KPN alles in 1

> Direct naar de website van KPN

KPN: vergelijk de pakketten


KPN Internet en TV

KPN alles in 1 is nu eigenlijk KPN internet en TV geworden. Maar het is nog wel mogelijk om een echt alles in 1 abonnement af te sluiten. Maar dit doet u door te starten met het kiezen van het juiste KPN internet en TV pakket en daar aanvullend te kiezen voor de optie vaste telefonie. Voor een kleine extra bijdrage per maand krijgt u dan weer een echt alles in 1 pakket. Er zijn verschillende varianten waar u uit kunt kiezen:

KPN is de eerste aanbieder in Nederland die 4K TV kijken aanbiedt in een abonnement.

Over KPN alles in 1 / KPN Internet en TV

KPN is bijna de grootste aanbieder in Nederland als het gaat om internet, bellen en tv voor bij u thuis. De alles in 1 pakketten en internet en TV pakketten van KPN zijn allemaal erg uitgebreid. Zo is er voor u altijd wel een pakket dat past bij uw wensen. Een alles in 1 pakket wordt overigens ook wel eens all-in one of 3 in 1 genoemd. Hiermee bedoelt men precies hetzelfde als alles in 1.

De internetsnelheden die KPN biedt zijn erg goed. U kunt kiezen uit verschillende varianten. Nog niet overal, maar wel op veel plekken is het mogelijk om KPN alles in 1 glasvezel te leveren. Met een glasvezel verbinding is de internetverbinding nog stabieler en sneller. U heeft dan dezelfde snelheid voor uploaden als downloaden. Of het op uw adres ook beschikbaar is kunt u achterhalen via de vergelijker. Als u kiest voor KPN en daarmee voor internet van KPN dan profiteert u van een aantal extra’s. Als eerste profiteert u van KPN Up. Hiermee heeft u altijd en overal toegang tot uw bestanden, foto’s en films. U kunt erbij vanaf uw computer of laptop thuis, maar ook op uw smartphone en tablet. Ook als u onderweg bent. U krijgt standaard een bepaalde hoeveelheid opslag. Als dat niet genoeg is kunt u natuurlijk altijd wat extra GB bijkopen.

Het tweede voordeel is dat u niet alleen binnenshuis gebruik kunt maken van een snelle wifi verbinding. Ook buitenshuis kunt u gebruik maken van Wifi, via Wifi hotspots. Op maar liefst 13 miljoen locaties. Dat scheelt u weer in het gebruiken van uw mobiele databundel.

In sommige abonnementen van KPN alles in 1 krijgt u ook Spotify Premium erbij cadeau. Hiermee heeft u altijd en overal toegang tot een uitgebreide muziekverzameling. U kunt Spotify eenvoudig installeren op uw laptop of mobiele telefoon. Ook onderweg kunt u er van genieten.

Het TV kijken is prima geregeld bij KPN. U kunt niet alleen thuis TV kijken via uw breedbeeld televisie. Tegenwoordig is online TV-kijken de nieuwe manier van TV kijken. En KPN biedt u deze mogelijk natuurlijk ook aan. Met Interactieve TV kunt u overal in huis en buitenshuis tv kijken op uw laptop, smartphone en tablet. Standaard biedt KPN u ruim voldoende TV zenders, ook in HD-kwaliteit. Wilt u weten wat het KPN zenderoverzicht is? De meest actuele versie vindt u op de website van KPN. Maar heeft u meer TV zenders nodig? Dan kunt u deze aanvullen met extra TV pakketten. Er zijn pakketten beschikbaar voor de sportliefhebber, filmliefhebber en natuurliefhebber. Voor ieder wat wils. Bij KPN zit dat wel goed.

Voordelen KPN alles in 1 en KPN internet en TV

Als u kiest voor een alles in 1 pakket van KPN, dan profiteert u onder andere van:

  • Ruim 13 miljoen Wifispots buiten de deur
  • Gratis monteur
  • Snel internet
  • Spotify Premium bij sommige abonnementen
  • Heeft u ook KPN mobiel? Dan krijgt u extra korting/voordeel via KPN Compleet.
  • 4K HD TV kijken

Vergelijk KPN met andere aanbieders

Er zijn meerdere aanbieders waar u uit kunt kiezen als het gaat om een alles in 1 pakket. Het is dan ook niet meer dan logisch dat u de verschillende mogelijkheden wilt vergelijken. Dan weet u precies welke abonnementen er leverbaar zijn op uw adres, maar ook wat voor u het goedkoopste alles in 1 pakket is. In een paar minuten maakt u al een eenvoudige en heldere vergelijking. Uiteraard wordt er een vergelijking gemaakt met enkele andere bekende aanbieders, zoals Telfort, Ziggo en Vodafone.

Alles in 1 vergelijken

KPN alles in 1 aansluiten of KPN internet en TV aansluiten

Is KPN de aanbieder die het moet gaan worden voor uw nieuwe alles in 1 pakket of internet en TV pakket? Dan is het verder heel eenvoudig. U kunt het KPN abonnement heel eenvoudig online aanvragen via de website van KPN. Na het aanvragen krijgt u bij KPN standaard een gratis monteur die bij u langs komt om alles in te installeren. Wilt u het toch liever zelf proberen? Dat is geen probleem. Dat kunt u aangeven tijdens het bestellen. Als u glasvezel neemt is het wellicht noodzakelijk dat er een monteur langskomt, maar dat is gratis.

Levertijd KPN alles in 1

Als u vandaag bestelt bij KPN dan zorgen ze ervoor dat u binnen 5  weken de diensten kunt gebruiken. Binnen deze periode wordt het alles in 1 pakket geleverd en geactiveerd. Is dit te snel? Dan kunt u met KPN een afspraak maken voor een andere datum.

KPN alles in 1 aanbieding

KPN is een aanbieder van alles in 1 pakketten die regelmatig een leuke en aantrekkelijke aanbieding heeft waar u van kunt profiteren. Zo krijgt u met enige regelmaat een leuke korting voor de eerste paar maanden van het contract. De korting kan hierbij flink oplopen. Het loont dus zeker de moeite om de aanbiedingen te blijven volgen. Op de website van KPN vindt u altijd de meest actuele aanbieding.

Overige diensten KPN

Bent u niet op zoek naar een alles in 1 abonnement? KPN biedt meer. U kunt namelijk ook kiezen voor een abonnement met alleen internet of u kiest voor een internet en TV pakket zonder vast bellen. Deze diensten vindt u terug in de vergelijker en op de website van KPN.

KPN contact

Heeft u een vraag aan KPN over uw alles in 1 pakket?  Dan kunt u KPN bereiken op de volgende manieren:

Meer informatie over de abonnementen van KPN

Wilt u nog meer weten over de diensten van KPN? Of wilt u ervaringen of reviews van andere klanten lezen? Ga dan naar de website van KPN. Daar vindt u verder alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar terecht met vragen.

KPN alles in 1
5 (99.24%) 157 stem(men)