Simyo genomineerd voor meest klantvriendelijke bedrijf 2015

13 maart 2016Simyo is als sim only provider als eerste telecomprovider genomineerd voor het meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland. Deze award is een initiatief van SmartAgent MarketResponse (SAMR) en Beeckestijn Business School. Sinds 2007 wordt deze prijs elk jaar uitgereikt.

Maar er zijn nog meer genomineerden. In totaal zijn het er 10. Het gaat om: ANWB (Winnaar 2014), Coolblue, EMTé Supermarkten, Landal GreenParks, Rituals, KLM, Jan Linders, Gall & Gall en ICI Paris.

Hoe wordt de winnaar gekozen?

De organisatoren van de award voeren online een onderzoek uit onder de Nederlandse consumenten. Deze consumenten worden willekeurig gekozen door SAMR. Deze deelnemers brengen vervolgens niet een stem uit, maar keuren de bedrijven. Bedrijven, zoals Simyo, kunnen zich niet aanmelden om mee te doen, maar elk bedrijf in Nederland maakt kans op een nominatie. Op basis van 46.000 keuringen is er nu een representatieve uitslag gekomen. Het publiek kan niet stemmen om de winnaar te kiezen. Maar 21 april zal de winnaar bekend gemaakt worden tijdens het CustomerFirst Gala in Tivoli Vredenburg in Utrecht.

Over Simyo

Het is voor Simyo een extra knappe prestatie omdat energiebedrijven en telecombedrijven over het algemeen al jarenlang lager scoren dan bedrijven uit andere branches. Ze waren dan ook nooit eerder vertegenwoordigd in de top 10. Dat Simyo hier nu ook eindelijk naar voren komt verbaast misschien ook eigenlijk wel niet. Volgens de Consumentenbond is Simyo al sinds augustus 2013 de beste provider van Nederland (met een NPS score van +41 in februari 2016). Problemen worden bij Simyo snel opgelost, en er wordt echt naar u als klant geluisterd.

Simyo sim only

Bent u op zoek naar een nieuw sim only abonnement? Dan is Simyo dus zeker het overwegen waard. U profiteert van bellen, sms’en en internetten op het KPN netwerk, een goede service. U kunt elke maand uw abonnement gratis aanpassen zodat u nooit echt teveel betaald. U kunt uw abonnement dus helemaal naar wens samenstellen. Nieuwsgierig? Kijk op de website van Simyo voor meer informatie. Wilt u eerst sim only vergelijken? Dat kan op deze website: