XS4ALL alles in 1

> Direct naar de website van XS4ALL

XS4ALL: vergelijk de pakketten

Welke XS4ALL alles in een pakketten zijn er? En hoeveel korting kunt u nú krijgen als u nú overstapt naar XS4ALL? U ziet het in onderstaande tabel:

Type pakketInhoud pakketPrijs per maand
xs4all - internet50 Mb/s
60 zenders
€0,14 / min
 €67
Nu €134 korting
Meer info XS4ALL alles in 1
xs4all - internet100 Mb/s
60 zenders
€0,14 / min
  €72
Nu €144 korting
Meer info XS4ALL alles in 1
xs4all - internet200 Mb/s
60 zenders
€0,14 / min
 €82
Nu €164 korting
Meer info XS4ALL alles in 1
xs4all - internet500 Mb/s
60 zenders
€0,14 / min
 €89,50
Nu €179 korting
Meer info XS4ALL alles in 1

Over XS4ALL alles in 1

XS4ALL is onderdeel van KPN. En daarmee is XS4ALL niet zomaar een partij. Ze hebben al meerdere keren prijzen gewonnen met de diensten die ze aanbieden. Bovendien heeft XS4ALL al 20 jaar lang het beste internet met het laagste storingspercentage. U kunt hiervan profiteren met een aantrekkelijk abonnement met internet, bellen en tv, ook wel een alles in 1 pakket genoemd. Deze alles in één pakketten worden ook wel all-in one of 3 in 1 pakket genoemd.

Bij XS4ALL kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden op het gebied van internet als onderdeel van het alles in 1 pakket. Er zijn DSL en glasvezel mogelijkheden. Beide opties bieden u snel en betrouwbaar internet. Met een glasvezelverbinding bent u helemaal klaar voor supersnel internetten, u kunt dan met gemak tegelijkertijd downloaden, surfen, mailen, online gamen en online tv kijken. Omdat ze veilig internetten belangrijk vinden bij XS4ALL krijgt u gratis beveiligingssoftware van F-secure cadeau. Hiermee bent u beschermd tegen virussen, spyware, hackers, identiteitsdiefstal, phishing e-mailberichten en kunt u ouderlijk toezicht instellen om uw kinderen online te beschermen.

TV kijken bij XS4ALL gaat via interactieve TV. En dit pakket zit bomvol met zenders, waarvan er een heleboel in HD-kwaliteit worden geleverd. U krijgt meerdere ontvangers, zodat u op meer dan 1 TV kunt kijken. Door interactieve TV kunt u het tv kijken tussendoor pauzeren en opnemen. Dat is ideaal voor als u tussendoor even de deur open moet doen of nog even wat te drinken wilt pakken. Wilt u weten welke TV zenders er in het zenderoverzicht zitten? Ga dan naar de website van XS4ALL voor een actueel overzicht.

Het bellen thuis via XS4ALL gaat helemaal ongestoord. U belt gratis naar andere klanten van XS4ALL en u krijgt meerdere lijnen. Hierdoor kunt u met meerdere personen tegelijk bellen. Zo hoeven jullie nooit meer op elkaar te wachten. Of kan 1 iemand de lijn niet bezet houden. Een inkomende beller gaat gewoon over op een ander toestel in huis.

Voordelen XS4ALL alles in 1

Als u kiest voor een alles in 1 pakket van XS4ALL, dan profiteert u onder andere van:

  • Bij sommige pakketten krijgt u Spotify Premium
  • DSL en glasvezel
  • Interactieve TV
  • Laagste storingspercentage van Nederland

Overtuigd? Ga naar de site van XS4ALL alles in 1.

Vergelijk XS4ALL met andere aanbieders

Als u een alles in 1 pakket gaat uitzoeken zijn er meerdere providers waar u uit kunt kiezen. Waarschijnlijk wilt u de verschillende mogelijkheden wel kunnen vergelijken. U weet dan namelijk precies welke pakketten er op uw adres te leveren zijn en welke aanbieders dat allemaal kunnen doen. U weet dan ook meteen wat het goedkoopste alles in 1 pakket is voor uw situatie. In een paar minuten heeft u al een vergelijking gemaakt. U kunt eenvoudig vergelijken met onder andere: Ziggo alles in 1, T-Mobile Thuis, Youfone, Tele2, KPN, Oxxio en Online.nl.

Alles in 1 vergelijken

XS4ALL alles in 1 aansluiten

Bent u eruit? En moet XS4ALL de aanbieder worden voor het nieuwe alles in 1 pakket bij u thuis? Dan is het binnen een paar eenvoudige stappen allemaal online aan te vragen en af te sluiten. Als u de aanvraag heeft gedaan, dan komt er een monteur bij u langs om alles aan te sluiten. Dit kost u helemaal niks en is dus gratis. Als u het toch liever zelf installeert dan kan dat ook. Er is een handleiding beschikbaar.

Levertijd XS4ALL alles in 1

Als u vandaag een bestelling doet dan kunt u binnen 1 dag online zijn. Hiervoor betaalt u wel iets extra, maar het is snel te regelen. Ze doen dit met 4G-internet onderweg met een databundel van 5GB. Ondertussen regelen ze voor u de vaste aansluiting, zodat u daar ook zo snel mogelijk gebruik van kunt maken.

XS4ALL alles in 1 aanbieding

XS4ALL is een aanbieder van alles in één pakketten die af en toe een leuke en aantrekkelijke aanbieding heeft waar u van kunt profiteren. Zo krijgt u af en toe een aantrekkelijke korting voor de eerste paar maanden van het contract. De korting kan hierbij lekker oplopen. Het loont dus zeker de moeite om de aanbiedingen te blijven volgen. Op de website van XS4ALL vindt u altijd de meest actuele aanbieding.

Overige diensten XS4ALL

Bent u niet op zoek naar een alles in 1 abonnement? XS4ALL biedt meer. U kunt namelijk ook kiezen voor een abonnement met alleen internet. Deze diensten vindt u terug in de vergelijker en op de website van XS4ALL.

XS4ALL contact

Heeft u een vraag aan XS4ALL over uw alles in 1 pakket?  Dan kunt u XS4ALL bereiken op de volgende manieren:

Meer informatie over de abonnementen van XS4ALL

Wilt u nog meer weten over de diensten van XS4ALL? Of wilt u XS4ALL ervaringen of reviews van andere klanten lezen? Ga dan naar de website van XS4ALL. Daar vindt u verder alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar terecht met vragen.