Tele2: 30 dagen onbeperkt data voor bestaande klanten

24 juni 2017 – Bent u klant bij Tele2? Dan hebben we goed nieuws voor u! Heeft u op dit moment bij uw mobiele abonnement een databundel van 1, 2, 4 of 5 GB? Dan komt u in aanmerking om één maand lang onbeperkt data te krijgen. Oftewel onbeperkt internetten zonder dat u zich druk hoeft te maken om uw bundel. En dat helemaal gratis. De data is alleen geldig in Nederland. Als u klant bent en zo’n databundel heeft van Tele2 dan krijgt u per mail meer informatie. In de komende 2 weken gaat Tele2 u informeren en uitnodigen om deel te nemen aan deze gratis actie.

Waarom geeft Tele2 onbeperkt gratis data voor 30 dagen?

Sinds kort heeft Tele2 een sim only abonnement waarbij u onbeperkt kunt internetten. Deze actie is bedoeld om u daarmee kennis te laten maken hoe prettig dat eigenlijk is in de hoop dat u ook kiest voor een Tele2 Unlimited abonnement.

Bent u Tele2 klant? Wat moet u dan doen om Unlimited Data te krijgen voor 30 dagen? Dat is makkelijk. U wacht eerst tot u een mail heeft gekregen van Tele2. Vervolgens heeft u een week de tijd om een SMS te sturen met de tekst ‘Unlimited’ naar 1280. Vervolgens krijgt u een bevestiging per sms van Tele2. Daarna kunt u helemaal los gaan qua internet. Niet omdat het moet, maar omdat het kan. Na het moment van activeren is de bundel 30 dagen geldig. Na 30 dagen stopt de Unlimited Data NL bundel automatisch. Hier hoeft u zich niet druk om te maken, want u ontvangt nog wel eerst een berichtje van Tele2 als het bijna zover is.

Wilt u Unlimited Data na de gratis maand? Dat kan! Dit kunt u aanvragen in de MijnTele2 omgeving.

Zit er nog een addertje onder het gras?

Eigenlijk niet. Alle klanten van Tele2 die een mobiele telefoon hebben die geschikt is voor 4G krijgen dit cadeautje van Tele2 als ze een internetbundel hebben van 1,2,4 of 5 GB. Zonder dat het u wat kost. Er verandert verder helemaal niks aan uw abonnement.

Wilt u meer weten over de actie of heeft u interesse in een Tele2 abonnement? Ga dan naar de website van Tele2.

Wilt u meer weten over de abonnementen van Tele2? Dat kan ook hier: