Glamour Weekend 2020

Shop tijdens het Glamour Weekend van zaterdag 26 september en zondag 27 september 2020 met 20% korting. Klik op het logo van uw favoriete winkel of merk en profiteer direct online!

Wanneer is Glamour Weekend?

Twee keer per jaar is het Glamour Weekend. Eenmaal in het voorjaar en eenmaal in het najaar. In het Glamour Weekend valt National Glamour Day. Opgezet door Glamour.nl. De echte Glamour Day valt altijd op zaterdag, maar de meeste acties zijn op vrijdag, zaterdag en zondag. Daarom wordt het ook wel het Glamour Day Weekend genoemd. Glamour Weekend 2020 was dus op zaterdag 11 april en zondag 12 april en de tweede editie is dit jaar in het weekend van zaterdag 26 september..

National Glamour Day – 20% korting

Tijdens National Glamour Day 2020 krijgt u 20% korting op de nieuwste collecties kleding en schoenen. Zo kunt u het nieuwe seizoen dus fris beginnen met nieuwe items in uw garderobe. Dit maakt de Glamour Days zo populair. Het is online een van de populairste shopping events in het jaar in Nederland. Wat gaat u dit jaar kopen?

Glamour Day kortingscodes 2020

Heb ik een kortingscode nodig om de korting te krijgen? Bij sommige winkels en webwinkels wel. Als u de korting in de Glamour Day winkels wilt krijgen heeft u het Glamour Magazine nodig. Neem deze dus mee als u gaat shoppen bij de winkels in het centrum bij u in de buurt. Gaat u liever online shoppen? Dan kunt u gebruik maken van de Glamour kortingscodes die online beschikbaar zijn. Wij verzamelen die zo goed mogelijk voor u, zodat u direct kunt profiteren van de online korting.

Glamour Weekend deelnemers

Er zijn heel veel webshops en mooie merken die meedoen tijdens Glamour Weekend 2020. Ze noemen hun kortingsactie echter niet allemaal GlamourDays. Sommige merken hebben zich officieel aangemeld bij Glamour.nl en kunt u daar op de website ook terugvinden in het overzicht. Maar er zijn veel meer merken die in hetzelfde weekend ook 20% korting geven op hun nieuwste collecties. En daar profiteert u van. Wij verzamelen die ook voor u in het overzicht. Dat is wel zo makkelijk, toch?

Glamour Day ONLINE

Normaal gesproken kunt u van de Glamour Day korting profiteren op meerdere plekken: in het winkelcentrum en online. De editie van april 2020 was echter volledig online in verband met het Corona / Covid-19 virus. De editie van september 2020 is weer een reguliere editie: online en bij u in de winkelstraat.