Ziggo Internet TV

> Direct naar de website van Ziggo Internet TV

Ziggo internet en televisie: vergelijk de pakketten


Ziggo internet en televisie

Ziggo is in Nederland samen met KPN de grootste aanbieder van telecomdiensten. U kunt bij ze terecht voor internet tv en bellen, maar ook alleen voor tv en internet. De pakketten met alle 3 de diensten worden ook wel triple play of alles in 1 genoemd en de pakketten met alleen internet en TV worden ook wel 2 in 1 pakketten genoemd of dual play. Ziggo biedt u diverse pakketten aan om uit te kiezen. Voor ieder huishouden hebben ze een geschikt pakket met de juiste hoeveelheid TV zenders en een goede internetsnelheid waarmee u met het hele gezin kunt genieten van internet en Wifi door het hele huis heen. Zoekt u naar Ziggo Glasvezel? Dan moeten we u helaas teleurstellen. Ziggo biedt momenteel nog geen glasvezel internet TV aan, maar de snelheden liegen er niet om en lopen evengoed hard op. Want Ziggo moet toch mee in de concurrentie met KPN. Dus ook bij Ziggo vindt u zeer snel internet.

Combivoordeel Ziggo en Vodafone

Ziggo is onderdeel van VodafoneZiggo. Daarom kunt u profiteren van Combivoordeel als u een internet TV pakket afsluit bij Ziggo en een mobiel abonnement voor uw smartphone bij Vodafone. Heeft u beide abonnementen? Dan ontvangt u de gratis extra’s automatisch. Dat is toch heerlijk? Ze noemen het Combivoordeel bij Ziggo Non Stop. U hoeft niet echt te kiezen want u krijgt meerdere voordelen gratis:

  • Elke maand korting op uw abonnement. Op een Vodafone Start abonnement krijgt u 2,50 euro per maand korting en op de Vodafone Red, Smart en Black abonnementen krijgt u maar liefst 5 euro korting per maand. Op jaarbasis is dat toch 60 euro extra korting zonder dat u daar iets extra voor hoeft te doen.
  • Kies een extra TV pakket. Heeft u interactieve TV? Dan krijgt u een gratis tv pakket extra. U kunt kiezen uit Ziggo Kids met vier zenders voor elke leeftijd, Ziggo Movies & Series L met bijvoorbeeld het beste van HBO of u kiest voor Ziggo Sport Totaal met in totaal zes premium sportkanalen. Heeft u de verkeerde gekozen? Niks aan de hand, want u kunt elke maand wisselen van TV pakket
  • Dubbele data: u krijgt elke maand dubbele data op uw mobiele databundel van uw mobiele telefoon. Dit geldt voor alle Start en Red abonnementen op uw adres. Heeft het hele gezin dus Vodafone abonnementen van deze variant? Dan krijgt u allemaal dubbele data.
  • Veilig online: u krijgt het gratis Veilig Online pakket (F-secure). Hiermee kunt u tot 20 apparaten beveiligen. Normaal gesproken betaalt u hiervoor 6,95 euro per maand.

Voordelen Ziggo Internet TV

Gaat u voor een internet TV pakket bij Ziggo? Dan profiteert u van:

  • Gratis Ziggo Sport; mis geen enkele Formule 1 wedstrijd meer van Max Verstappen
  • Lekker snel internet
  • Combineer met Vodafone en profiteer van non-stop gratis extra’s

Direct profiteren? Ga naar de Ziggo internet TV website!

Ziggo TV

Kiest u voor deze aanbieder? Dan krijgt u een Ziggo Mediabox XL. Hiermee weet u zeker dat u het maximale uit TV kijken kunt halen. U krijgt namelijk HD kwaliteit en kunt tot 4 programma’s tegelijkertijd opnemen. Maar dat is nog niet alles want u kunt er nog veel meer mee zoals films en series bestellen, maar ook programma’s terugkijken van 60 zenders met Ziggo Replay. Of heeft u het Begin Gemist? Dan start u het programma gewoon alsnog vanaf het begin op. De MediaBox werkt ook als u deze uit het zicht in een kastje hebt gezet. De afstandsbediening werkt dan ook gewoon. Wat kan er nog meer? Live TV pauzeren en terugspoelen, Netflix kijken via het menu op de box of via kanaal 150 op uw TV. Programma’s zoeken via de elektronische programmagids met de zoekfunctie.

Ziggo GO

Bij Ziggo TV Internet krijgt u natuurlijk ook toegang tot Ziggo GO. Het maakt niet uit waar u bent thuis of onderweg, u kunt overal TV kijken. Overal in Nederland en in Europa kunt u gebruik maken van Ziggo GO live. Zo hoeft u nooit meer iets te missen. Nadat u klant bent geworden hoeft u alleen maar een Mijn Ziggo account aan te maken en dan kunt u meteen beginnen met genieten.

Ziggo Internet

Kiest u voor Internet Ziggo? Dan kunt u met het hele gezin zonder enige moeite online zijn. U krijgt van Ziggo een gratis wifi-modem in bruikleen, deze voldoet uiteraard aan de laatste trends zodat uw internet zo snel mogelijk is. De Connectbox is een router en modem in 1. U kunt dus draadloos en bedraad verbinding maken. Een losse router is overbodig.

Wat is Ziggo Power Promise? U krijgt bij Ziggo Power Promise. Dat betekent dat ze garanderen dat uw Wifi verbinding op maximale snelheid werkt. Van de kelder tot de zolder en in elk hoekje in uw hele huis. Ze maken hiervoor bij Ziggo gebruik van de wifiscan. En lukt het u zelf niet om alles aan te sluiten? Dan komt er een monteur bij u langs die natuurlijk pas weer weg gaat als alles het doet.

Levertijd Ziggo internet TV

Vandaag bestellen? Dan kunt u binnen 2 weken online zijn met uw nieuwe abonnement. Het mag ook langzamer natuurlijk, u kunt de gewenste datum voor activatie doorgeven bij het bestellen.

Ziggo aanbieding

Ze verwelkomen u graag bij deze aanbieder. Daarom kunt u eigenlijk altijd wel profiteren van een actie, aanbieding of korting. Dit kan u flink wat geld besparen in de eerste maanden van uw abonnement. Kijk dus altijd even goed wat de laatste aanbieding is zodat u daarvan kunt profiteren. In de maand november kunt u profiteren van Ziggo Black Friday. In 2018 kreeg u een flinke korting die slechts 24 uur lang geldig was. Dat betekent dat u er eventueel tijdens Black Friday 2019 weer op tijd bij moet zijn als u daarvan wilt profiteren.

Alles in 1

Wilt u toch een pakket met internet tv en vast bellen? Dan kunt u ook gaan voor het Alles in 1 Pakket van Ziggo dat er in verschillende varianten is: Start, Complete en Max. Hiermee kunt u thuis ook bellen met een vaste telefoonlijn. Er zijn tegenwoordig steeds meer en meer mensen en huishoudens die kiezen voor een internet tv pakket omdat er onbeperkt gebeld kan worden met een mobiele telefoon. Wilt u weten of dan het Ziggo alles in 1 pakket het beste is voor u? Start dan met vergelijken.

Alles in 1 vergelijken

Internet TV vergelijken

Is het Ziggo internet en TV abonnement wel het beste voor uw situatie? Past deze telecomaanbieder wel het beste bij uw wensen? Kan het nog wat goedkoper per maand? Of kan het pakket nog wat completen voor hetzelfde maandelijkse geld? Start in dat geval met internet en TV vergelijken voordat u een beslissing neemt. Zo kan het toch zo zijn dat een KPN pakket of een NLE of T-Mobile Thuis abonnement beter is voor uw situatie. Hiermee kunt u in sommige gevallen wel enkele tientjes per maand besparen. Een verschil van een paar euro per maand loopt op jaarbasis al op naar enkele tientallen euro’s.

Internet TV vergelijken