Ziggo Zakelijk

Bent u een ondernemer of ZZP’er? En zoekt u een voordelig en kwalitatief abonnement voor internet, bellen en tv of voor één van deze diensten? Dan is Ziggo Zakelijk iets voor u. Ziggo heeft verschillende abonnementen, zodat er altijd iets voor u bij zit. Of u n u kiest voor Internet en TV Zakelijk of Alles in 1 Zakelijk, het kan allemaal. U kunt het pakket helemaal zelf samenstellen zoals u dat wilt. Direct kiezen voor Ziggo? Ga dan naar de website van Ziggo.

Ziggo Zakelijk alles in 1

Ziggo Zakelijk alles in 1 biedt u standaard 3 verschillende pakketten: Start, Complete en Max. Hieronder worden deze standaard pakketten met elkaar vergeleken. Wilt u zelf uw pakket samenstellen? Dat kan ook op de website van Ziggo.

Type pakketInhoud pakketPrijs per maand
Ziggo Zakelijk Start60 Mb/s
80 zenders
37 HD-zenders
€51,50
Nú 1 maand
gratis
Meer info Ziggo Zakelijk alles in 1
Ziggo Zakelijk Complete300 Mb/s
80 zenders
37 HD-zenders
€59
Nú 1 maand
gratis
Meer info Ziggo Zakelijk alles in 1
Ziggo Zakelijk Max600 Mb/s
80 zenders
37 HD-zenders
€74,50
Nú 1 maand
gratis
Meer info Ziggo Zakelijk alles in 1
Ziggo Zakelijk Giga1000 Mb/s
80 zenders
37 HD-zenders
Nú 1 maand
gratis
Meer info Ziggo Zakelijk alles in 1

Ziggo Zakelijk internet en TV

Heeft u geen vaste telefonie nodig en wilt u Ziggo Zakelijk internet en TV? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Ook hier zijn standaard pakketten voor beschikbaar die we met elkaar vergelijken. Het pakket zelf samenstellen is ook hier mogelijk.

Type pakketInhoud pakketPrijs per maand
Ziggo Zakelijk Start60 Mb/s
80 zenders
37 HD-zenders
€49
Nú 1 maand
gratis
Meer info Ziggo Zakelijk alles in 1
Ziggo Zakelijk Complete300 Mb/s
80 zenders
37 HD-zenders
€56,50
Nú 1 maand
gratis
Meer info Ziggo Zakelijk alles in 1
Ziggo Zakelijk Max600 Mb/s
80 zenders
37 HD-zenders
€72
Nú 1 maand
gratis
Meer info Ziggo Zakelijk alles in 1
Ziggo Zakelijk Giga1000 Mb/s
80 zenders
37 HD-zenders
Nú 1 maand
gratis
Meer info Ziggo Zakelijk alles in 1

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW en op basis van een jaarcontract. Na 12 maanden kunt u het contract opzeggen. Het contract is wel maandelijks aan te passen. Wilt u geen jaarcontract? Dan kunt u ook kiezen voor een maandcontract.

Ziggo Zakelijk aanbieding

U kunt regelmatig profiteren van een Ziggo Zakelijk aanbieding. Ziggo heeft regelmatig acties en kortingen die het extra aantrekkelijk maken om als ondernemer of ZZP’ er te kiezen voor Ziggo Zakelijk. Aan wat voor aanbieding moet u dan bijvoorbeeld denken? Enkele maanden gratis aan het begin van uw contract. Zo kunt u ook eerst Ziggo Zakelijk testen naast uw huidige verbinding, want u betaald de eerste maanden geen abonnementskosten. Wilt u weten wat de huidige aanbieding is? Kijk dan even op de website van Ziggo. De kans is ook groot dat u Ziggo Zakelijk regelmatig voorbij hoort komen op de radio of op TV, vaak gaat dit gepaard met een aantrekkelijke aanbieding. Wacht op dat moment niet langer en vraag direct een voordelig abonnement aan.

Overstappen

Ziet u op tegen het overstappen naar uw nieuwe aanbieder Ziggo? Dat is niet nodig. U krijgt namelijk gratis een monteur. Die zorgt ervoor dat alles werkt en dat u geen moment offline bent. Maar dat is nog lang niet alles, want met de installatiegarantie hoeft u zelf dus helemaal niks te doen, maar ze garanderen u ook perfect wifi in elk hoekje van uw kantoor. De engineer gaat dan ook niet eerder weg voordat het allemaal goed werkt in uw hele pand. Dit noemen ze de Power Promise. En heeft u momenteel een provider? Dan kunt u bij het bestellen de overstapservice aanvinken. Dan heeft u er verder helemaal geen omkijken meer naar, want dan zegt Ziggo uw huidige abonnement op en zorgen ze ervoor dat u geen enkel moment offline bent omdat ze het nieuwe abonnement er naadloos op laten aansluiten. Dat is nog eens goed geregeld toch? Dan kunt u doen waar u goed in bent, namelijk ondernemen.

Ziggo Zakelijk internet

Heeft u alleen zakelijk internet nodig? Dat kan natuurlijk gewoon. U hoeft niet per se te kiezen voor een abonnement met bellen en televisie erbij. Er zijn ook zeer goede internet only abonnementen beschikbaar bij deze provider. U kunt zelf kiezen wat u nodig heeft. Kiest voor het Start, Complete of Max pakket? U profiteert sowieso altijd van een aantal vaste zaken, zoals de Power Promise, met gegarandeerd perfecte wifi, een licentie voor gratis internetbeveiliging (als u voor een duurder pakket kiest dan krijgt u ook meerdere licenties), 7 dagen in de week de beschikking tot de gespecialiseerde klantenservice van 8 tot 22.00 uur ’s avonds. Zo hoeft u nooit lang te wachten op hulp of informatie bij een storing. En wilt u nog iets meer? Kies dan voor Zakelijk Internet Pro. Dan krijgt u maar liefst 5 vaste ip-adressen, een ijzersterke serviceovereenkomst waarbij u altijd binnen 4 uur wordt geholpen, u bent bij een storing altijd binnen 16 uur weer in bedrijf en u krijgt de beschikking over exclusieve aanvullende diensten zoals Office 365, een VOIP telefooncentrale of professionele wifi met een gescheiden gastennetwerk. Mogelijk heden genoeg dus met Ziggo Zakelijk internet. Meer weten of een pakket aanvragen? Ga dan naar de website van Ziggo.nl/Zakelijk

Ziggo Bellen

Heeft u ook Zakelijk Bellen nodig om uw onderneming goed te runnen? Dat kan natuurlijk ook eenvoudig aangevraagd worden bij deze aanbieder. U kunt kiezen voor Vast Bellen of voor Hosted VOIP (uw telefooncentrale in de cloud). Er zijn mogelijkheden om voor een vast bedrag per maand onbeperkt te kunnen bellen met uw klanten. Zo komt u achteraf ook niet voor onaangename verrassingen te staan. Ziggo Bellen is onderdeel van het aantrekkelijke Ziggo Alles in 1 Zakelijk abonnement. Meer weten over Ziggo Bellen? Ga naar de website van Ziggo.nl/Zakelijk

Postcodecheck

Wilt u weten of Ziggo Zakelijk bij u leverbaar is op het door u gewenste adres? Dat kunt u eenvoudig en snel controleren. Maak hiervoor gebruik van de Ziggo Zakelijk postcodecheck op de website van Ziggo. Zo ziet u binnen enkele seconde welke pakketten er leverbaar zijn op uw adres. Wilt u eerst uw huidige internetsnelheid testen? Ook dat kan eenvoudig met de Ziggo Zakelijk speedtest. Dan kunt u direct zien hoe snel uw verbinding nu is en dat vergelijken met de mogelijkheden van Ziggo Zakelijk.

Ziggo Zakelijk glasvezel

Is er ook Ziggo Zakelijk glasvezel beschikbaar? Nee helaas nog niet, bij Ziggo kunt u momenteel nog geen gebruik maken van een glasvezel verbinding voor uw alles in 1 abonnement of uw internet en TV zakelijk abonnement. Maar dat mag de pret niet drukken, want u kunt bij Ziggo wel kiezen voor hele hoge internetsnelheden via een stabiel netwerk. De snelheden lopen hierbij op tot maar liefst 500 Mb/s. Om dus lekker snel te kunnen internetten heeft u niet per se glasvezel nodig.

Mijn Ziggo Zakelijk

Bent u eenmaal klant bij Ziggo Zakelijk en wilt u bijvoorbeeld een extra zender toevoegen of een zenderpakket opzeggen? Dat kan allemaal. Daar doen ze niet moeilijk over bij Ziggo. U kunt dit eenvoudig zelf doen via MijnZiggo. Even inloggen en uw wijziging doorgeven. Het is zo gepiept.

Bent u geen ondernemer, maar wilt u wel graag Ziggo? Kies dan voor Ziggo alles in 1.

Extra’s

Heeft u niet voldoende aan het standaardpakket? Dat kan natuurlijk. Er zijn namelijk ook allerlei leuke extra die u kunt toevoegen aan uw abonnement. Zijn er bijvoorbeeld sportliefhebbers bij u op kantoor? Dan kunnen we ons goed voorstellen dat u ook Ziggo Sport Totaal wilt toevoegen aan het pakket. Dan kunt u 24/7 kijken naar de beste sport, altijd en overal. Of bent u allen gek van voetbal en wilt u dat af en toe samen kunnen kijken op kantoor? Kies dan voor FOX Sports Eredivisie. Zo kijkt u naar onder andere al het voetbal uit de Eredivisie en Jupiler League. Of bent u een film en serie liefhebber? Dan kunt u via Movies & Series XL kijken naar duizenden films en series.

Ziggo en Vodafone

Heeft u naast een Ziggo Zakelijk internet, tv, bellen abonnement ook nog een Vodafone Red Pro abonnement? Dan krijgt u gratis allerlei extra’s waar u helemaal niks voor hoeft te doen. Dit noemen ze NON-STOP. En wat krijgt u dan allemaal?

  • Elke maand 4,13 euro korting op uw factuur
  • Dubbele data voor uw mobiele telefoon
  • Een extra TV pakket naar keuze
  • Safe Online XL. Dit is internetbeveiliging, en maar liefst voor 20 apparaten.