BankGiro Loterij

> Direct naar de website van BankGiro Loterij
Wilt u kans maken op mooie prijzen en tegelijkertijd bijdragen aan het behouden van cultuur in Nederland? Dan kunt u het beste meedoen met de BankGiro Loterij. De BankGiro Loterij staat voor cultuur. Zo konden ze dankzij alle deelnemers in 2015 ruim €62 miljoen euro bijdragen aan de cultuur in Nederland. Iedere trekking kunt u kans maken op meer dan 100.000 mooie en leuke prijzen. Zoals €100.000, of een auto of één van de keuzeprijzen. In de oneven maanden kunt u ook nog kans maken op 1 miljoen euro. In de even maanden wordt deze prijs onder meerdere deelnemers verdeeld. U kunt al meespelen voor €13,25 voor een lot (inclusief de WeekprijzenVerdubbelaar van €0,50).  De winkans is 32%, oftewel 1 op 3.

Koop nu een BankGiro Loterij lot

BankGiro Loteriji uitleg
Als u een lot koopt bij de Bank Giro Loterij dan bestaat dit lotnummer uit de laatste 5 cijfers van uw rekeningnummer dat u heeft opgegeven. Dit nummer wordt aangevuld met 2 eindletters. Deze combinatie is uw totale lot.

BankGiro Loterij uitslag

Heeft u gewonnen? Dat kunt u controleren op de website van de BankGiro Loterij. De winnende lotnummers worden op de 10e van iedere maand bekend gemaakt. Heeft u gewonnen? Dan wordt de geldprijs automatisch op uw rekening gestort.

BankGiro Loterij trekking

Per jaar zijn er 15 trekkingen. Dit zijn 12 reguliere trekkingen op elke 10e van de maand. In maart, augustus en november zijn er extra trekkingen. Deze worden gelijktijdig met de reguliere trekking bekend gemaakt. De trekkingen gebeuren in Amsterdam. Meer informatie hierover vindt u op de website van Bank Giro Loterij.

BankGiro Loterij MiljoenenMunten

Een miljoenenmunt is een spaarpunt. Als u meedoet met de BankGiro Loterij dan spaart u deze Miljoenenmunten vanzelf. U krijgt per trekking per lot 1 MiljoenenMunt. De enige voorwaarde is wel dat ze uw lot succesvol hebben kunnen incasseren. Maar wat kunt u ermee? Hoe meer munten u heeft, des te meer krijgt u van de MiljoenenPrijs als u deze wint. Als er een winnend lot is getrokken door de notaris dan wordt de Miljoenenprijs verdeeld onder alle winnende loten met de juiste combinatie van bankcode en controlegetal. Hoe meer loten u heeft, hoe meer MiljoenenMunten en dus een groter deel van de prijs.

Nu een BankGiro Loterij lot kopen

BankGiro Loterij Weekprijzenverdubbelaar

Als u €0,50 meer uitgeeft per lot per trekking dan wint u 2 keer zo veel als één van de geldprijzen op dat lotnummer valt. Daarnaast maakt u ook elke zaterdag kans op €100.000 en speelt u op elke werkdag mee voor de €10.000.

BankGiro Loterij kies uw prijs

Heeft u gewonnen? Dat is super leuk! U mag zelf een prijs kiezen. Volg de instructie die u heeft gehad en maak een keuze in de webshop. Het aanbod wisselt regelmatig.

Goede Doelen

Zoals bovenaan deze pagina al vermeld staat de BankGiro Loterij voor cultuur. Een derde van de bijdragen gaat naar organisaties zoals het Prins Bernard Cultuurfonds en het BankGiro Loterij Fonds. Dit zijn fondsen die podiumkunsten, festivals, beeldende kunst, cultuurprojecten en concerten ondersteunen. De overige twee derde gaat naar verschillende musea, molens en monumenten, waaronder het Rijksmuseum, de Hermitage, de Vereniging de Hollandsche Molen en het Fries Museum.

BankGiro Loterij lot kopen

Wilt u een BankGiro Loterij lot kopen? Dat kunt u heel eenvoudig doen op de website van de Bank Giro Loterij (www.bankgiroloterij.nl). Als u deelnemer bent dan ontvangt u de VIP-kaart. Dit is een cadeau van de partners. Hiermee heeft u gratis toegang tot 50 musea in Nederland. Daarnaast kunt u deze VIP kaart gebruiken voor korting op dagjes uit, of als u naar het theater gaat, een musical, een festival, een dierentuin of een concert.

Wilt u meer weten of contact?

Ga dan naar de website van BankGiro Loterij.