HappyGoodFood

> Direct naar de website van HappyGoodFood

HappyGoodFood

HappyGoodFood biedt verschillende dozen aan met producten die allemaal vrij zijn van onnodige toevoegingen zoals geraffineerde suikers. De ingrediënten zijn dus puur, regelmatig biologisch en bevatten geen ongezonde E-nummers. Er zijn dozen die van te voren zijn samengesteld, maar het is ook mogelijk om zelf te kiezen wat u in uw doos wilt ontvangen. De producten zijn niet vers, maar lang houdbaar en kunnen dus makkelijk in de keukenkast geplaatst worden en als goede basis dienen voor een gezonde maaltijd. Om deze reden hoeft u ook geen abonnement aan te gaan en bestelt u de volgende door simpelweg weer als u nieuwe ingrediënten nodig hebt. Als u op zoek bent naar een doos met interessante producten of healthy snack box Nederland, bent u bij HappyGoodFood aan het juiste adres.

HappyGoodFood recepten

Met de happy food producten uit uw doos kan u door zelf verse ingrediënten toe te voegen heerlijke en gezonde maaltijden bereiden waar geen pakje aan te pas komt. Zo is er een recept voor linzensalade met rauwe courgette, pannenkoekjes van boekweit en kikkererwtenmeel en popcorn met kurkuma en zeezout. De HappyGoodFood producten zijn origineel en vol voedingsstoffen en zijn waarschijnlijk verschillend wat u zelf in de supermarkt had opgepakt. Met een goed recept leert u zo meer lekkere ingrediënten kennen en bereiden en kan u in de toekomst ook naar hartenlust zelf experimenteren.

HappyGoodFood verzendkosten

Bij HappyGoodFood betaalt u eenmalig verzendkosten van €6,50. Voor bestellingen over €50 worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Bezorgen is mogelijk door heel Nederland exclusief de Waddeneilanden. Ook België doet mee. Daar betaalt u verzendkosten van €8,75 voor elke bestelling.

HappyGoodFood bestellen

De boxen die vooraf zijn samengesteld kan u online bestellen zonder verdere verplichtingen aan te gaan. Zo is er de Keukenkast Foodbox die boordevol biologische en lang houdbare basisproducten zit zoals boekweitcrackers, linzenpasta en cashewnoten. De gezonde Snack Box bevat biologische snacks zoals rozijnenkoekjes en kokosnoot. De producten in deze gezonde tussendoortjes box zijn perfect om verantwoord te snacken. De Easy Peasy Lunchbox bevat basis ingrediënten die goed in de lunchtrommel van uw kinderen passen zoals gedroogde abrikozen en natuurlijke sandwichspread. De Notenpittenzaden Box en de Bak Box zijn alleen in combinatie met een andere doos te bestellen. De eerste bevat onder andere amandelen en walnoten en de laatste verschillende soorten meel. Uiteindelijk is er ook nog de Mummy-to-be-box die verantwoorde badmelk, chocola en stretch mark olie bevat. De prijzen lopen uiteen van €16,50 tot €44,50. Als u besluit zelf een doos samen te stellen, zijn de prijzen uiteraard afhankelijk van wat u er in stopt.

Nu een HappyGoodFood box bestellen!

HappyGoodFood korting

Ook voor HappyGoodFood zijn online vaak kortingscodes te vinden. Deze originele maaltijddoos of snackbox kan dus voor nog minder geld bij u worden bezorgd. Het is dus zeker aan te raden even onderzoek te doen op het internet naar promotiecodes voordat u de bestelling plaatst.

HappyGoodFood contact

Contact met HappyGoodFood kan makkelijk via een live chat met eigenaar Jakomijn van Doorn. Behalve live chat is e-mailen ook mogelijk, telefoneren kan of u kunt een online formulier invullen met uw vraag.

Foodboxen vergelijken

Vindt u de foodboxen van HappyGoodFood interessant, maar wilt u toch even kijken wat er nog meer op de markt aanwezig is? Dan kan u altijd gebruik maken van onze online maaltijdbox vergelijker. Als u al uw gegevens en eisen invult komt dit tool snel met een overzichtelijke lijst met foodbox aanbieders voor uw specifieke wensen.

Foodboxen vergelijken