Mathijs Maaltijdbox

> Direct naar de website van Mathijs Maaltijdbox

Over Mathijs Maaltijdbox

Bij maaltijdboxen van Mathijs krijgt u altijd lekkere, kwalitatief hoogstaande en gezonde ingrediënten voor een schappelijke prijs. De ingrediënten zijn zo afgesteld dat er precies genoeg is voor elk recept en dat u dus minder voedsel weg hoeft te gooien. De maaltijden zijn afwisselend en makkelijk klaar te maken. Ook wordt bij het ontwerpen van de recepten gedacht aan het bieden van een goede variatie aan voedingsstoffen zodat u een goede balans binnenkrijgt wat weer gezond is voor uw lijf. Het lidmaatschap is flexibel en via uw online profiel kan u inloggen en bestellingen pauzeren, veranderen of uw lidmaatschap beëindigen.

MMB 728x90

Mathijs Maaltijdbox recepten

De recepten die Mathijs Maaltijdbox aanbiedt hangen af van het soort maaltijdbox u bestelt. Zo is de Familiebox speciaal gericht op gezinnen en bevat maaltijden zoals kipreepjes moet zoet-zure groenten of een broccoli schotel met ham en cheddar. De Variatiebox is geschikt voor twee personen en hier vindt u recepten zoals tex mex sloppy joe en gemarineerde kipblokjes. Voor de mensen onder ons die minder vlees willen eten en meer groene is er de Flexitariërbox met recepten van vis curry tot geroosterde aubergine. Ook is er de Fruitbox, die gemiddeld 15 tot 20 stukken fruit van hoge kwaliteit bevat.

Mathijs Maaltijdbox verzendkosten

De maaltijdboxen worden elke maandagavond afgeleverd en als u dan niet thuis bent wordt hij bij de buren achtergelaten. De prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten. Betalen kan online met iDeal, Visa, Mastercard en een automatische incasso.

Mathijs Maaltijdbox bestellen

Het bestellen van de Mathijs Maaltijdbox is erg simpel. Eerst beslist u welke doos geschikt is voor u. Kiest u bijvoorbeeld de familiebox, dan kan u kindvriendelijke en snelle gerechten verwachten voor een gezin van 3, 4, 5 of 6. U maakt een profiel aan waarmee u tot 6 dagen voor de aflevering van de box nog veranderingen kan aanbrengen, pauzes in kan lassen of zelfs het contract kan beëindigen. De prijzen lopen uiteen van €39 voor een Variatiebox voor 3 dagen tot €69 voor een grote familiebox voor een gezin tot en met 6 leden voor vier dagen. Gemiddeld betekent dit €5 per persoon per maaltijd. De fruitbox is hierlangs te bestellen en kost een extra €14.

Nu de Mathijs Maaltijdbox bestellen!

Mathijs Maaltijdbox korting

Voor Mathijs Maaltijdboxen zijn online kortingscodes te vinden en op de website zelf bieden ze ook regelmatig producten aan voor lagere prijzen. Als u besloten heeft dat Mathijs Maaltijdbox een goede keuze voor u is, dan is het zeker de moeite waard om de aanbiedingen ook nog even af te wachten.

MMB 728x90

Mathijs Maaltijdbox ervaringen

De ervaringen van mensen met Mathijs Maaltijdbox zijn over het algemeen zeer positief. De ingrediënten zijn vers, betaalbaar, u leert zonder pakjes te koken, de recepten zijn lekker, gevarieerd en snel en de klantenservice is erg vriendelijk. In een negatieve review wordt gemeld dat er wel eens bedorven producten ontvangen zijn en dat de maaltijden niet gespecialiseerd zijn op bijvoorbeeld gewichtsverlies of andere persoonlijke eisen.

Mathijs Maaltijdbox contact

De klantenservice van Mathijs Maaltijdbox is telefonisch bereikbaar en maandag open van 09:00 – 22:30 (of tot de laatste maaltijdbox bezorgd is, en de rest van de week van 09:00 tot 17:00. Tijdens het weekend is de telefoonlijn gesloten. Ook is het mogelijk te e-mailen of om een aanvraag te doen om gebeld te worden.

Mathijs Maaltijdbox opzeggen

Het opzeggen van de maaltijdbox is simpelweg te doen via uw online profiel. Alle veranderingen die 6 dagen voor het afleveren van de volgende box zijn ingediend zullen nog vóór de aflevering worden meegenomen.

Maaltijdboxen vergelijken

Als u niet zeker weet of Mathijs Maaltijdbox de juiste keuze is voor u, kan u altijd gebruik maken van onze vergelijkingstool. Hier kan u uw persoonlijke gegevens en eisen invoeren en krijgt u snel de mogelijkheden op een rijtje zodat u beter kan kiezen en afwegen. Makkelijk maaltijdboxen vergelijken doet u hier.

Maaltijdboxen vergelijken