Tele2 sim only

> Direct naar de website van Tele2

Tele2 sim only abonnement

Tele2 is eigenlijk niet alleen een prijzenoorlog begonnen, maar ook een data-oorlog. Tele2 biedt zeer uitgebreide sim only abonnementen met heel veel MB’s aan voor hele scherpe prijzen. Tele2 maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile.
Als het u toch lukt om de vele MB’s en GB’s op te maken met intensief internetten. Dan krijgt u niet zomaar een hoge telefoonrekening van Tele2. Ze zetten uw internet dan automatisch stop. De volgende maand kunt u dan uiteraard gewoon weer gebruik maken van internet.
Eenvoud staat bij Tele2 voorop. Dat betekent dat u zelf uw sim only abonnement kan samenstellen. U kunt kiezen uit verschillende varianten. En ook kunt u kiezen voor maandelijks opzegbaar of een 1 jarig contract. Uiteraard is het 1 jarige contract iets goedkoper per maand.

4G

Het sim only abonnement van Tele2 maakt gebruik van een splinternieuw 4G only netwerk. Hiermee biedt Tele2 u de mogelijkheid om met zeer hoge snelheid gebruik te maken van mobiel internet. De snelheden lopen hierbij lekker hoog op, zodat u ook als u op pad bent kunt streamen. Bijvoorbeeld uw favoriete serie of een Youtube filmpje.

Verschillende sim only abonnementen

Bij Tele2 heeft u de keuze uit verschillende sim only aanbiedingen. Zo kunt u kiezen voor een variant waarbij u  veel of weinig kunt bellen. En ook kunt u kiezen of u veel of heel veel wilt kunnen internetten. Dat is wel zo prettig. U kunt kiezen voor een contract van een jaar of voor een maandelijks opzegbare variant.

Tele2 prepaid sim only

Wilt u niet maandelijks vastzitten aan de kosten van een abonnement? Dan is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor Tele2 prepaid. Heeft u al een toestel? Dan is er ook prepaid sim only beschikbaar. Dan kunt u opwaarderen waar en wanneer u wilt. Zo houdt u uw kosten helemaal goed in de hand en betaalt u maandelijks niks teveel.

Is Tele2 sim only de goedkoopste?

Tele2 is over het algemeen één van de goedkopere providers. Maar of het voor uw situatie de goedkoopste provider is dat hoeft niet zo te zijn. Iedereen heeft andere wensen en behoeftes als het gaat om een sim only abonnement. Om het u zo eenvoudig mogelijk te maken kunt u de Tele2 sim only aanbiedingen vergelijken met andere aanbieders. U doet dat op deze website onder sim only vergelijken.

Sim only vergelijken

De voordelen van Tele2 sim only

  • Gratis nummerbehoud
  • Héél véél GB’s aan data om te internetten op uw mobiel
  • Keuze uit verschillende varianten
  • Maakt gebruik van het T-Mobile netwerk.

Tele2 sim only vergelijken

Wilt u weten welke aanbiedingen er nog meer zijn? Dan kunt u het beste eerst even sim only aanbiedingen vergelijken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar de ervaring of mening van een ander? Ga dan naar de website van Tele2.