T-Mobile Thuis alles in 1

> Direct naar de website van T-Mobile

T-Mobile alles in 1: vergelijk de pakketten

De alles in 1 pakketten van T-Mobile Thuis zijn hieronder met elkaar te vergelijken inclusief de recente aanbieding. Check nu de T-Mobile alles in een pakketten:

Type pakketInhoud pakketPrijs per maand
T-Mobile Thuis50 Mb/s
66 zenders
36 HD-zenders
€45
Nu 3 maanden €30.
Totale korting €45
Meer info T-Mobile Thuis alles in 1
T-Mobile Thuis100 Mb/s
66 zenders
36 HD-zenders
€50
Nu 3 maanden €35.
Totale korting €45
Meer info T-Mobile Thuis alles in 1
T-Mobile Thuis1000 Mb/s
66 zenders
36 HD-zenders
Glasvezel
€57,50
Nu 3 maanden €42,50.
Totale korting €45
Meer info T-Mobile Thuis alles in 1

Over T-Mobile alles in 1

U kent T-Mobile waarschijnlijk al een tijdje. De kans is groot dat u momenteel een GSM abonnement heeft bij deze provider, of dat u deze heeft gehad. Of dat u in het verleden al eens klant bij ze was toen ze internet bellen tv abonnementen aanboden. Dit hebben ze enkele jaren terug namelijk al eens aangeboden. Toen zijn ze ermee gestopt, maar nu hebben ze Vodafone Thuis overgenomen. En vanaf 15 februari 2017 gaat dit verder als T-Mobile Thuis. Hiermee openen ze een serieuze aanval op de gevestigde namen in deze markt, zoals KPN, Ziggo en VodafoneZiggo. T-Mobile maakt voor de vaste diensten gebruik van het netwerk van KPN. Hiermee hebben ze een hele betrouwbare en snelle internetverbinding in het aanbod. Daar heeft u als klant van T-Mobile Thuis alleen maar voordeel van.

T-Mobile Nederland is onderdeel van Deutsche Telekom en heeft in Nederland al ruim 3,7 miljoen klanten (mobiele communicatie voor u als consument, maar ook voor de zakelijke markt). Op het gebied van mobiel was T-Mobile ooit de eerste die de iPhone in Nederland op de markt bracht in combinatie met een abonnement. In de Nederlandse markt zijn ze nu actief met de volgende merken: T-Mobile, BEN, KNIPPR en T-Mobile Thuis!

Voordelen T-Mobile alles in 1

Als u kiest voor een alles in 1 pakket van T-Mobile (ook wel een all-in one, triple play of 3 in 1 pakket genoemd), dan profiteert u van enkele voordelen, zoals:

  • Zeer snel internet
  • Een aantrekkelijke prijs per maand
  • De mogelijkheid om voordelig ook een mobiel abonnement af te sluiten, oftewel T-Mobile 4 in 1 (ook wel quad play genoemd)

Profiteer nu! Ga naar de website van T-Mobile

Glasvezel

Wilt u supersnel en zeer stabiel internet? Kies dan voor T-Mobile Thuis glasvezel. Als er bij u glasvezel beschikbaar is (dit kunt u controleren op de website van T-Mobile) dan kunt u kiezen uit een T-Mobile glasvezel abonnement. Er zijn verschillende snelheden mogelijk, net wat uw wensen zijn. U kunt op dit moment kiezen uit een internetsnelheid van 50 Mb/s, 100 Mb/s, 200 Mb/s en 750 Mb/s. Zowel voor een internet abonnement, een internet en TV abonnement of een alles in 1 pakket. Als u nu overstapt kunt u genieten van een introductiekorting.

Vergelijk T-Mobile met andere aanbieders

Als het gaat om een abonnement T-Mobile tv internet bellen abonnement of alleen internet en TV dan wilt u weten wat de beste keuze is, want er zijn natuurlijk meerdere aanbieders waar u uit kunt kiezen. En dit wilt u natuurlijk wel even met elkaar vergelijken. Dat is heel logisch. Zo weet u zeker dat u het maximale eruit haalt uit uw te besteden bedrag per maand. Zo achterhaalt u wat het goedkoopste alles in 1 pakket is op uw adres, of wat de maximale internetsnelheid is door middel van de speedtest. U kunt heel eenvoudig in een paar tellen een eenvoudige vergelijking maken. In de vergelijker worden ook de andere aanbieders meegenomen, zoals KPN, Ziggo, Telfort en Tele2.

Alles in 1 vergelijken

T-Mobile alles in 1 aansluiten

Heeft u een keuze gemaakt? En moet T-Mobile de aanbieder worden van uw nieuwe abonnement? Dan is het vanaf hier makkelijk. U kunt T-Mobile alles in 1 aanvragen via de website van T-Mobile. Nadat u de aanvraag heeft gedaan kunt u kiezen of u het abonnement en de apparatuur zelf gaat aansluiten met behulp van de handige en praktische handleiding die u toegestuurd krijgt of dat u het liever door een monteur laat doen. Beide is mogelijk. Met de installatie komt het dus altijd goed.

Levertijd T-Mobile alles in 1

Als u vandaag online een bestelling doet bij T-Mobile dan gaat het daarna erg snel. Binnen enkele weken kunt u al gebruik maken van de nieuwe diensten van uw T-Mobile abonnement. Via Track & Trace kunt u de bestelling volgen als deze naar u onderweg is met de apparatuur. Zorg er wel even voor dat u het abonnement goed laat aansluiten op uw huidige abonnement als u gaat overstappen.

T-Mobile alles in 1 aanbieding

T-Mobile is een aanbieder die regelmatig een aantrekkelijke actie heeft. Ze zijn weer relatief nieuw op de alles in 1 markt en dat willen ze u graag laten weten. Door met leuke acties en kortingen te strooien hopen ze dat u nu kiest voor T-Mobile. En waarom zou u daar niet van profiteren? Precies, gewoon lekker doen. Voor de meest recente actie kijkt u altijd op de website van T-Mobile. De korting kan hierbij lekker oplopen. Het is dus zeker de moeite waard om te profiteren van een welkomstaanbieding.

Overige diensten T-Mobile

Bent u niet op zoek naar een T-Mobile alles in 1 pakket? Dan kunt u natuurlijk voor meer terecht bij T-Mobile. Want u kunt ook kiezen voor een abonnement met alleen internet en TV of voor alleen T-Mobile internet. En natuurlijk voor een mobiel abonnement voor uw smartphone. Dan brengt u alles onder bij 1 aanbieder, oftewel 4 in 1. Dat kan ook aantrekkelijk zijn. Dit alles vindt u terug op de website van T-Mobile.

T-Mobile contact

Heeft u een vraag aan T-Mobile? Dan kunt u ze bereiken op de volgende manieren:

Meer informatie over de abonnementen van T-Mobile

Wilt u nog meer weten over de diensten en abonnementen van T-Mobile? Of bent u op zoek naar reviews of ervaringen van andere klanten? Ga dan naar de website van T-Mobile. Daar vindt u verder alle informatie die u nodig heeft voordat u overgaat tot een bestelling. Ook kunt u daar terecht met verdere vragen.

Naar de website van T-Mobile.