KPN alles in 1

> Direct naar de website van KPN

KPN: vergelijk de pakketten


 

KPN Internet en TV

KPN alles in 1 is nu eigenlijk KPN internet en TV geworden. Maar het is nog wel mogelijk om een echt alles in 1 abonnement af te sluiten. Maar dit doet u door te starten met het kiezen van het juiste KPN internet en TV pakket en daar aanvullend te kiezen voor de optie vaste telefonie. Voor een kleine extra bijdrage per maand krijgt u dan weer een echt alles in 1 pakket. Er zijn verschillende varianten waar u uit kunt kiezen:

KPN is de eerste aanbieder in Nederland die 4K TV kijken aanbiedt in een abonnement.

Over KPN alles in 1 / KPN Internet en TV

KPN is bijna de grootste aanbieder in Nederland als het gaat om internet, bellen en tv voor bij u thuis. De alles in 1 pakketten en internet en TV pakketten van KPN zijn allemaal erg uitgebreid. Zo is er voor u altijd wel een pakket dat past bij uw wensen. Een alles in 1 pakket wordt overigens ook wel eens all-in one of 3 in 1 genoemd. Hiermee bedoelt men precies hetzelfde als alles in 1.

De internetsnelheden die KPN biedt zijn erg goed. U kunt kiezen uit verschillende varianten. Nog niet overal, maar wel op veel plekken is het mogelijk om KPN alles in 1 glasvezel te leveren. Met een glasvezel verbinding is de internetverbinding nog stabieler en sneller. U heeft dan dezelfde snelheid voor uploaden als downloaden. Of het op uw adres ook beschikbaar is kunt u achterhalen via de vergelijker. Als u kiest voor KPN en daarmee voor internet van KPN dan profiteert u van een aantal extra’s. Als eerste profiteert u van KPN Up. Hiermee heeft u altijd en overal toegang tot uw bestanden, foto’s en films. U kunt erbij vanaf uw computer of laptop thuis, maar ook op uw smartphone en tablet. Ook als u onderweg bent. U krijgt standaard een bepaalde hoeveelheid opslag. Als dat niet genoeg is kunt u natuurlijk altijd wat extra GB bijkopen.

Het tweede voordeel is dat u niet alleen binnenshuis gebruik kunt maken van een snelle wifi verbinding. Ook buitenshuis kunt u gebruik maken van Wifi, via Wifi hotspots. Op maar liefst 13 miljoen locaties. Dat scheelt u weer in het gebruiken van uw mobiele databundel.

In sommige abonnementen van KPN alles in 1 krijgt u ook Spotify Premium erbij cadeau. Hiermee heeft u altijd en overal toegang tot een uitgebreide muziekverzameling. U kunt Spotify eenvoudig installeren op uw laptop of mobiele telefoon. Ook onderweg kunt u er van genieten.

Het TV kijken is prima geregeld bij KPN. U kunt niet alleen thuis TV kijken via uw breedbeeld televisie. Tegenwoordig is online TV-kijken de nieuwe manier van TV kijken. En KPN biedt u deze mogelijk natuurlijk ook aan. Met Interactieve TV kunt u overal in huis en buitenshuis tv kijken op uw laptop, smartphone en tablet. Standaard biedt KPN u ruim voldoende TV zenders, ook in HD-kwaliteit. Wilt u weten wat het KPN zenderoverzicht is? De meest actuele versie vindt u op de website van KPN. Maar heeft u meer TV zenders nodig? Dan kunt u deze aanvullen met extra TV pakketten. Er zijn pakketten beschikbaar voor de sportliefhebber, filmliefhebber en natuurliefhebber. Voor ieder wat wils. Bij KPN zit dat wel goed.

Voordelen KPN alles in 1 en KPN internet en TV

Als u kiest voor een alles in 1 pakket van KPN, dan profiteert u onder andere van:

 • Ruim 13 miljoen Wifispots buiten de deur.
 • Gratis monteur.
 • Snel internet.
 • Spotify Premium bij sommige abonnementen.
 • Heeft u ook KPN mobiel? Dan krijgt u extra korting/voordeel via KPN Compleet.
 • 4K HD TV kijken.

Vergelijk KPN met andere aanbieders

Er zijn meerdere aanbieders waar u uit kunt kiezen als het gaat om een alles in 1 pakket. Het is dan ook niet meer dan logisch dat u de verschillende mogelijkheden wilt vergelijken. Dan weet u precies welke abonnementen er leverbaar zijn op uw adres, maar ook wat voor u het goedkoopste alles in 1 pakket is. In een paar minuten maakt u al een eenvoudige en heldere vergelijking. Uiteraard wordt er een vergelijking gemaakt met enkele andere bekende aanbieders, zoals Telfort, Ziggo en Vodafone.

Alles in 1 vergelijken

Combineer met KPN mobiel en profiteer van KPN Compleet

Heeft u op dit moment al een mobiel abonnement bij KPN? Een sim only abonnement van KPN of een mobiel abonnement met een telefoon? Dan is het nog aantrekkelijker om te kiezen voor KPN. Want als u zowel een KPN thuis abonnement als een KPN mobiel abonnement hebt dan profiteert u helemaal gratis van diverse extra’s. Dat noemen ze KPN Compleet. Wat is KPN Compleet?

 • Elke maand een korting van 5 euro: heeft u een thuis abonnement en een mobiel abonnement? Dan krijgt u 5 euro korting per maand op uw mobiele abonnement. Hiermee bespaart u op jaarbasis maar liefst 60 euro. Dat krijgt u gewoon helemaal cadeau.
 • Een gratis zenderpakket: wilt u thuis naar nog meer zenders kunnen kijken en daar niet voor hoeven te betalen? Dan kunt u een gratis zenderpakket uitzoeken. U heeft de keuze uit FOX Sports Eredivisie en het KPN Pluspakket.
 • Een verdubbeling van uw data en belminuten: dit is geldig in de hele EU. U krijgt gratis een verdubbeling van uw belminuten, sms’jes en MB’s bij al uw mobiele abonnementen die op hetzelfde adres staan geregistreerd. En heeft u een Zorgeloos Mobiel abonnement? Dan krijgt u dus ook dubbele MB’s in de EU landen
 • Gratis onderling bellen
 • Onderling MB’s delen: met iedereen die op hetzelfde adres een mobiel abonnement heeft waarop ook het thuis abonnement staat geregistreerd kunt u onderling de MB’s delen. Dat is erg handig, want er is altijd wel iemand die wat over heeft, maar ook altijd iemand die wel wat extra kan gebruiken. En op deze manier hoeft u met elkaar niet bij te betalen. Super handig dus.

En het mooie is, u hoeft niet te kiezen tussen de extra’s. U krijgt ze gewoon allemaal bij KPN Compleet!

Heeft u een mobiel abonnement van Simyo? En een KPN thuis abonnement? Dan krijgt u ook een leuk voordeeltje, u krijgt namelijk een dubbele belbundel.

KPN Pluspakket: extra zenders

Wat is het KPN Pluspakket? Gaat u overstappen naar KPN internet en TV? Dan heeft u de mogelijkheid om ook te kiezen voor het aanvullende KPN Pluspakket. Maar wat is dit precies? Voor een kleine extra bijdrage per maand krijgt u flink wat extra TV-zenders tot uw beschikking:

 • Het KPN Pluspakket biedt u toegang tot ruim 30 extra TV-zenders. Het gaat hierbij om: Nick Jr., Baby TV, Boomerang, RTL Telekids, NPO Politiek, Crime & Investigation, Discovery Science, Discovery World, Animal Planet, Travel Channel, Nat Geo Wild, NPO 2 Extra, ONS, Eurosport 2, AMC, Comedy Central Extra, RTL Lounge, RTL Crime, NPO 3 Extra, OUTtv, Family7, MTV Music 24, SLAM!TV, TV Oranje, 192 TV, Meiden van Holland Hard, Babes TV, Disney Junior, Nick Toons, Nick Music.
 • Elke maand kijken naar de nieuwste films
 • Eindeloos naar TV-series kijken
 • Alle zenders van het voormalige KidsPakket zitten nu ook in het KPN Pluspakket. Dit zijn de zenders: Nick Jr., Baby TV, Disney Junior, Nick Toons, Nick Music.
 • Alles on demand kijken op een moment dat het u goed uitkomt. Druk op de afstandsbediening op het menu knopje, ga naar on demand en kies voor het Pluspakket. Kies vervolgens de serie of film die u wilt zien en wij wensen u veel kijkplezier. Zo eenvoudig is het echt.

Is dit iets voor u? Wilt u nog wat meer weten? Ga dan naar de website van KPN.

Pakket samenstellen

Wilt u zelf een KPN pakket samenstellen? Dat is mogelijk. Allerlei opties kunt u aan of uitzetten. Kiest u voor zeer snel internet via glasvezel, maar wilt u gewoon het basis abonnement als het gaat om TV-zenders omdat u toch veel gebruik maakt van bijvoorbeeld Netflix? Dat kan allemaal bij KPN. U kunt het pakket op verschillende aspecten zelf samenstellen zodat het voldoet aan uw specifieke eisen en wensen. Wilt u wel of niet op meerdere TV’s thuis genieten van de voordelen van KPN? Wel of niet gebruik maken van een vaste telefoonlijn? Wel of geen 4K kwaliteit als het bij u leverbaar is? Wel of niet een extra pakket voor internetbeveiliging. De keuzes zijn aan u, zodat u een zo goed mogelijk KPN abonnement voor thuis kunt samenstellen. Direct beginnen? Ga naar de KPN site.

KPN televisie

Kiest u voor een internet en televisie pakket bij KPN? Dan kunt u het hele jaar door genieten van meerdere gemakken en voordelen. Wij zetten er enkele voor u op een rijtje:

 • Netflix via KPN: eenvoudig naar Netflix kijken via het KPN menu? Dat kan. Netflixen doen we tegenwoordig allemaal. Dus waarom dan niet met heel veel gemak direct toegang? Precies, zo dacht KPN er ook over. De HD TV ontvangers zijn dan ook geschikt gemaakt zodat u geen Apple TV of een chromecast nodig heeft. Dat is extra makkelijk dus. U moet wel een los Netflix abonnement bij ze afsluiten, daarna kunt u dit in 1x makkelijk koppelen aan uw KPN TV abonnement.
 • Begin Gemist: dit is echt een heerlijke functie. Met 1 druk op de knop kunt u een programma namelijk opnieuw laten beginnen als deze nog bezig is. Zet u dus om 21.00 uur de TV aan, dan kunt u nog steeds de film kijken vanaf het begin die is begonnen om 20.30 uur. In de TV gids (digitaal) kunt u zien welke programma’s en series u opnieuw kunt laten beginnen met een druk op de knop. Dit kan maar liefst tot 7 dagen terug en is sowieso altijd gratis. Dat is nog eens leuk TV kijken.
 • Videotheek Thuis: ging u vroeger nog wel eens naar de videotheek om een film te huren? Dat hoeft natuurlijk allang niet meer, en dus ook niet bij KPN. Met één druk op de knop heeft u namelijk toegang tot de Videoland Videotheek van Interactieve TV. Zo heeft u meteen toegang tot meer dan 10.000 films en series in alle categorieën. Elke week worden er nieuwe films toegevoegd. U kunt trailers bekijken om te kijken of de film wat voor u is. U betaalt gewoon per film of serie.
 • Live TV pauzeren: bent u lekker tv aan het kijken, maar wilt u niks missen? Eigenlijk wilt u wel even wat drinken pakken of wat te snoepen? Of tussendoor even de was ophangen of starten? Het kan allemaal eenvoudig met TV pauzeren. Met 1 druk op de knop pauzeert u het programma even. Een stukje terugspoelen is ook mogelijk. Wel zo makkelijk toch?
 • Interactieve TV app: natuurlijk heeft KPN ook een interactieve TV app. Met deze app kunt u namelijk overal waar u internet heeft ook gewoon naar de TV kijken. Overal in de EU is dit mogelijk, op de camping of in de trein? Het kan allemaal. Met de app kunt u ook nog eens 7 dagen lang gratis terugkijken naar de programma’s die u heeft gemist. Maar het is ook mogelijk om opgenomen programma’s terug te kijken of alvast in te plannen via de app. Super handig toch?

Meer weten van de voordelen? Ga naar de KPN website.

KPN alles in 1 aansluiten of KPN internet en TV aansluiten

Is KPN de aanbieder die het moet gaan worden voor uw nieuwe alles in 1 pakket of internet en TV pakket? Dan is het verder heel eenvoudig. U kunt het KPN abonnement heel eenvoudig online aanvragen via de website van KPN. Na het aanvragen krijgt u bij KPN standaard een gratis monteur die bij u langs komt om alles in te installeren. Wilt u het toch liever zelf proberen? Dat is geen probleem. Dat kunt u aangeven tijdens het bestellen. Als u glasvezel neemt is het wellicht noodzakelijk dat er een monteur langskomt, maar dat is gratis.

Levertijd KPN alles in 1

Als u vandaag bestelt bij KPN dan zorgen ze ervoor dat u binnen 5  weken de diensten kunt gebruiken. Binnen deze periode wordt het alles in 1 pakket geleverd en geactiveerd. Is dit te snel? Dan kunt u met KPN een afspraak maken voor een andere datum.

KPN alles in 1 aanbieding

KPN is een aanbieder van alles in 1 pakketten die regelmatig een leuke en aantrekkelijke aanbieding heeft waar u van kunt profiteren. Zo krijgt u met enige regelmaat een leuke korting voor de eerste paar maanden van het contract. De korting kan hierbij flink oplopen. Het loont dus zeker de moeite om de aanbiedingen te blijven volgen. Op de website van KPN vindt u altijd de meest actuele aanbieding.

Overige diensten KPN

Bent u niet op zoek naar een alles in 1 abonnement? KPN biedt meer. U kunt namelijk ook kiezen voor een abonnement met alleen internet of u kiest voor een internet en TV pakket zonder vast bellen. Deze diensten vindt u terug in de vergelijker en op de website van KPN.

KPN contact

Heeft u een vraag aan KPN over uw alles in 1 pakket?  Dan kunt u KPN bereiken op de volgende manieren:

Meer informatie over de abonnementen van KPN

Wilt u nog meer weten over de diensten van KPN? Of wilt u ervaringen of reviews van andere klanten lezen? Ga dan naar de website van KPN. Daar vindt u verder alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar terecht met vragen. Of u kunt hier nog wat meer lezen over KPN internet en TV op onze site.