Marley Spoon foodbox

> Direct naar de website van Marley Spoon

Over Marley Spoon

Marley Spoon is een leverancier van foodboxen die kwalitatief hoogstaande losse producten wekelijks aan huis levert. Omdat u zelf het aantal Marley Spoon gerechten per week kiest, óf voor twee personen óf voor een gezin van vier, heeft u nooit te veel producten in huis en hoeft u dus ook niks weg te gooien. De betaling gaat per gerecht en u kan zelf inloggen op de website en wekelijks kiezen welke gerechten u wilt ontvangen. Het is mogelijk de maaltijden tot 8 weken van te voren in te plannen en veranderingen kunnen tot 6 dagen voor aflevering nog worden doorgevoerd. De ingrediënten komen direct van de producenten en zijn dus heel erg vers. Om de maaltijden te kunnen bereiden heeft u alleen zout, peper en olie nodig, de rest wordt in de foodbox geleverd. Zo heeft u dus kwalitatief hoogstaande en verse producten in huis waarmee u gemakkelijk een gezonde maaltijd klaarmaakt.

Marley Spoon recepten

De recepten van Marley Spoon zijn toegepast op verschillende lifestyles. Zo zijn er vegetarische maaltijden zoals een rode linzen dahl, vleesrecepten zoals een varkens karbonade met honing-appels, wortels en aardappelpuree, superfoods zoals een broccoli en boekweit salade en gerechten hoog in koolhydraten zoals pasta pesto alla trapanese. Het verschil met andere maaltijdboxen is dat het van te voren mogelijk is de maaltijden te kiezen, zodat u elke week een planning kan maken naar aanleiding van uw eigen schema.

Marley Spoon verzendkosten

De prijzen die op de website genoemd worden zijn inclusief BTW en inclusief verzendkosten. U zal dus nooit meer betalen dan wat er aangegeven staat voor de door u gekozen maaltijdbox.

Marley Spoon bestellen

Om bij Marley spoon te bestellen kiest u eerst tussen de gerechten voor twee of de gerechten voor het hele gezin. Het is mogelijk het aantal maaltijden per week aan te passen van 2 tot 4 en hoe meer u bestelt, hoe lager de prijs per portie. U kiest online welke ingrediënten u wilt ontvangen en deze worden ook wekelijks afgeleverd. De dozen bevatten de gekoelde verse ingrediënten en receptkaarten met stap voor stap instructies. U kunt makkelijk een profiel aanmaken en bij Marley Spoon inloggen, zodat u de bestellingen online tot 8 weken vooruit kan plannen of een pauze in kan lassen als u een periode niet thuis bent.

Inloggen bij Marley Spoon

Marley Spoon korting

Er zijn ook voor Marley Spoon online kortingscodes te vinden. Deze codes kan u ingeven terwijl u de bestelling plaatst. Heeft u besloten om van Marley Spoon’s services gebruik te maken, dan kan u altijd eerst wachten tot er een goede actie is voordat u uw bestelling afrond.

Marley Spoon contact

Het is mogelijk om contact op te nemen met Marley Spoon via telefoon, via email of via een online formulier. En Marley Spoon is tegenwoordig ook in Belgie aanwezig.

Marley Spoon opzeggen

Het abonnement dat u met Marley Spoon aangaat is verplicht, maar erg flexibel. U kan bijvoorbeeld uw bestellingen tot 6 dagen voor de bezorging van de volgende box aanpassen, uitstellen, overslaan of uw contract beëindigen. En dit is mogelijk vanuit uw luie stoel als u inlogt op uw Marley Spoon profiel.

Foodboxen vergelijken

Weet u nog niet zeker of Marley Spoon de leverancier is voor u en wilt u deze gegevens graan met andere maaltijdboxen vergelijken? Dan kan dat via onze online vergelijker. U kan uw persoonlijke eisen en behoeften invoeren en binnen een paar seconden ziet u snel en overzichtelijk welke maaltijdbox het beste past bij u.

Nu foodboxen vergelijken!