. Via Ziggo kunt u deze tegen de kostprijs aanschaffen. De Power Promise kosten zijn hierdoor relatief beperkt als het signaal bij u thuis slecht is. Is dat alles nog niet voldoende? Dan kan er een engineer langskomen die een wifiscan bij u thuis komt doen en u kan helpen bij een advies op maat.

Pakket samenstellen

Wilt u zelf een pakket samenstellen? Dat kan. Wilt u bijvoorbeeld heel snel internet, maar een wat kleiner abonnement als het om TV gaat? Dat kan gewoon bij Ziggo. U kan het pakket op een heleboel aspecten zo samenstellen dat het volledig voldoet aan uw wensen. Wel of geen Mediabox erbij? Wel of niet op meerdere TV’s genieten van alle voordelen die Ziggo u kan brengen? Wel of niet vast bellen? Wel of niet een extra internetbeveiliging. U kunt de keuzes helemaal maken op basis van wat u wilt. Overtuigd? Begin met het pakket samenstellen op de site.

Formule 1

Bent u gek van Formule 1? Dan zit u goed bij deze aanbieder. Want als Ziggo abonnee kijkt u gratis naar de zender Ziggo Sports op kanaal 14. Op deze zender kunt u live genieten van een heleboel live sportwedstrijden waaronder ook de Formule 1 races. En dat is natuurlijk erg leuk, want daar doet de succesvolle Max Verstappen ook aan mee. Formule 1 is weer een stuk populairder geworden sinds hij meedoet bij Red Bull. Wilt u dus geen race meer missen? Kies dan voor een Ziggo abonnement en geniet.

Black Friday 2021

Eén dag per jaar is het Black Friday (Zwarte Vrijdag). In 2021 valt deze dag op vrijdag 26 november 2021. Op deze dag kunt u profiteren van een unieke Ziggo Black Friday deal. Belangrijk is wel dat u er op tijd bij bent, want de Black Friday Ziggo actie is slechts 24 uur geldig. U kunt dan rekenen op een bijzondere korting of actie. Het ideale moment om dus over te stappen naar Ziggo tijdens Black Friday Nederland.

Black Friday deal 2018: Ziggo actie!

Van woensdag 21 november tot en met zondag 25 november 2018 kon u profiteren van de Black Friday deal bij Ziggo. U betaalde als u toen zou overstappen de eerste 6 maanden slechts 29,95 euro per maand voor alles in 1 of internet en TV. Hiermee kon u tot maar liefst ruim 325 euro besparen door voor Ziggo te kiezen! Direct profiteren van de huidige actie? Ga nu naar de website van Ziggo.

Overige diensten Ziggo

Bent u niet op zoek naar een alles in 1 abonnement? Ziggo biedt meer. U kunt namelijk ook kiezen voor een abonnement met alleen Ziggo internet en TV of u kunt kiezen voor een los internet abonnement of alleen een TV abonnement. Deze diensten vindt u terug in de vergelijker en op de website van Ziggo.

Ziggo contact

Heeft u een vraag aan Ziggo over uw alles in 1 pakket?  Dan kunt u Ziggo bereiken op de volgende manieren:

Meer informatie over de abonnementen van Ziggo

Wilt u nog meer weten over de diensten van Ziggo? Of wilt u ervaringen of reviews van andere klanten lezen? Ga dan naar de website van Ziggo. Daar vindt u verder alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar terecht met vragen. Bent u een ondernemer? Kies dan voor Ziggo Zakelijk.