NorthWest uitvaartverzekering

> Direct naar de website van NorthWest

Voordelen NorthWest uitvaartverzekering of begrafenisverzekering

  • Scherpe premie, al vanaf €2,56 per maand
  • Kies zelf uw uitvaartverzorger
  • Kinderen meeverzekeren vanaf €1 per maand
  • Voor begrafenis en uitvaartBereken uw premie

 

Als u komt te overlijden laat u uw nabestaanden dan achter met hoge kosten van uw uitvaart (crematie of begrafenis)? Een gemiddelde uitvaart kost al gauw €8.000. Uw nabestaanden hebben het in deze periode al zwaar genoeg. Wat kunt u daar aan doen? Met een uitvaartverzekering worden de kosten van uw uitvaart grotendeels of helemaal gedekt. 70% van de Nederlanders heeft zo’n verzekering.

Voordelig verzekerd bij NorthWest

De uitvaartverzekering van NorthWest (Uitvaart Compleet Verzekering) is helder en transparant. Dit ziet u terug op hun website uitvaartcompleetverzekering.nl. U betaalt maandelijks een scherpe premie en kunt uw kinderen meeverzekeren tegen gunstige voorwaarden. Zo zijn ze al meeverzekerd vanaf €1 per maand. En komt u te overlijden? Dan hoeven uw nabestaanden geen kosten voor te schieten. NorthWest betaalt alles meteen. Uw premie betaalt u wanneer u dit wilt: per maand, per kwartaal of per jaar. Bereken uw premie

Uw uitvaart, uw keuze

Bij NorthWest kunt u zelf kiezen u uw uitvaart eruit moet zien. Wilt u begraven worden of gecremeerd? U bent uiteraard degene die kiest. Ook kunt u elke uitvaartverzorger kiezen die u wilt. Maar verandert u van gedachte na een tijdje? Dan kunt u dat te allen tijde wijzigen. Wilt u in plaats van een kopje koffie met cake liever een biertje in de kroeg? Geen probleem!

Vergelijk NorthWest met andere verzekeraars

Bent u op zoek naar een uitvaartverzekering? En wilt u weten wat voor u de beste uitvaartverzekering is? Dan is het vergelijken altijd handig. Bijvoorbeeld met Monuta of Dela? Dan weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

Uitvaartverzekering vergelijken

Hoe werkt het bij NorthWest (Uitvaart Compleet Verzekering)?

Op de website van Uitvaart Compleet Verzekering, van NorthWest, vindt u alle uitgebreide informatie die u nodig heeft om een juiste keuze te maken. Hier kunt u ook berekenen hoe hoog de premie is die bij uw wensen past. Als deze premie vervolgens past binnen uw budget, kunt u eenvoudig de verzekering afsluiten.

Distributiekosten NorhtWest uitvaartverzekering

Voor het afsluiten van de verzekering betaalt u bij NorthWest eenmalig €85 distributiekosten. Deze brengt NorthWest verdeeld over 24 maanden in rekening. Dit betekent €3,55 per maand.

NorhtWest uitvaartverzekering afsluiten

Bent u overtuigd van de NorthWest uitvaartverzekering? En wilt u deze afsluiten? Dat is heel eenvoudig. Binnen een paar minuten kunt u dit allemaal online regelen in een paar simpele stappen. Ga hiervoor naar de website van NorthWest.

NorthWest uitvaartverzekering contact

Heeft u een vraag over de uitvaartverzekering van NorthWest? Dan kunt u ze op de volgende manier bereiken:

Over NorthWest Uitvaartverzekeringen

NorthWest is opgericht in 1993 en heeft zich gespecialiseerd in uitvaartverzekeringen. Zekerheid, transparantie en integriteit zijn kernwaarden voor de dienstverlening van NorthWest. U en uw nabestaanden worden altijd snel en kundig geholpen. Zowel bij het afsluiten, maar ook bij tussentijdse vragen, wijzigingen en natuurlijk bij overlijden. Zo nemen ze uw nabestaanden een stuk zorg uit handen in de moeilijke tijd na uw overlijden.