Chef Ali

> Direct naar de website van Chef Ali

Over Chef Ali

Zoals Chef Ali het zelf zegt, is hun bedrijf samengesteld door drie ‘foodliefhebbers’. Het idee voor Chef Ali is ontstaan nadat één van de oprichters een foodbox had besteld maar vervolgens het vlees niet kon eten omdat het niet halal was. Hierna kwamen zij op het idee om een bekende chef te contacteren over een mogelijke samenwerking, hieruit is Chef Ali ontstaan. Een rijke, smaakvolle maaltijdbox waarbij u altijd het beste Halal vlees ontvangt en iedere keer weer gevarieerde recepten uit de Arabische en de wereldkeuken klaar kan maken.

Chef Ali recepten

De gerechten van Chef Ali worden samengesteld door Chef Mounir Toub, door zijn uitgebreide ervaring in de keuken bent u ervan verzekerd dat u iedere keer weer heerlijk en toch anders eet. Chef Ali werkt ook samen met één van de meest bekende Halalslagers van Amsterdam, om u ervan te verzekeren dat uw vlees van de beste kwaliteit is. Een smakelijk voorbeeld van een recept zijn de Kalfs spareribs met aardappelschijfjes en rode coleslaw, maandelijks maakt hij dit recept voor zichzelf en het is één van zijn persoonlijke favorieten. U heeft keuze uit een eenmalige bezorging of een wekelijkse bezorging, ook ontvangt u verschillende extra’s bij Chef Ali zoals bijvoorbeeld een pan bij een wekelijks abonnement.

Chef Ali bestellen

Klinkt het aanbod van Chef Ali u wel aantrekkelijk in de oren? Dan kunt u gemakkelijk via de website van Chef Ali uw maaltijdbox bestellen, u hoeft hier geen account voor aan te maken. Op de website kunt u na het plaatsen van uw bestelling gelijk met iDeal betalen. Mocht u het allemaal nog niet zo zeker weten is dat geen probleem, u kunt uw eerste Chef Ali Box gratis uitproberen en als bonus krijgt u hier nog eens een kookboek van Chef Mounir Toub bij. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over bijkomende kosten bij uw bestelling, uw Halalbox wordt volledig gratis bij u thuis bezorgd.

Nu een Chef Ali maaltijdbox bestellen!

Chef Ali korting

Net zoals veel andere maaltijdboxen beschikt Chef Ali vaak over tijdelijke acties, zoals de eerdergenoemde pan bij uw abonnement. Ook zijn er van tijd tot tijd kortingsacties die u kunt vinden op veel van de websites met kortingscodes en op deze website.

Chef Ali contact

De website van Chef Ali is vrij uitgebreid en gaat diep in op ieder aspect van de bezorging, veel vragen die u zult hebben zullen hier beantwoord worden. Mocht dit niet het geval zijn kunt u hier contact opnemen met Chef Ali via social media, email of telefoon.

Chef Ali opzeggen

Chef Ali biedt een flexibel abonnement, het is mogelijk om bijvoorbeeld tijdens vakantie het abonnement tijdelijk stop te zetten. Wilt u het abonnement permanent stop zetten kan dit op vrijwel ieder moment, nadat u de eerste twee weken van het abonnement afgemaakt hebt.

Vergelijken

Klinkt de Halalbox van Chef Ali aantrekkelijk maar bent u er nog niet helemaal uit? Dan is dat geen probleem, u kunt op deze website alle maaltijdboxen vergelijken van Chef Ali en al haar concurrenten.

Maaltijdboxen vergelijken