Simyo sim only

> Direct naar de website van Simyo

Simyo sim only abonnement

Simyo is een echte prijsvechter op het netwerk van KPN. Simyo biedt hierdoor lage prijzen aan, maar kan toch een hoge kwaliteit leveren. Het is bij Simyo zelfs mogelijk om elke maand op te zeggen. Daarom is Simyo één van de populairdere sim only aanbieders van Nederland. Dit blijkt onder andere uit het feit dat ze in 2015 zijn uitgeroepen tot beste provider. Inmiddels hebben ze deze prijs al 5x op rij gewonnen. Maar er zijn nog meer voordelen bij Simyo. Zo kunt u elke maand uw sim only abonnement aanpassen. Dit kan naar boven toe als dat nodig is, maar ook als u minder gebruikt dan u had verwacht kunt u het abonnement naar beneden bijstellen. Dat is net zo makkelijk als opzeggen. Dit kunt u allemaal heel eenvoudig zelf online doen in de service omgeving van Simyo.

Een sim only abonnement samenstellen bij Simyo is zo gepiept. U kiest of u een maandelijks opzegbaar abonnement wilt of u kiest voor een 1 jarig contract. Uiteraard krijgt u bij het 1 jarige contract nog wat extra korting per maand. Vervolgens kiest u hoeveel u wilt kunnen bellen en sms’en. En tot slot kiest u een internetbundel. Er zijn verschillende MB’s per maand verkrijgbaar.

4G

Het sim only abonnement van Simyo biedt u de mogelijkheid om te internetten via een snel 4G netwerk. De snelheid kan hierbij lekker hoog oplopen. Een prima snelheid om ook buitenshuis te kunnen streamen.  Zo profiteert u dus van het KPN-netwerk!

Verschillende sim only abonnementen

Bij Simyo heeft u de keuze uit verschillende sim only aanbiedingen. U kunt het abonnement helemaal naar uw eigen wens samenstellen. Kiest u voor veel of weinig belminuten? En wel of geen internetbundel? De keuze is aan u.

Simyo prepaid sim only

Wilt u niet vastzitten aan een abonnement? Dan is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor Simyo prepaid. Dat is handig als u de kosten helemaal goed in de hand wilt houden en niet vast wilt zitten aan maandelijkse kosten. Simyo heeft scherpe prijzen voor prepaid.

Is Simyo sim only de goedkoopste?

Simyo is een prijsvechter en daarmee vaak één van de goedkopere. Maar uiteindelijk is het afhankelijk van wat u precies wilt. Iedereen heeft ten slotte andere wensen als het gaat om een sim only abonnement. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken kunt u de sim only Telfort aanbiedingen vergelijken met de andere providers. U doet dat op deze website onder sim only vergelijken.

Sim only vergelijken

De voordelen van Simyo  sim only

  • Betrouwbaar KPN netwerk
  • Goede service
  • Elke maand uw abonnement aanpassen (Gratis)
  • Gratis nummerbehoud
  • Al een paar keer beste provider volgens de ConsumentenBond

Simyo sim only vergelijken

Wilt u weten welke aanbiedingen er nog meer zijn? Dan kunt u het beste eerst even sim only aanbiedingen vergelijken.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of bent u op zoek naar de ervaring of mening van een ander? Ga dan naar de website van Simyo.