Glamour Day 2023

Het is weer zover op zaterdag x april 2023: National Glamour Day met 20% korting op de nieuwste collecties. Profiteren? Klik op het logo van uw favoriete merk of winkel en pak die online korting.

Glamour Weekend

In het weekend van zaterdag 10 april en zondag 11 april is het weer Glamour Day. Alle winkels, webshops, acties en kortingscodes vindt u bij ons op deze pagina. Dat betekent een heel weekend lang heel veel korting. De beste Glamour Day deals shopt u veilig vanuit huis, want het is een Glamour Day ONLINE only versie deze editie wegens het Corona / Covid-19 virus. Het mag de pret qua shoppen niet drukken, want er zijn vele tientallen webshops die meedoen. Alle deelnemende winkels vindt u bij ons op de website. Alvast een Happy Glamour Day gewenst.

National Glamour Day april 2023

National Glamour Day is bedacht door het magazine Glamour. Dit magazine is een van de bekendere modetijdschriften in ons land. Het merk bestaat al sinds 1939 – voor de Tweede Wereldoorlog – maar is nog steeds zeer populair. En wij snappen wel waarom. Tweemaal per jaar vieren ze namelijk met ons allemaal National Glamour Day. De eerste editie in 2021 is op zaterdag 10 april. En dat betekent: korting, korting en nog eens korting. Maar wat is National Glamour Day? Wanneer is National Glamour Day? Hoe werkt deze dag? En waar vindt u de kortingscodes? Wij helpen u graag op weg.

Wanneer is Glamour Day 2023?

Ook in 2023 zijn er net als tijdens de eerdere edities van National Glamour Day twee weekenden. Er is altijd een Glamour Day voorjaar editie en een Glamour Day najaar editie. De eerste is over het algemeen in april. De tweede vaak in september of oktober. Het is Glamour vanaf 00.00 uur ’s nachts. Er zijn heel veel mensen en shoppers die er midden in de nacht al klaar voor gaan zitten om direct te profiteren. De dag eindigt officieel om 23.59 uur op dezelfde dag. Sommige winkels en merken maken er Glamour Days van, omdat de acties en kortingen ook nog op de zondag verkrijgbaar zijn. Maar dat is lang niet altijd het geval bij alle merken. Wilt u profiteren? Koop dan op de Glamour Day zaterdag.

Glamour Day 2023 is op een zaterdag in april 2023 en valt in het Glamour Weekend.

Wat is Glamour Day?

Glamour Day is een shoppingdag of eigenlijk een kortingsdag die we tweemaal per jaar vieren. Het is een idee van het magazine Glamour. Eens per 6 maanden is er zo’n Glamourday. Eentje in het voorjaar (in de lente), om te shoppen voor een nieuwe zomergarderobe. En eentje in het najaar om klaar te zijn voor de winter met een nieuwe kleding garderobe, meestal vindt deze dag plaats in de herfst. Tijdens deze dag kunt u de nieuwste collecties kopen met 20% korting. In sommige gevallen krijgt u nog wat meer korting. U krijgt de korting op de nieuwste collecties. En het is daarom dan ook niet te vergelijken met de uitverkoop. De uitverkoop vindt plaats aan het einde van het seizoen, Glamour Day 2023 is juist aan het begin van het seizoen. De kleding of schoenen die u dus met korting koopt kunt u nog prima aan de komende weken of maanden.

Op de website van Glamour.nl vindt u de officiële Glamour Day deelnemers. Toch zijn er nog veel meer winkels en merken die op hetzelfde moment ook 20% korting of meer bieden op hun nieuwe assortiment. Vaak noemen ze het dan net een beetje anders, zoals Fashion Days, Glamorous Days, Shopping Days, Women’s Day, Men’s Day, Sparkling Days of een andere passende naam.

Glamour Day kortingscodes

Als u wilt profiteren van online Glamour Day, dan heeft u in sommige gevallen een kortingscode, actiecode, voordeelcode of coupon nodig. Een code die u tijdens het bestellen in moet vullen zodat de 20% korting ook verwerkt wordt. Sommige merken zetten de Glamour Day kortingscode op hun website. Andere vindt u in een nieuwsbrief of op social media. Wij verzamelen voor u de kortingscodes van de officiële Glamour Day 2023 deelnemers en zetten die voor u bij elkaar. Zo hoeft u zich nog alleen nog maar te focussen op het online shoppen met korting.

Is Glamour Day alleen voor vrouwen?

Nee, dat is niet het geval. Het magazine Glamour is vooral voor vrouwen tussen de 18 en 50 jaar, maar ook mannen kunnen het magazine gewoon kopen en hiermee naar de winkels toe om hun korting te krijgen. De deelnemende winkels kunnen dit niet verbieden. En ook online kunt u als man gewoon profiteren van de Glamour Day aanbiedingen. Dat is wel zo prettig toch. De meeste aandacht is op Glamour Day 2023 gericht op de vrouwen, maar de mannen kunnen ook online shoppen met korting. Zowel in de lente als in de herfst.

Waarom heet het National Glamour Day?

Overal in Nederland zijn er deelnemende winkels. In alle winkelcentra zijn er winkels die hier aan meedoen. Het maakt niet uit of u hiervoor naar Groningen, Amsterdam, Maastricht, Utrecht, Eindhoven, Zwolle, Assen, Den Bosch, Breda, Rotterdam, Den Haag, Zaandam, Hoorn, Den Helder, Alkmaar, Haarlem, Lelystad of een andere stad bij u in de buurt gaat. De verkooppunten zijn in het hele land te vinden. Vandaar dat ze het ook een National Glamour Day 2023 noemen. En eigenlijk is het misschien wel een international Glamour Day, want ook in Duitsland en in België zijn er winkels die meedoen met Glamour Day kortingen.

Glamour Day korting 2023

Wat kunt u zoal kopen met Glamour Day korting? Een kleine opsomming. In het voorjaar moet u denken aan: jurken, rokken, t-shirts, hempjes, topjes, sandalen, slippers, overhemden, sneakers, sokken, bikini’s, zwembroeken, jeans, kinderkleding, zomerjassen, korte broeken, zonnebrillen, tassen, strandtassen, zonnebrillen en nog heel veel meer.

In het najaar moet u denken aan: truien, sweaters, jeans, winterjassen, schoenen, overhemden, riemen, sokken, ondergoed, boxers, lingerie en nog heel veel meer. Van welke Glamour Day aanbieding gaat u profiteren?

Hoe werkt Glamour Day?

Er zijn in totaal enkele honderden winkels en webshops die meedoen met deze actiedag. Elke editie worden het er meer. Soms doet een winkel maar een editie mee en daarna niet meer, maar vaak zie je ze meerdere keren terug. En daar kunt u dus lekker van profiteren.

Gaat u shoppen in de winkels bij u in de buurt? Dan is het belangrijk dat u de speciale National Glamour Day Shopping Day editie meeneemt van het magazine. Deze moet u namelijk tonen bij de kassa. Let erop dat u de juiste editie koopt van het GLAMOUR magazine. Deze ligt voor Glamour Day 2023 in de winkels om aan te schaffen.

Gaat u online shoppen? Dan is er in veel gevallen een kortingscode nodig om de 20% online korting te verzilveren in uw winkelwagentje. Maar niet alle National Glamourday winkels willen dat u een kortingscode invult. Sommige geven gewoon standaard al 20% op het hele assortiment. Dat is wel zo makkelijk. Alle deelnemende winkels kunt u bij ons vinden.

Glamour Day ONLINE

De Glamour Day april editie van 2023 is op zaterdag X april. Wilt u uw garderobe aanvullen met zomerse kleding deze lente? Dan kunt u veilig online shoppen. Wat gaat u kopen? Wij wensen u, ondanks deze gekke situatie, alvast veel shoppingplezier. Take care & stay safe.