DELA uitvaartverzekering

> Direct naar de website van DELA

Voordelen DELA  uitvaartverzekering of begrafenisverzekering

  • Op lange termijn de laagste premies door winstdeling
  • Uw uitvaart volledig naar uw wens verzorgd
  • Landelijke dekking
  • 3 miljoen leden wat zorgt voor veel inkoopvoordeel
    Bereken uw premie

 

Wilt u dat uw nabestaanden afscheid van u kunnen nemen op een manier die bij u past? En wilt u dat uw nabestaanden daarbij geen zorgen hebben over de hoge uitvaartkosten? Daar kan DELA u bij helpen met het DELA uitvaartplan, de uitvaartverzekering.

Hoge uitvaartkosten? Niet bij DELA.

Door te kiezen voor het DELA uitvaartplan kiest u voor een goed verzorgde uitvaart of begrafenis voor een klein bedrag per maand. U betaalt tijdens uw leven minder premie dan de uitvaart uiteindelijk waard is. Zo zorgt u ervoor dat uw nabestaanden niet te maken krijgen met onverwachte hoge kosten. Dat is wel zo prettig. Dit alles is mogelijk door de voordelen van de coöperatie van DELA. DELA heeft namelijk 3 miljoen leden. Daardoor kan zij een inkoopvoordeel van zo’n €1400 bieden. Maar DELA deelt ook de winst met u als klant. Hierdoor blijft de jaarlijkse premiestijging erg beperkt. Hierin is DELA in Nederland de enige.Bereken uw premie

 

Verschillende uitvaartverzekeringen

Bij DELA kunt u kiezen uit verschillende ‘pakketten’. Dit zijn Basis, Plus, Flexibel en Geld. Zo kunt u kiezen of u enkele standaarddiensten wilt verzekeren of niet. Dit zijn bijvoorbeeld: het vervoer van de overledene, een kist, rouwbrieven, rouwauto, verzorging van de overledene, opbaren, grafdelven, grafrechten, algemeen onderhoud van de begraafplaats, e.d. Maar u kunt ook kiezen voor een gedeelte vrij te besteden bedrag. Hiervan kunt u zelf de hoogte bepalen als u dat wilt. Zo kunt u eigenlijk alle kanten op, net wat u wilt. U kunt op uw polis ook uw kind bijschrijven. Hoe dit precies werkt kunt u lezen op de website van DELA.

Hoe werkt het bij DELA?

Op de website van DELA kunt u alle uitgebreide informatie vinden die u nodig heeft om een juiste keuze te maken. Op de website vindt u ook een uitvaartkostenwijzer. Hiermee kunt u berekenen wat de uitvaart die u voor ogen heeft ongeveer gaat kosten. Dan kunt u daarna makkelijker kiezen welke uitvaartverzekering er bij u past. Zo betaalt u nooit teveel en blijft er geen deel onverzekerd over. Vervolgens berekent u online de premie die u maandelijks moet betalen voor de uitvaartverzekering. Past dit binnen uw budget? Dan kunt u de verzekering direct online afsluiten. Dat is wel zo eenvoudig en snel.

Distributiekosten DELA uitvaartverzekering

Voor het afsluiten van de verzekering betaalt u bij DELA eenmalig €18 distributiekosten. Deze brengt DELA de eerste 10 jaar gelijk met uw premie in rekening. Hierdoor betaalt u slechts €0,15 extra per maand.

DELA uitvaartverzekering vergelijken

Wilt u weten of de DELA uitvaartverzekering of begrafenisverzekering voor u het best geschikt is? Dan is het altijd verstandig om de uitvaartverzekeringen met elkaar te vergelijken. Dan weet u precies wat er te krijgen is voor uw situatie en kunt u daarna de beste afweging maken.

Uitvaartverzekering vergelijken

DELA uitvaartverzekering afsluiten

Wilt u een DELA uitvaartverzekering afsluiten? Dat is heel gemakkelijk. U kunt dit namelijk volledig online doen en het kost u maar een paar minuten. U gaat hiervoor naar de website van DELA en volgt de stappen op de website van DELA.

DELA uitvaartverzekering contact

Heeft u een vraag over de uitvaartverzekering van DELA? Dan kunt u contact met ze opnemen op de volgende manieren:

DELA uitvaartverzekering polisvoorwaarden

Gaat u een uitvaartverzekering afsluiten? Dan ziet er waarschijnlijk al tegenop: het doorlezen van de polisvoorwaarden. Toch is het verstandig om het te doen. U weet dan precies waarvoor u wel en waarvoor u niet verzekerd bent. Dan komt u, en uw nabestaanden, in de toekomst niet voor onaangename verrassingen te staan. De DELA voorwaarden zijn goed leesbaar. U vindt de meest recente versie altijd op de website van DELA.

Over DELA

DELA is een coöperatie en heeft ruim 3 miljoen leden. Hierdoor kunnen zij veel bereiken en voor hun leden meer voor hun naasten betekenen. DELA wil het leven meer betekenis geven en staan hun leden en families bij met raad en daad. Zodat zij de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Wilt u meer weten over de ervaringen van andere klanten? Of een review? Ga dan naar de website van DELA.