Telfort alles in 1

> Direct naar de website van Telfort

Telfort: vergelijk de pakketten


Over Telfort alles in 1

Telfort is een broertje van KPN. Alleen dan de wat goedkopere variant. Telfort biedt u internet, bellen en tv voor thuis via het betrouwbare KPN netwerk. Deze pakketten worden alles in 1 genoemd, maar ook wel eens all-in one of 3 in 1 pakketten. Hiermee beschikt u altijd over een goede internetverbinding. De verschillende alles in één pakketten van Telfort zijn erg compleet. U krijgt bij Telfort relatief veel voor uw geld. Daar staan ze ook om bekend. En dit heeft u waarschijnlijk wel gezien in de TV-reclames van Telfort.

U kunt bij Telfort kiezen uit verschillende pakketten met variërende internetsnelheden. Er is voor ieder wat wils. Voor degene die niet heel intensief gebruik maken van downloaden en uploaden en natuurlijk ook voor de grote internetverbruikers die graag streamen, online tv kijken, online gamen etcetera. U kunt hiervoor zelfs kiezen voor Telfort alles in 1 glasvezel. Een stabielere en nog betrouwbaardere verbinding. U kunt dan net zo snel downloaden als uploaden. Ideaal als u heel veel gebruik maakt van internet. Dat internetten bij Telfort is erg veilig. Zeker als u ook nog eens kiest voor  het aanvullende Telfort Veilig. Hiermee beschermt u voor een klein bedrag per maand een aantal apparaten waarmee u gebruik maakt van internet. In dit pakket zit onder andere ouderlijk toezicht, antivirus, antispam en veilig bankieren.

Qua TV kijken zit het bij Telfort ook wel goed. U krijgt standaard een uitgebreid pakket aan TV-zenders, waarvan een groot deel in HD-kwaliteit. U ontvangt meerdere TV-zenders en u kunt dit altijd uitbreiden. Wilt u nog meer zenders kunnen bekijken? Dan kunt u kiezen voor een aanvullend TV pakket met meer zenders. Het meest recente en actuele zenderoverzicht vindt u op de website van Telfort. Omdat Telfort u Interactieve TV levert kunt u live uw TV pauzeren. U kunt dan tussendoor even de was ophangen, de telefoon opnemen of koffie zetten. En bent u net te laat geweest voor uw favoriete programma? Kijk het dan terug met Begin Gemist of Programma Gemist.

Bent u toevallig al Telfort klant voor uw mobiele abonnement? Profiteer dan van Telfort Combivoordeel. U kunt dan zelf kiezen welke extra’s u  wilt bovenop uw abonnement. Wilt u geen extra’s? Dan is er een optie om te kiezen voor wat extra korting per maand. Altijd lekker.

Voordelen Telfort alles in 1

Als u kiest voor een alles in 1 pakket van Telfort, dan profiteert u onder andere van:

  • Betrouwbaar KPN netwerk
  • Veel waar voor uw geld
  • Profiteren van Telfort Combivoordeel
  • Ook alles in 1 glasvezel mogelijk

Vergelijk Telfort met andere aanbieders

Er zijn meerdere aanbieders waar u uit kunt kiezen als het gaat om een alles in 1 pakket. Het is dan ook niet meer dan logisch dat u de verschillende mogelijkheden wilt vergelijken. Dan weet u precies welke abonnementen er leverbaar zijn op uw adres, maar ook wat voor u het goedkoopste alles in 1 pakket is. In een paar minuten maakt u al een eenvoudige en heldere vergelijking. Uiteraard wordt er een vergelijking gemaakt met enkele andere bekende aanbieders, zoals Ziggo, KPN, Tele2 en Vodafone.

Alles in 1 vergelijken

Telfort alles in 1 aansluiten

Is Telfort de aanbieder die het moet gaan worden voor uw nieuwe alles in 1 pakket? Dan is het verder heel eenvoudig. U kunt het Telfort alles in 1 pakket heel gemakkelijk online aanvragen via de website van Telfort. Na het aanvragen ontvangt u eerst een doe-het-zelf-pakket. Hiermee kunt u internet, bellen en tv snel zelf aansluiten. Maar lukt het niet? Telfort biedt u installatie garantie. Lukt het u zelf niet? Dan helpen ze u online of via de telefoon. Lukt ook dat niet? Dan sturen ze gratis een monteur bij u langs. Die gaat pas weg als alles is geïnstalleerd.

Levertijd Telfort alles in 1

Als u vandaag bestelt bij Telfort dan zorgen ze ervoor dat u binnen 3 tot 5 weken de diensten kunt gebruiken. Meestal wordt het binnen 3 weken al geleverd. Binnen deze periode wordt het alles in 1 pakket geleverd en geactiveerd. Is dit te snel? Dan geeft u gewoon een andere datum door aan Telfort voor de activatie.

Telfort alles in 1 aanbieding

Telfort is een aanbieder van alles in 1 pakketten die regelmatig een leuke en aantrekkelijke aanbieding hebben waar u van kunt profiteren. Zo krijgt u met enige regelmaat een leuke korting voor de eerste paar maanden van het contract. De korting kan hierbij flink oplopen. Het loont dus zeker de moeite om de aanbiedingen te blijven volgen. Op de website van Telfort vindt u altijd de meest actuele aanbieding.

Overige diensten Telfort

Bent u niet op zoek naar een alles in 1 abonnement? Telfort biedt meer. U kunt namelijk ook kiezen voor een abonnement met alleen internet en TV of u kunt kiezen voor een los internet abonnement. Deze diensten vindt u terug in de vergelijker en op de website van Telfort.

Telfort contact

Heeft u een vraag aan Telfort over uw alles in 1 pakket?  Dan kunt u Telfort bereiken op de volgende manieren:

Meer informatie over de abonnementen van Telfort

Wilt u nog meer weten over de diensten van Telfort? Of wilt u ervaringen of reviews van andere klanten lezen? Ga dan naar de website van Telfort. Daar vindt u verder alle informatie die u nodig heeft. Ook kunt u daar terecht met vragen.

Telfort verdwijnt

KPN heeft laten weten dat het merk Telfort per 1 mei 2019 zal verdwijnen. Vanaf die datum worden alle Telfort winkels gesloten en is het ook niet meer mogelijk om nieuwe abonnementen af te sluiten bij dit merk. Bent u een bestaande klant? Dan blijft u voorlopig gewoon nog de naam Telfort op uw factuur zien. Ook de prijzen worden vooralsnog niet verhoogd. Telfort gaat daarna verder onder de merknaam KPN, wilt u alvast weten welke abonnementen KPN heeft, bekijk dan alvast het KPN internet en TV pakket of KPN alles in 1 pakket.