T-Mobile internet en TV

> Direct naar de website van T-Mobile Thuis

T-Mobile internet en televisie: vergelijk de pakketten


T-Mobile internet en televisie

U kent T-Mobile natuurlijk al enkele jaren ondertussen. Eerst van de GSM abonnementen, maar nu zijn ze ook al sinds 2017 actief op de alles in 1 markt met internet, bellen en TV. U kunt kiezen voor een alles in 1 pakket, maar ook voor een internet en TV T-Mobile pakket als u bijvoorbeeld geen behoefte heeft aan een vaste telefoonlijn. Omdat uw mobiele abonnement bijvoorbeeld onbeperkte belminuten heeft. Kiest u voor deze aanbieder? Dan krijgt u eigenlijk KPN kwaliteit tegen een andere prijs, want ze maken voor de Thuis diensten gebruik van het KPN netwerk. Dat betekent een hoge kwaliteit en zeer betrouwbaar. Daar kunt u als TMobile Thuis klant dan ook alleen maar van profiteren.

Voordelen T-Mobile internet en TV

Gaat u voor internet en TV bij T-Mobile? Dan is één ding zeker: u kiest voor een mooi pakket dat standaard al zeer compleet is en u heeft een hoge kwaliteit en prima internetsnelheid voor het hele gezin. De T-Mobile Thuis ervaringen die bij ons bekend zijn, zijn dan ook positief. U kunt altijd nog even zoeken op ‘ T-Mobile internet en TV review’ om hier nog wat meer over te lezen voordat u definitief een keuze maakt voor deze telecomaanbieder. Bij deze telecomaanbieder kunt u altijd kiezen uit meerdere abonnementen en opties om uw abonnement mee uit te breiden. Dat kan direct bij het bestellen, maar ook later kan er vaak nog van alles worden toegevoegd. Er is dus altijd een abonnement dat bij u past.

Enkele voordelen als u kiest voor T-Mobile Thuis internet TV:

  • Zeer snel internet
  • Betaal een scherpe prijs per maand
  • Bijna altijd een leuke korting of aanbieding voor nieuwe klanten
  • Kies eventueel ook voor een voordelig mobiele telefoon abonnement bij T-Mobile en profiteer van extra gratis voordeel

Direct profiteren!

T-Mobile TV

Met T-Mobile TV kunt u overal TV kijken wanneer u dat wilt. Met de app TV Anywhere (gratis0 kunt u altijd overal TV kijken op uw mobiele telefoon, tablet, chromecast of Apple TV. Zo heeft u meer dan 25 zenders tot uw beschikking, 7 dagen per week en tot 7 dagen terug in het verleden.

Bent u gek op voetbal? Dan zit u goed. Want u krijgt FOX Sports 1 Eredivisie standaard mee in het interactieve TV pakket. U hoeft dus geen enkel doelpunt meer te missen van uw favoriete club in dit seizoen. In totaal krijgt u sowieso meer dan 60 TV-zenders, waarvan 40 in HD kwaliteit.

T-Mobile internet

Kiest u voor internet van deze aanbieder? Dan is er een keuze uit DSL en het zeer snelle glasvezel als dit bij u beschikbaar is. Op de website kunt u checken of er T-Mobile internet TV glasvezel bij u leverbaar is. U geniet van de wifi service als u kiest voor deze aanbieder. Hiermee kunt u altijd lekker streamen en downloaden en online zijn wanneer u dat wilt. Als het nodig is komt er een monteur bij u langs voor een wifi check. Is het bereik onvoldoende? Dan installeren ze een wifi-versterker voor u. Om het snelle internet mogelijk te maken ontvangt u een gratis wifi-modem in bruikleen. Het modem kan op 2,4 GHz gebruikt worden, maar ook op 5GHz. Het modem heeft 4 poorten, waarvan 2 voor bedraad internet. De andere 2 poorten zijn te gebruiken voor de interactive TV Box.

Wat ook niet verkeerd is: u kunt de internetsnelheid maandelijks wijzigen als u dat wilt, met de enige voorwaarde dat het bij u beschikbaar moet zijn qua snelheid. Naar boven en naar beneden bijstellen is mogelijk. Zo weet u zeker dat u internet krijgt dat goed bij u past.

Glasvezel

Wilt u net zo snel uploaden als downloaden? Kies dan voor een internet en tv glasvezel abonnement bij deze aanbieder. Het is leverbaar. Wilt u weten of het op uw adres ook beschikbaar is? Bekijk dat op hun website. Als het er is dan haalt u echt het maximale uit uw abonnement op het gebied van internet. Er zijn verschillende snelheden beschikbaar als abonnement.

T-Mobile Combivoordeel

Heeft u naast een Thuis abonnement ook een Mobiel abonnement? Dan profiteert u gratis van extra voordelen:

  • Gratis een hogere internetsnelheid. U krijgt voor uw Thuis abonnement een hogere stap internetsnelheid. Heeft u al de hoogste snelheid dan krijgt u een korting. U betaalt dan de prijs van 1 stap lagere snelheid. Is er op uw adres niet meer leverbaar dan de laagste snelheid? Dan krijgt u een korting van 2,50 euro per maand.
  • Gratis een extra TV pakket. U krijgt elke maand 7,50 euro tegoed om te gebruiken voor een TV-pakket. U kunt maandelijks kiezen wat u wilt.
  • Gratis extra mobiele data: u krijgt 2GB of 500MB extra mobiele data voor elke GO of Basis Sim abonnement dat op hetzelfde adres is geregistreerd.
  • Zijn beide abonnementen afgesloten na 29 januari 2018? Dan krijgt u 2,50 euro tot 12,50 euro korting per maand op uw mobiele abonnement.

Meer weten? Ga naar de website!

Levertijd T-Mobile internet en TV

Kiest u vandaag voor een abonnement bij deze provider? Dan kunt u dat online bestellen en daarna gaat het lekker vlot. Binnen een paar weken kunt u al gebruik maken van uw nieuwe abonnement. Via Track & Trace kunt u het pakket volgen dat naar u onderweg is zodat u daarna de installatie kunt doen met de handleiding of met een monteur die hiervoor op afspraak bij u thuis komt.

T-Mobile internet en TV aanbieding

T-Mobile heeft bijna altijd wel een leuke actie, aanbieding of korting voor nieuwe klanten. Het loont zeker de moeite om hier gebruik van te maken als u toch wilt overstappen. U kunt hiermee flink besparen in de eerste maanden van uw abonnement. Soms is hiermee meer dan 200 euro te besparen door op het juiste moment over te stappen. Voor de meest recente actie verwijzen we u altijd naar hun website. Profiteert u deze maand van de welkomstaanbieding?

Alles in 1

Wilt u naast tv en internet ook de mogelijkheid hebben om thuis via een vaste telefoonlijn te bellen? Dan kunt u kiezen voor T-Mobile Thuis alles in 1. Hiermee heeft u de mogelijkheid om te bellen. Tijdens het bestellen op de website van T-Mobile kunt u hiervoor kiezen. Voor een kleine meerprijs ten opzichte van internet TV krijgt u dan een alles in 1 pakket. Of ook wel een triple play of 3 in 1 of all-in one pakket genoemd.

Alles in 1 vergelijken

Internet en TV vergelijken

Wilt u voordat u kiest voor T-Mobile Thuis eerst nog even een vergelijking maken met de andere aanbieders? Is KPN internet en TV mogelijk toch beter voor uw situatie? Of misschien wel Oxxio of Ziggo? Dan kunt u dat eenvoudig achterhalen door nu een paar minuten van uw tijd te investeren in het vergelijken van deze aanbieders. Hiermee kunt u zomaar nog wat goedkoper uit zijn elke maand. Een klein verschil op maandelijkse basis kan u op jaarbasis al gauw enkele tientjes schelen. Wacht niet langer en vergelijk direct even.

Internet en TV vergelijken