Budget Thuis alles in 1

Budget Thuis (voorheen NLE) biedt u razendsnel glasvezel internet tot 500 Mb/s, een zeer compleet TV zenderpakket met maar liefst 70 zenders, waarvan 44 in HD-kwaliteit. Keuze uit ADSL en glasvezel pakketten. Nu de eerste 8 maanden slechts 35 euro per maand. Wacht niet langer en profiteer nu!

Budget Alles in 1: vergelijk de pakketten

Type pakketInternetsnelheidTV-zenders / HD-zendersPrijs per maandACTIE
Alles in 1 DSL100 down / 10 up70 / 44€45 8 maanden €35
Korting €80
Meer info NLE alles in 1
Alles in 1 glasvezel 200200 down / 200 up70 / 44€608 maanden €49
Korting €88
Meer info NLE alles in 1

Internetpakketten

Bij BudgetThuis internet krijgt u in het ADSL pakket het maximaal haalbare qua internetsnelheid. Voor een vaste prijs per maand van 45 euro krijgt u minimaal 20Mb/s om te downloaden en 2 Mb/s om te uploaden. Maar als er sneller internet bij u leverbaar is, dan ontvangt u ook sneller internet. De internet snelheid kan hierbij oplopen tot maar liefst 100 / 10 Mb/s. Tijdens het bestelproces op de BudgetThuis website krijgt  Als we dit kort vergelijken met Ziggo (wat best lastig is omdat ze niet exact dezelfde mogelijkheden hebben qua snelheid), dan betaalt u voor deze internetsnelheden bij Ziggo al gauw zo’n €15 a €20 meer per maand. Op jaarbasis is dat een verschil van €240. En dat is best veel geld. En als er glasvezel op uw adres leverbaar is dan is er een nog veel snellere verbinding mogelijk tegen ook een scherpe prijs bij BudgetThuis glasvezel alles in 1. Hierbij loopt de snelheid op tot maar liefst 500 Mb/s om te down- en uploaden

Wilt u weten welke internetsnelheid er op uw adres haalbaar is? Doe nú de check op de site van Budget Thuis.

Over Budget Thuis

U kent Budget Thuis misschien al wel wat langer, maar dan vanuit een andere naam. Budget Thuis bestaat namelijk nog niet zo lang en leverde eerder al energieproducten onder de naam Budget Energie. Hiermee zijn ze bekend geworden, want meer dan 1 miljoen mensen krijgen namelijk stroom en gas van Budget Energie. Maar sinds oktober 2019 bieden ze nu ook Alles in 1 (internet, tv en bellen) aan voor bij u Thuis. Ze willen graag producten leveren die iedereen thuis nodig heeft, waar je zo min mogelijk tijd aan wilt besteden en niet teveel voor wilt betalen. Daarom hebben ze sinds kort dus Budget Thuis Alles in 1 toegevoegd aan het assortiment. Budget Thuis maakt gebruik van het KPN netwerk. Dus met de kwaliteit zit het wel snor. Budget Thuis Alles in 1 was voorheen NLE. Dit merk kent u misschien ook wel. Zij kwamen in oktober 2016 de telecom markt opschudden met lage prijzen en een goede dienstverlening om de markt te dwingen om zich verder te vernieuwen. NLE hield de markt scherp wat dat betreft en gaat nu verder onder Budget Alles in 1.

Budget Alles in 1 voor Thuis: het  is betrouwbaar, snel en goed. Waarom? Ze maken gebruik van het netwerk van KPN. Zowel voor de DSL als de glasvezel abonnementen maken ze gebruik van het KPN netwerk. En dat voelt lekker vertrouwd. Want KPN heeft hier jarenlang ervaring mee en staat bekend om de kwaliteit. Nu kunt u dus KPN kwaliteit hebben tegen een veel scherpere prijs. Dat klinkt goed! U kunt kiezen uit verschillende alles in 1 pakketten. Van alles in 1 met instap snelheden qua internet tot razendsnel internet. Wilt u weten welke internetsnelheid er leverbaar is op uw adres? Ga dan naar de website van Budget alles in 1. U kiest uiteindelijk een abonnement op basis van de internetsnelheid. Vervolgens krijgt u bellen en TV er gratis bij als u dat wilt.

Als u kiest voor Budget alles in 1 dan profiteert u van enkele voordelen. Naast de snelle internetverbinding is het altijd lekker als u ook overal in huis kunt genieten van dat snelle internet. Is het signaal alsnog niet sterk genoeg? Dan kan Budget Thuis u helpen mee te denken hoe het sneller en beter kan. U krijgt sowieso standaard al de Experio Box V10. Dit V10 modem is een super de luxe modem. Het kan op de 2,4 GhZ frequentie en de 5 GHz frequentie werken. Het 5GHz netwerk is een exclusievere frequentie en daardoor minder druk. U kunt zelf kiezen op welke frequentie u het modem instelt. \

Qua TV zit u ook goed bij Budget Thuis alles in 1. U krijgt namelijk interactieve TV (net als bij KPN). U kunt dit zowel via DSL als glasvezel ontvangen. Met interactieve TV kijkt u naar uw favoriete series op een groot scherm. Zelfs als u geen Smart TV heeft. De apps kunt u bedienen met de afstandsbediening. Hiermee kunt u ook naar NOS Sport, Buienradar, YouTube en Nu.nl kijken. Super handig dus Budget Thuis televisie!

Maar dat is nog niet alles qua Budget TV. Standaard krijgt u erg veel TV-zenders, HD-zenders en radiozenders. Maar als het standaard pakket nog niet genoeg is voor u dan kunt u kiezen voor extra zenderpakketten. U kunt hierbij denken aan Film1, Ziggo Sport Totaal en VideoLand. Daarnaast krijgt u met het PlusPakket Budget TV Plus ook nog Programma Gemist (tot 10 dagen terug kijken) en een heleboel extra TV-zenders en films. Wilt u precies weten welke zenders? Kijk op de website van Budget.

Kiest u ook nog voor vast bellen erbij? Dan kunt u kiezen uit enkele aantrekkelijke belbundels. Hiermee kunt u bijvoorbeeld onbeperkt bellen naar alle nummers in Nederland, of onbeperkt bellen naar mobiel in Nederland of onbeperkt bellen naar vaste nummers in 40 landen. Net wat er bij u past.

Voordelen Budget alles in 1

Als u kiest voor een alles in 1 pakket van Budget Thuis (ook wel eens all-in one, 3 in 1 of triple play genoemd), dan profiteert u onder andere van:

  • Snel internet
  • Interactieve TV
  • Een scherpe prijs. Budget alles in 1 is er al vanaf €45 per maand. En is daarmee goedkoper dan Ziggo of KPN.
  • Bent u al klant bij Budget Thuis energie? Dan kunt u rekenen op extra korting.
  • KPN kwaliteit tegen een scherpere prijs

Profiteer nu! Ga naar de website van Budget.

FOX Sports Eredivisie

Bent u een liefhebber van voetbal? Dan is Alles in 1 van NLE een goede keuze. Want als u overstapt naar deze aanbieder, dan profiteert u van de mogelijkheid om te kiezen voor Fox Sports Eredivisie. Dit kost u namelijk slechts €12,99 per maand. Met de zender FOX Sports Eredivisie kunt u elke week live kijken naar de wedstrijden op het hoogste niveau. En niet alleen naar die uit Nederland, maar die zijn natuurlijk ook onderdeel van het abonnement op deze zender. Dus concreet. U kunt dan live kijken naar de wedstrijden uit de Eredivisie, de Jupiler League, de KNVB beker, de Tweede Divisie. En uit het buitenland kunt u kijken naar samenvattingen van o.a. de Duitse competitie en de Europa League wedstrijden. Als u dit extra abonnement neemt als uitbreiding op uw internet, tv, bellen abonnement dan kunt u niet alleen thuis kijken naar deze sportzender, maar ook onderweg, of op vakantie, op de camping of in een hotel, want met de app FOX Sports GO kunt u overal kijken naar voetbal. De app is geschikt voor uw laptop, tablet en smartphone. Zo mist u dus nooit meer een wedstrijd van uw favoriete voetbalclub. Meer informatie vindt u op de website van Budget Thuis.

Netflix

Heeft u een Netflix abonnement of bent u van plan om dit te nemen? Dan is Budget Alles in 1 ook een prima optie, want als u kiest voor Budget alles in één, dan krijgt u interactieve televisie met een TV ontvanger die geschikt is voor Netflix. Via iTV kunt u dan eenvoudig Netflix kijken. Hierdoor is het heel makkelijk om naar uw serie of film te kijken via Netflix. Geen gedoe, maar gewoon lekker uw serie kijken!

TV Plus pakket

Denkt u dat het standaardpakket aan TV-zenders nog niet genoeg is voor u? Dan kunt u deze uitbreiden met TV Plus. Dit is exact gelijk aan het product van KPN, namelijk het KPN PlusPakket. Daar heeft u misschien wel eens van gehoord. Met TV Plus, kunt u programma’s tot 10 dagen terug kijken, maar u krijgt ook veel meer TV-zenders. In totaal komen er 37 zenders bij in HD-kwaliteit. Maar dat is nog niet alles, want u krijgt ook de toegang tot een heleboel films en series per maand. Bent u wel nieuwsgierig? Dan kunt u bij het bestellen dit TV Plus pakket aanvinken. Bang dat u ergens aan vastzit? Dat is niet nodig. Want u kunt alle extra zenderpakketten elke maand aanzetten, maar ook weer uitzetten.

Alle TV zenders uit het PlusPakket bekijken? Ga naar de website van Budget Thuis

Live pauzeren en opnemen

Wordt u gebeld? Of moet u eigenlijk even naar de wc tijdens uw favoriete TV programma? Of wilt u even snel wat drinken pakken tijdens een spannende film? Of moet u even tussendoor de was ophangen? Dan is het toch wel makkelijk als u gebruik kunt maken van de TV live pauzeren. U kijkt dan zodra het u weer uitkomt direct weer verder. En het mooie is ook nog eens dat u dan de reclames snel kunt overslaan. Dat scheelt weer tijd en zo kunt u snel verder met uw serie of film. Bent u helemaal niet thuis? Dan wilt u kunnen opnemen. En dat kan natuurlijk ook bij Budget Alles in 1. Met het opnemen pakket heeft u de mogelijkheid om tot 200 uur aan programma’s op te nemen. De opnames blijven vervolgens een jaar lang tot uw beschikking. U hoeft ze dus niet meteen een dag later weer terug te kijken. Doe dat lekker op een moment dat het u goed uitkomt, binnen een jaar. En zijn er meerdere programma’s tegelijk? Ook dat is geen probleem. U kunt namelijk 6 opnames op hetzelfde moment maken. De bijbehorende kosten? Live TV pauzeren is gratis. Voor het opnemen pakket vraagt Budget Thuis wel een maandelijkse bijdrage.

Meer weten over live TV pauzeren en opnemen? Bekijk de BudgetThuis.nl website.

BudgetThuis bellen

De kans is erg groot dat u vooral belt met uw mobiel, maar het is natuurlijk ook nog steeds mogelijk om te bellen met een vaste verbinding. En dat gebeurt ook nog volop. Bij BudgetThuis is telefonie natuurlijk ook onderdeel van het alles in 1 pakket. Het standaardpakket waarbij u een tarief betaalt per minuut is uit te breiden met enkele belpakketten. Deze pakketten zijn elke maand aan te zetten of uit te zetten. U zit dus ook nergens aan vast. De beschikbare pakketten zijn:

  • Bellen onbeperkt vast: met dit belpakket is het mogelijk om onbeperkt te bellen naar alle vaste nummers in Nederland. Dit is dus ideaal als u vrienden of familie vaak belt op hun vaste nummer thuis. U betaalt hiervoor €5 per maand.
  • Bellen onbeperkt mobiel: met dit belpakket is het mogelijk om onbeperkt te bellen naar alle mobiele nummers in Nederland. Belt u vaak vanuit huis naar uw vrienden of familie die onderweg zijn of alleen nog maar een mobiel nummer hebben misschien? Dan is dit ideaal voor u. U betaalt hiervoor €5 per maand.
  • Bellen onbeperkt buitenland: de naam van dit pakket verklapt het natuurlijk ook al. Dit is een ideaal pakket voor als u familie of vrienden hebt zitten in het buitenland en daar regelmatig of gewoon lekker veel mee wilt bellen. Met dit pakket belt u onbeperkt naar vaste nummers in 40 landen. U betaalt hiervoor ook maar €5 per maand.

Nummerbehoud is gratis
Bent u momenteel klant bij Ziggo, KPN of een andere aanbieder? En wilt u uw huidige vaste telefoonnummer meenemen naar Budget Thuis? Dat is geen probleem. En het kost ook niks. Het is helemaal gratis. Wilt u juist een nieuw nummer? Dat kan natuurlijk ook en kost ook niks extra. Wordt u lastig gevallen door één bepaald nummer? Dan kunt u deze eenvoudig zelf blokkeren. En bent u niet thuis, maar wilt u wel dat mensen een bericht achter kunnen laten? Ook daar is aan gedacht met de voicemail optie.

Budget alles in 1 afsluiten

Bent u overtuigd van alle voordelen van Budget alles in 1? En wilt u dit abonnement voor bij u thuis? Stap dan nu over en profiteer het komende jaar van de extra lage kosten per maand. Budget alles in 1 afsluiten is heel makkelijk. U gaat hiervoor naar de website van Budget Alles in 1 Thuis. Nadat u de online aanvraag heeft gedaan ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw nieuwe abonnement. Vervolgens heeft u een bedenktijd van 14 dagen. Dit is wettelijk. Vervolgens ontvangt u een bericht over de eerste incasso. Als u de eerste incasso heeft voldaan dan is het mogelijk om de installatie van het nieuwe abonnement en de bijbehorende apparatuur te plannen. U kunt het pakket naar u laten opsturen en zelf installeren, of u kunt dit laten doen door een monteur. Binnen enkele weken ontvangt u vervolgens het pakket met de instructies (als u het zelf wilt installeren). Na de activatie van uw abonnement ontvangt u een Budget mail met daarin de startdatum en de einddatum van uw contract. En vanaf dan kan het genieten beginnen: snel internet, veel TV-zenders en goedkoop bellen. Wat wilt u nog meer? Alles in 1 Budget Thuis afsluiten? Ga naar de website!

Vergelijk Budget Thuis met andere aanbieders

Er zijn meerdere aanbieders waar u uit kunt kiezen als het gaat om een alles in 1 pakket. Het is dan ook niet meer dan logisch dat u de verschillende mogelijkheden wilt vergelijken. Dan weet u precies welke abonnementen er leverbaar zijn op uw adres, maar ook wat voor u het goedkoopste alles in 1 pakket is. In een paar minuten maakt u al een eenvoudige en heldere vergelijking. Uiteraard wordt er een vergelijking gemaakt met enkele andere bekende aanbieders, zoals T-Mobile, Ziggo en Oxxio.

Alles in 1 vergelijken

Budget alles in 1 aansluiten

Bent u eruit en is Budget dé aanbieder die het moet gaan worden voor uw nieuwe alles in 1 abonnement? Dan is het vanaf nu heel eenvoudig. U kunt Budget alles in 1 simpel aanvragen via de website van Budget Thuis. Nadat u het pakket heeft aangevraagd kunt u ervoor kiezen om het zelf te installeren of om een monteur langs te laten komen. Dat komt gegarandeerd goed dus.

Levertijd Budget alles in 1

Als u vandaag bestelt bij Budget dan gaat het daarna lekker snel. Binnen een paar weken kunt u de diensten van Budget gebruiken en genieten van uw nieuwe abonnement. Via Track&Trace kunt u het installatiepakket volgen als het naar u onderweg is.

Budget alles in 1 aanbieding

BudgetThuis is een aanbieder die niet vies is van een leuke en scherpe actie. Naast de scherpe prijs waarmee ze eigenlijk op dit moment de goedkoopste aanbieder zijn in de markt kunt u profiteren van een aanvullende actie. Voor de meest recente actie kijkt u op de website van Budget Thuis. De korting kan hierbij flink oplopen. Dus het kan zeker de moeite waard zijn om de aanbiedingen te blijven volgen.

Overige diensten BudgetThuis

Bent u niet op zoek naar een alles in 1 abonnement? BudgetThuis.nl biedt meer. U kunt namelijk ook kiezen voor een abonnement met alleen Budget internet of Budget internet en TV zonder vast bellen. Deze diensten vindt u terug op de website van BudgetThuis. En u kunt ook bij ze terecht voor goedkope energie.

Energie

U kent deze aanbieder natuurlijk al langer, namelijk van de energie. En daarvoor kunt u nog steeds bij ze terecht. Als u beide producten afneemt (telecom en energie) dan kunt u rekenen op wat extra korting. Waarom kiezen voor BudgetThuis energie? Dat is eenvoudig. Als eerste is er het scherpe tarief zoals u van ze gewend bent. Op hun website kun je snel inzichtelijk krijgen wat het tarief is dat je bij hun betaalt. Vul hiervoor het gas en energie verbruik in en de calculator op de site doet de rest. Maar er is meer dan een scherp tarief. Want ze bieden u ook inzicht in uw energieverbruik. Met de Inzicht app kunt u uw slimme meter ook echt slim maken. Alleen even aanmelden en de app doet de rest. In de app kunt u ook een vergelijking maken met anderen mensen met een vergelijkbaar profiel. Zo krijgt u nog beter inzicht in uw eigen verbruik. De app communiceert met Anna. Vroeger had u een thermostaat, nu is er Anna. Anna leert van uw levensstijl en programmeert vervolgens zichzelf. Ze zorgt ervoor dat het huis lekker warm is als u wakker wordt of als u thuis komt na een lange dag werken.

Nieuwsgierig geworden? Ga naar de website!

Combikorting: elke maand €5 korting!

Wilt u uw energie abonnement en uw telecom abonnement voor thuis met internet, tv, bellen onderbrengen bij 1 partij die u daarvoor een hele scherpe prijs biedt? Dat is wel lekker makkelijk. Want naast de scherpe tarieven voor energie en voor alles in één, krijgt u van Budget korting omdat u meerdere producten bij ze afneemt. Extra korting wel te verstaan. In totaal krijgt u bij het afnemen elke maand €5 korting. Simpelweg omdat ze u graag als klant willen en u willen laten profiteren van de scherpe tarieven.

Profiteer nú van de combikorting!

BudgetThuis contact

Heeft u een vraag aan BudgetThuis over uw alles in 1 pakket?  Dan kunt u Budget bereiken op de volgende manieren:

Meer informatie over de abonnementen van Budget Thuis

Wilt u nog meer weten over de diensten? Of wilt u Budget Thuis internet ervaringen of reviews van andere klanten lezen? Ga dan naar de website van Budget Thuis. Daar vindt u verder alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar terecht met vragen.