JUIZS

> Direct naar de website van JUIZS

Over JUIZ~S

De sappen van JUIZ~S bevatten 70 procent groente en de rest water en fruit. Er is niks toegevoegd, ze zijn gluten en lactosevrij en ze bevatten veel minder suiker dan andere sappen. De sappen zijn koud geperst en er zijn verschillende pakketten voor een detox sapkuur, voor kinderen en voor het aanvullen van voedingsstoffen tijdens het sporten. Zo probeert JUIZ~S voor alle klanten een gezondere en groenere lifestyle te promoveren.

JUIZ~S recepten

De sapjes van JUIZ~S hebben allemaal een ander doel. Zo zijn er bijvoorbeeld vloeibare salades doe in plaats van ontbijt of lunch gedronken kunnen worden. Zo zijn er spinazie-appel-komkommer, wortel-appel-gember en breekselderij-appel-basilicum smaken. Er zijn ook JUISZY kindersapjes doe gemaakt zijn voor en door kinderen. De ingrediënten zijn wortel, rode biet, ananas, mandarijn en limoen. Voor een detox juice recepten waar u voor een aantal dagen alleen maar sap drinkt, zijn er de vloeibare salades, romige notenmelk, groentesoep en waters. En voor de sporters onder ons zijn er rode bieten sappen die helpen bij de opname van zuurstof in het lichaam of boerenkool sap die de vitamine B weer aanvult en energie geeft na het sporten. Met JUIZ~S sapjes krijgt u op een lekkere en makkelijke manier allerlei voedingsstoffen, mineralen en vitaminen binnen toegepast op uw eigen lifestyle.

JUIZ~S verzendkosten

Alle JUIZ~S producten worden gratis afgeleverd en verzendkosten hoeven dus niet te worden betaald.

JUIZ~S bestellen

Het bestellen van de JUIZ~S flesjes gaat via de webwinkel. U heeft de keuze om kant en klare pakketten te bestellen, zoals het Detox Pakket, Losse Flesjes voor het dagelijks leven of een sportieve lifestyle en de kindersapjes. Ook zijn er shots met bepaalde werkingen, zoals weerstand verhogend, vet verbrandend en shots die de spijsvertering op gang brengen.

Nu naar JUIZS om te bestellen

JUIZ~S korting

Voor de sappen van Juisz is het mogelijk online een kortingscode te achterhalen. Het is dus zeker de moeite waard voordat u een bestelling doet, om eerst eens op het internet te zoeken naar eventuele acties.

Ervaringen met JUIZ~S

In klantenreviews over JUIZ~S is te lezen dat men over het algemeen heel positief is, vooral over de detox sapkuur. Mensen bestellen deze kuur regelmatig weer omdat het effect op het lichaam en de gemoedstoestand zo goed is. Ook zegt men dat de smaken van de sappen erg lekker zijn en dat men er veel energie van krijgt, een uitwerking die vaak niet werd verwacht. Een nadeel wat veel aangegeven wordt is dat de sapjes aan de dure kant zijn.

JUIZ~S contact

Contact opnemen met JUIZ~S kan makkelijk via een contactformulier, de telefoon of email.

Vergelijken

Bent u onder de indruk van JUIZ~S, maar wilt u toch nog verder kijken naar wat er nog meer op de markt is, dan kan u altijd gebruik maken van onze vergelijker. U vult simpelweg in wat uw eisen zijn van een foodbox leverancier en de tool geeft u netjes op een rij de bedrijven die het beste aan uw eisen voldoen.

Foodboxen vergelijken