Stipte alles in 1

> Direct naar de website van Stipte

Stipte: vergelijk de pakketten

Over Stipte alles in 1

Stipte heette voorheen Scarlet en is voor 100% een Nederlands bedrijf. Stipte biedt verschillende abonnementen aan met internet, tv en bellen. Oftewel een Stipte alles in 1 pakket. Een alles in 1 pakket wordt in de volksmond ook wel eens all-in one of 3 in 1 pakket genoemd. Hiermee bedoelt men exact hetzelfde.

Uiteraard is er bij Stipte wel het een en andere te kiezen op het gebied van alles in één pakketten. Als eerste kunt u kiezen uit verschillende snelheden voor internet. Er zijn verbindingen met DSL mogelijk, maar ook met glasvezel. Glasvezel internet is sneller en nóg stabieler en betrouwbaarder dan DSL, maar DSL is ook al zeker niet slecht. Het is maar net hoe veel u thuis van het internet gebruik maakt. Bent u een heel intensieve gebruiker van internet, en wilt u het liefst alles tegelijk doen en allemaal even snel? Dan is glasvezel iets voor u. Bij glasvezel kunt u met dezelfde snelheid uploaden als downloaden. Dat gaat erg snel in dat geval!

Bij Stipte kunt u standaard rekenen op heel wat TV-zenders, waarvan een flink deel in HD-kwaliteit. Dat kijkt tenslotte wel zo prettig, zo scherp! Op de website van Stipte vindt u het meest actuele zenderoverzicht. Maar u krijgt nog wat extra’s. Zo is TV kijken bij Stipte interactieve TV. En dat betekent dat u kunt pauzeren en opnemen. Dan kunt u gewoon even de was doen tussendoor of koffie zetten. Als u er niet bent kunt u programma’s opnemen. En heeft u net het begin gemist van een programma of was u helemaal te laat? Niet getreurd, met Begin Gemist en Uitzending Gemist kijkt u alsnog terug wat u wilt.

Bellen vanaf een vaste lijn is vanzelfsprekend ook onderdeel van het alles in één pakket. Voor een aantrekkelijk tarief belt u al naar vast en mobiel. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor onbeperkt bellen voor een vast bedrag per maand.

Heeft u al een alles in 1 pakket bij een andere aanbieder en wilt u overstappen naar Stipte? Stipte regelt het allemaal voor u. Ze zeggen uw oude contract op en zorgen ervoor dat u wordt aangesloten door een monteur. Geheel gratis.

Voordelen Stipte alles in 1

Als u kiest voor een alles in 1 pakket van Stipte, dan profiteert u onder andere van:

  • Gratis VIP installatie
  • DSL en glasvezel mogelijk
  • Interactieve TV
  • Super snel internet

Vergelijk Stipte met andere aanbieders

Als u een alles in 1 pakket gaat uitzoeken zijn er meerdere providers waar u uit kunt kiezen. Waarschijnlijk wilt u de verschillende mogelijkheden wel kunnen vergelijken. U weet dan namelijk precies welke pakketten er op uw adres te leveren zijn en welke aanbieders dat allemaal kunnen doen. U weet dan ook meteen wat het goedkoopste alles in 1 pakket is voor uw situatie. In een paar minuten heeft u al een vergelijking gemaakt. U kunt eenvoudig vergelijken met onder andere: Ziggo alles in 1, Telfort alles in 1, KPN, Online.nl en XS4ALL.

Alles in 1 vergelijken

Stipte alles in 1 aansluiten

Bent u eruit? En moet Stipte de aanbieder worden voor het nieuwe alles in 1 pakket bij u thuis? Dan is het binnen een paar eenvoudige stappen allemaal online aan te vragen en af te sluiten. Na het aanvragen via de website van Stipte. Daarna biedt Stipte u gratis VIP installatie door een monteur. U heeft er geen omkijken naar. Het aansluiten wordt kosteloos geregeld door de monteur. Het modem en de HD TV ontvanger worden geplaatst en aangesloten. De monteur gaat pas weg als al uw apparaten werken zoals het zou moeten. En is er nieuwe bekabeling nodig? Ook dat verzorgt de monteur voor u. Hij werkt het ook nog netjes weg. Dat is nog eens een VIP behandeling toch? Bij Stipte niet meer dan vanzelfsprekend.

Levertijd Stipte alles in 1

Als u vandaag een bestelling doet bij Stipte bent u gemiddeld binnen 4 weken aangesloten op uw nieuwe abonnement.

Stipte alles in 1 aanbieding

Stipte is een aanbieder van alles in één pakketten die af en toe een leuke en aantrekkelijke aanbieding heeft waar u van kunt profiteren. Zo krijgt u met enige regelmaat een leuke korting voor de eerste paar maanden van het contract. De korting kan hierbij lekker oplopen. Het loont dus zeker de moeite om de aanbiedingen te blijven volgen. Op de website van Stipte vindt u altijd de meest actuele aanbieding.

Overige diensten Stipte

Bent u niet op zoek naar een alles in 1 abonnement? Stipte biedt meer. U kunt namelijk ook kiezen voor een abonnement met alleen internet en TV of u kunt kiezen voor een los internet abonnement. Deze diensten vindt u terug in de vergelijker en op de website van Stipte.

Stipte contact

Heeft u een vraag aan Stipte over uw alles in 1 pakket?  Dan kunt u Stipte bereiken op de volgende manieren:

Meer informatie over de abonnementen van Stipte

Wilt u nog meer weten over de diensten van Stipte? Of wilt u Stipte ervaringen of reviews van andere klanten lezen? Ga dan naar de website van Stipte. Daar vindt u verder alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar terecht met vragen.