StreekBox foodbox

> Direct naar de website van Streekbox

Over Streekbox

Wilt u altijd wat gezonds en lekkers op tafel zetten? Maar beschikt u niet altijd over de tijd om duurzame producten te vinden? Dan is StreekBox de perfecte oplossing voor u. Met de allerbeste en verse producten geselecteerd door lokale leveranciers weet u zeker dat u toch een goede lokale maaltijd op tafel zet, mocht het ingrediënt uit het buitenland komen is het een buitenlands recept met bijvoorbeeld rijst.

U heeft bij Streekbox keuze uit verschillende opties, de Gezinsbox, de Herfstdeal, de Veggie Box of de Fruit Box. De Gezinsbox bevat een complete maaltijd voor 2 of 4 personen, de Veggie Box bevat vegetarische maaltijden en de Fruit Box bevat een voorraad fruit voor de gehele week. De Herfstdeal is een combinatie van de Gezinsbox en de Fruitbox.

Streekbox recepten

Zoals eerder vermeld ontvangt u altijd gezonde gerechten, bij StreekBox ontvangt u bij iedere maaltijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groente van 200 gram. Zo weet u dat de maaltijd niet alleen lekker, maar ook verantwoord is. Doordat de maaltijdboxen van Streekbox vrijwel altijd ingrediënten uit Nederland bevatten weet u zeker dat u gezonde, lokale producten eet.

Streekbox verzendkosten

Bij StreekBox hoeft u zich geen zorgen te maken over verzendkosten, uw maaltijdbox wordt geheel gratis bij u thuis afgeleverd. Uw bestelling wordt op maandagavond afgeleverd, waarbij u tussen 16:30 en 21:30 de bezorging ontvangt, als u zelf op deze tijd niet beschikbaar bent kunt u de maaltijdbox, met uw toestemming, bij de buren laten bezorgen.

Streekbox bestellen

Wilt u weleens de biologische maaltijdbox van Streekbox proberen? U kunt de foodbox gemakkelijk bestellen op de website van Streekbox, het voordeel hiervan is dat u geen account hoeft aan te maken. U hoeft alleen maar uw naam en adresgegevens in te vullen en u heeft ook gelijk de mogelijkheid om online te betalen.

Nu een Streekbox bestellen!

Streekbox korting

Bent u op zoek naar een korting voor Streekbox? U kunt op verschillende websites kortingscodes vinden waarmee u aanzienlijk kan besparen op de prijs, uw korting kan wel oplopen tot maar liefst 35% korting. Voor deze korting kunt u gebruik maken van een website die kortingscodes aanbiedt of door deze site in de gaten te houden.

Streekbox contact

Mocht u toch nog vragen hebben over de maaltijdbox of bijvoorbeeld het bezorgen of betalen dan is dat geen probleem. U vindt op de website van Streekbox enkele veel gestelde vragen die uw algemene vragen waarschijnlijk zullen beantwoorden, mocht dit echter niet het geval zijn kunt u via het op de website geleverde telefoonnummer al uw vragen stellen.

Streekbox opzeggen

Heeft u interesse in een abonnement bij Streekbox maar wilt u zeker weten dat u nergens aan vast zit? U kunt uw abonnement gemakkelijk opzeggen op ieder gewenst tijdstip, als u bijvoorbeeld op vakantie bent en uw wekelijkse bezorging wilt overslaan kunt u ook gemakkelijk uw abonnement tijdelijk stopzetten.

Vergelijken

Klinkt het aanbod u goed in de oren, maar bent u toch nog niet helemaal zeker van uw keuze? Dan kunt u op deze website gemakkelijk het aanbod van Streekbox met haar concurrenten vergelijken en ervoor zorgen dat u de beste keuze voor u maakt.

Maaltijdboxen vergelijken