Beebox foodbox

> Direct naar de website van Beebox

Over Beebox

Als u uw familie graag regelmatig een gevarieerde en gezonde maaltijd voor wilt zetten en het belangrijk vindt waar de ingrediënten vandaan komen, dan is Beebox misschien iets voor u. De foodbox zit vol biologische groenten, fruit, vlees en vis, maar ook verse eieren, kruiden en zetmeelproducten en wordt één keer per week aan huis afgeleverd. De producten zijn allemaal voorzien van het EKO keurmerk, zijn vers en van hoge kwaliteit en er wordt vermeld waar ze vandaan komen. Zo wordt het eten direct van de boer bij u thuis bezorgd. De doos bevat genoeg ingrediënten voor drie maaltijden per week (voor 2, 3 of 4 personen) en met de bijgeleverde recepten zet u gemakkelijk iets interessants op tafel.

728x90

Beebox recepten

De vele ingrediënten die door Beebox geleverd worden, zijn aangepast aan uw levensstijl. Zo is er de “Box Leefstijl Bio Vegetarisch” voor mensen die geen vlees eten en de “Box Leefstijl Bio Koolhydraatarm” voor gezonde maaltijden met die weinig koolhydraten bevatten. De meest verkochte box is de “Box Extra” waar behalve voldoende ingrediënten voor drie maaltijden ook brood, sap, eieren en fruit in kunnen zitten en zonder die extra’s is er de “Box Maaltijden”. Voor elke box zijn recepten uitgewerkt. Zo is er voor de koolhydraatarme liefhebbers biefstuk met champignonsaus en geroosterde venkel, voor de vegetariërs Japanse paksoi stamppot met shiitake en taugé en voor de rest spareribs met gepofte aardappel en salade. De recepten en de Beebox inhoud van de dozen worden drie dagen voor het uitbrengen van de doos op het internet gedeeld.

Beebox verzendkosten

Om de Beebox doos van uw keuze wekelijks aan huis te ontvangen hoeft u geen verzendkosten te betalen. De prijs per maaltijdbox hangt af van het soort doos en van de grootte van de doos. Zo lopen de prijzen uit een van €37 voor een vegetarische box voor twee personen tot €43,50 voor de box extra voor twee personen. Als u een doos voor vier personen nodig heeft lopen de prijzen uiteen van €55 tot €63,50. Dit zijn dus ook de eindprijzen die u betaalt.

Beebox bestellen

De Beebox bestellen is heel simpel. Eerst logt u in online, dan beslist u welke box het beste bij uw levensstijl past. U kan meteen aangeven wanneer u de eerste doos ontvangen wilt (dit hangt wel enigszins af van uw postcode). U zal nu de Beebox wekelijks krijgen en kan gebruik maken van de biologische ingrediënten, de recepten die worden meegeleverd en via “Mijn Beebox” uw abonnement beheren en bezorgingen vooruit plannen.

Nu een Beebox bestellen!

Beebox ervaringen

De klanten van Beebox zijn over het algemeen erg tevreden. Vooral de variatie in recepten wordt erg gewaardeerd en de korte bereidingswijze ervan. Ook is men enthousiast over de soorten groenten die geleverd worden. Negatieve punten van bestaande klanten zijn dat er ook één persoons boxen zouden moeten komen en dat het handig zou zijn als de aflevering iets preciezer kon.

Beebox korting

Het is mogelijk om korting te krijgen op een Beebox abonnement door kortingscodes in de gaten te houden en daar de doos mee te bestellen. Als u geen haast heeft is het zeker de moeite waard om hier een oogje op te houden en een kortingscode te bemachtigen.

Beebox contact

Elke regio in Nederland heeft zijn eigen Beebox ondernemer waar u persoonlijk contact mee op kan nemen met vragen. Deze is makkelijk te vinden op de website door uw postcode in te geven. U kunt direct bellen met een mobiel nummer of e-mailen, al naar gelang wat het handigste is voor u.

Beebox opzeggen

Beebox is makkelijk op te zeggen via uw eigen profiel. De Beebox ondernemer van uw regio neemt dan contact op om te bevestigen wanneer de laatste aflevering zal plaatsvinden.

Vergelijken

Bent u toch nog niet helemaal zeker over de Beebox en wilt u eerst ook de mogelijkheden bij andere maaltijdboxen vergelijken, dan kan u gebruik maken van onze vergelijker. Door de parameters in te vullen naar uw omstandigheden ontvangt u binnen enkele seconden een overzicht met maaltijdboxen geschikt voor u. Foodboxen vergelijken was nog nooit zo makkelijk.

Maaltijdboxen vergelijken