Sim only vergelijken

Wilt u niet meer teveel betalen voor uw mobiele abonnement en heeft u geen nieuw toestel nodig? Kies dan voor sim only vergelijken! Kies het aantal belminuten, MB’s en sms’jes dat u nodig heeft en de goedkoopste sim only abonnementen worden automatisch aan u getoond. Zo kiest u altijd het abonnement dat bij uw wensen aansluit.

Alle sim only providers onafhankelijk vergelijken

In de bovenstaande sim only vergelijker worden alle providers onafhankelijk met elkaar vergeleken. De prijzen en acties zijn altijd up to date. Zo weet u precies waar u uit kunt kiezen. In de vergelijker zijn alle providers meegenomen, waaronder: 88 mobile, Ben, Hollandsnieuwe, KPN, Robin Mobile, Simpel, Simyo, T-Mobile, Tele2, Telfort, Vodafone, Youfone en Ziggo Mobiel. Als u specifieke voorkeur heeft voor 1 provider dan kunt u deze ook eenvoudig selecteren in de sim only vergelijker. Tot slot kunt u aangeven naar welke abonnementsduur u op zoek bent. U kunt kiezen uit een maand, 1 jaar of 2 jaar.

Sim only aanbiedingen

Met een sim only kunt u goedkoop mobiel bellen, goedkoop mobiel internetten en natuurlijk ook sms’en, als u dat nog doet. Bent u op zoek naar een scherpe sim only aanbieding? De bovenstaande vergelijker is altijd 100% actueel en neemt ook altijd de laatste aanbiedingen, acties en kortingen mee. Zo kunt u heel snel de goedkoopste sim only aanbieding vinden van dit moment. Of u nu zoekt naar sim only T-mobile, sim only Vodafone of sim only KPN. Ze gaan allemaal in 1x keer in het vergelijk, inclusief de huidige aanbieding.

Wat is sim only precies?

Sim only is een abonnement waarbij u geen nieuwe telefoon krijgt, maar wel profiteert van veel korting. Een sim only abonnement kan hierdoor tot wel 60% goedkoper zijn. Op deze manier bespaart u vele tientjes per jaar. Maar wat is een sim only nu precies? U krijgt dus geen nieuwe telefoon, maar wat krijgt u wel? Het is eigenlijk een ‘los’ abonnement. U ontvangt namelijk een losse simkaart. Aan deze simkaart is uw telefoonnummer gekoppeld met uw abonnement. Als u deze simkaart in uw simlockvrije toestel doet dan kunt u gebruik maken van het abonnement dat u heeft afgesloten. U betaalt feitelijk dus alleen voor de aansluiting op het netwerk en het gebruik daarvan. Het toestel dat u gebruikt kan een nieuw toestel zijn dat u los heeft gekocht, maar het kan ook gewoon uw smartphone zijn die u al een tijdje gebruikt en die nog steeds goed werkt.

Waarom is sim only zo goedkoop?

Een sim only abonnement is zo goedkoop omdat de providers u een hoge korting geven. Dit kunnen ze doen omdat u geen ‘gratis telefoon’ontvangt. Als u wel kiest voor een nieuwe telefoon bij uw abonnement dan moet de telefoon ook betaalt worden. Dit zit normaal gesproken verwerkt in de maandelijkse abonnementskosten. Maar bij een sim only hoeft dit niet, en dus kunt u profiteren van lage maandelijkse kosten. U kunt tegen een scherp gereduceerd tarief bellen, sms’en en internetten. U belt hierdoor al vanaf 2 cent per minuut en sms’en kan al vanaf 1 cent per sms.

Waarom sim-only vergelijken?

Sim only is een abonnement waarbij u geen nieuwe telefoon krijgt, maar wel profiteert van veel korting. Een sim only abonnement kan hierdoor tot wel 60% goedkoper zijn. Op deze manier bespaart u vele tientjes per jaar. Maar wat is een sim only nu precies? U krijgt dus geen nieuwe telefoon, maar wat krijgt u wel? U ontvangt een losse simkaart. Aan deze simkaart is uw telefoonnummer gekoppeld met uw abonnement. Als u deze simkaart in uw simlockvrije toestel doet dan kunt u gebruik maken van het abonnement dat u heeft afgesloten. U betaalt feitelijk dus alleen voor de aansluiting op het netwerk en het gebruik daarvan. Het toestel dat u gebruikt kan een nieuw toestel zijn dat u los heeft gekocht, maar het kan ook gewoon uw smartphone zijn die u al een tijdje gebruikt en die nog steeds goed werkt.

Sim only met internet abonnement

Wie kan er nog zonder internet momenteel? U heeft nu waarschijnlijk ook een mobiel abonnement met internet. Als u over gaat naar een sim only dan wilt u waarschijnlijk ook gewoon weer een abonnement met internet. Gemiddeld maken Nederlanders minder dan 1GB aan data op, maar de kans is groot dat dit langzaam aan meer wordt. Video en visuals / afbeeldingen worden namelijk steeds vaker onderweg bekeken. Maar met een abonnement is het vaak makkelijker om deze te verhogen qua bundel dan om deze te verlagen. Houd hier eventueel rekening mee bij een sim only abonnement afsluiten. Het kan altijd handig zijn om even te kijken hoe hoog uw gebruik de afgelopen maanden is geweest. Dit kunt u terugvinden op uw facturen of inlog omgeving van de provider. Daarnaast zijn er allerlei apps die dit voor u kunnen meten. Zo kunt u een goede keuze maken in een nieuwe sim only met internet abonnement.

Sim only vergelijken 4G

We kunnen het ons zeer goed voorstellen dat u bij een nieuw mobiel abonnement wilt kunnen genieten van lekker snel internet. Thuis doet u dat met Wifi, maar buiten de deur doet u dat via 4G. Wilt u alleen kunnen vergelijken met 4G sim only abonnementen onder elkaar? Dat kan. Start dan met een sim only vergelijk maken. In de vergelijker kunt u kiezen voor 4G voorkeur. Als u daar kiest voor ‘ja’, dan laat de vergelijker u alleen de beste 4G sim only abonnementen zien. Uiteraard zijn ook de sim only aanbiedingen 4G opgenomen in het overzicht.

Prepaid vergelijken

In de vergelijker zijn alleen sim only abonnementen opgenomen. U kunt hier helaas de prepaid varianten niet tussen vinden. Maar als u nog twijfelt tussen prepaid of een abonnement dan kunt u wel snel zien wat de goedkoopste variant is. Deze zijn vaak niet duur en erg aantrekkelijk. En zo profiteert u van het gemak dat u niet elke keer hoeft op te waarderen. Het overwegen waard dus.

Gratis overstappen naar sim only

De providers van sim only abonnementen willen u graag als nieuwe klant. Daarom doen ze er veel aan om het u gemakkelijk te maken. U kunt bij bijna alle providers gratis nummerbehoud aanvragen. Dat scheelt u weer werk, tijd, frustraties en geld.

Voordelen

Heeft u nog een goede telefoon? Bekijk dan zeker het aanbod van losse abonnementen. De aanbiedingen zijn zowel voor bestaande klanten als voor klanten die willen verlengen. Wat zijn de voordelen van sim only? Dat is niet zo ingewikkeld:

  • Eigenlijk altijd goedkoper dan een mobiel abonnement mét een duur en nieuw toestel (smartphone). Want één ding is zeker, bij een abonnement met een toestel betaalt u het toestel altijd zelf.
  • Flink besparen op uw maandelijkse abonnementskosten. Elke maand aardig wat euro’s extra overhouden? Dan is dit zeker een prima keuze.
  • Veel meer abonnement voor hetzelfde geld? Veel meer MB’s en belminuten voor dezelfde prijs dan u nu betaald? Kies dan voor sim only.
  • Verschillende aanbieders waarbij u elke maand op kunt zeggen. En waarmee u nog steeds goedkoop mobiel bellen en internetten kunt. Begeeft uw mobiele telefoon het alsnog? Of komt er een nieuwe iPhone, nieuwe Samsung of ander nieuw model uit die u graag wilt hebben? Dan kunt u het nieuwe toestel gewoon los kopen en de sim only behouden of u zegt de sim only op en neemt alsnog een abonnement mét een toestel.
Sim only vergelijken
5 (99.42%) 1002 stem(men)