Tele2 Sim Only: eerste maand gratis

25 februari 2017 – Bent u op zoek naar een nieuw abonnement voor uw smartphone en heeft u geen nieuwe telefoon nodig? Is uw huidige smartphone nog tip top in orde? Maar uw abonnement moet wel vernieuwd worden? Dan is een sim only abonnement iets voor u. En bij Tele2 kunt u nu profiteren van een leuke actie. Als u momenteel nog geen klant bent bij Tele2 sim only dan kunt u profiteren van de actie. De aanbieding is als volgt: u betaalt de eerste maand geen abonnementskosten en u betaalt ook geen aansluitkosten. Of u nu kiest voor een abonnement van 24 maanden of voor een abonnement van 1 maand. De korting is gewoon geldig. De korting wordt door Tele2 automatisch verrekend op uw eerste factuur. Bevalt het na een tijdje toch niet helemaal zoals verwacht? Dan kunt u gewoon maandelijks opzeggen. Dus u zit er nooit te lang aan vast zonder dat u dat wilt.

Het enige waar u even rekening mee moet houden is uw huidige toestel. Zorg ervoor dat deze wel 4G geschikt is, want dat heeft het sim only abonnement van Tele2 wel nodig. Als u daar over twijfelt, dan kunt u dit controleren op de website van Tele2.

De 4G sim only abonnementen zijn erg toegankelijk voor iedereen. U kunt deze zelf samenstellen. De keuzes zijn:

  • 24 maanden of 1 maand
  • 100 Belminuten / SMS’jes of onbeperkt bellen en sms’en
  • Verschillende databundels van: 1 GB, 2 GB, 5 GB, 10 GB en 24 GB.

Overtuigd? Stel nu zelf samen!

Afhankelijk van uw keuzes komt er een scherpe maandprijs uitrollen. Voor slechts €35 per maand kunt u al onbeperkt bellen, sms’en en heeft u een internetbundel van maar liefst 24 GB die u waarschijnlijk niet zomaar op krijgt in de maand.

Meer informatie of profiteren van de actie? Ga naar de website van Tele2

Wilt u meer informatie over sim only? Dat kan ook hier: