Vodafone sim only

> Direct naar de website van Vodafone

Vodafone sim only abonnement

Vodafone is één van de bekendste mobiele providers in Nederland. Ze bestaan al erg lang en bieden een zeer stabiel en betrouwbaar netwerk voor bellen, sms’en en internetten. Bij Vodafone is er dan ook volop keuze qua sim only abonnementen. U kunt een sim only helemaal aanpassen aan uw wensen. Voldoen de standaard abonnementen niet? Dan kunt u altijd kiezen voor een extra bundel. U kunt altijd kiezen uit een voordelige VoordeelBlox.

Vodafone is qua grootte de nummer 2 in Nederland. In Nederland is Vodafone actief geworden na de overname van Libertel. Verschillende andere providers van sim only abonnementen maken gebruik van het Vodafone netwerk.

4G

Het sim only abonnement van Vodafone biedt u de mogelijkheid om te internetten via een zeer snel 4G netwerk. De snelheid kan hierbij erg hoog oplopen. Zo kunt u ook buiten huis in bijna heel Nederland bijvoorbeeld uw favoriete serie streamen op uw smartphone. Maar vindt u dat niet nodig? Dan kunt u ook gewoon kiezen voor 3G, dit is net even wat goedkoper, maar alsnog behoorlijk snel.

Verschillende sim only abonnementen

Bij Vodafone heeft u de keuze uit verschillende sim only aanbiedingen. U kunt het abonnement helemaal naar uw eigen wens samenstellen. Kiest u voor veel of weinig belminuten? En wel of geen internetbundel? De keuze is aan u. Er is zeer veel keuze bij Vodafone als het gaat om sim only.

Vodafone prepaid sim only

Wilt u niet vastzitten aan een abonnement? Dan is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor Vodafone prepaid. Dat is handig als u de kosten helemaal goed in de hand wilt houden en niet vast wilt zitten aan maandelijkse kosten. Vodafone prepaid biedt u aantrekkelijke prijzen voor een zeer betrouwbaar netwerk.

Is Vodafone sim only de goedkoopste?

Vodafone biedt een goede prijs voor het netwerk en de diensten die ze u bieden. Maar uiteindelijk is het afhankelijk van wat u precies wilt. Iedereen heeft ten slotte andere wensen als het gaat om een sim only abonnement. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u de sim only T-Mobile aanbiedingen vergelijken met de andere providers. U doet dat op deze website onder sim only vergelijken.

Sim only vergelijken

De voordelen van Vodafone  sim only

  • Zeer betrouwbaar netwerk
  • Prima klantenservice
  • Zeer snel internet
  • Zeer veel keuze uit verschillende varianten sim only
  • Eenvoudig uitbreiden met aanvullende blox

Vodafone sim only vergelijken

Wilt u weten welke aanbiedingen er nog meer zijn? Dan kunt u het beste eerst even sim only aanbiedingen vergelijken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar de ervaring of mening van een ander? Ga dan naar de website van Vodafone.