AllerHande foodbox

Wilt u iets lekkers op tafel zetten maar heeft u helaas geen tijd om naar de winkel te gaan? Dan is de oplossing voor u de AllerHande Box, een nieuw initiatief van de Albert Heijn om ervoor te zorgen dat u toch wat lekkers op tafel heeft aan het einde van de dag. Met keuze uit de verschillende lekkere recepten kunt u zonder moeite de lekkerste ingrediënten in huis halen en als bonus kunt u nog uw dagelijkse boodschappen mee laten bezorgen.

AllerHande Box recepten

Iedereen kent de heerlijke recepten van ah AllerHande wel, met de maaltijd box krijgt u deze recepten gemakkelijk bij u thuis bezorgd. De recepten bestaan altijd uit gezonde maaltijden waarbij u van alles wat meekrijgt, over het algemeen zijn het ook recepten die binnen 1-30 minuten te maken zijn. U heeft ook tevens de keuze tussen een 2-persoons Inspiratiebox of een 4-persoons Familiebox, zo past het aanbod altijd bij u en bestelt u niet teveel of te weinig. In de Inspiratiebox kunt u exclusievere gerechten verwachten met bijvoorbeeld een heerlijk stuk lamsvlees of mosselen en de recepten van de andere optie, de FamilieBox, zijn getest door kinderen. Op deze manier weet u dat wanneer u de box bestelt het aanbod perfect bij uw gezinssituatie past.

AllerHande Box verzendkosten

De Allerhande Box wordt gratis bij u thuisbezorgd, bovendien kunt u bij de Allerhande Box ook gelijk uw overige boodschappen laten bezorgen. Mocht u weinig tijd hebben om langs de winkel te gaan kunt u op deze manier samen met uw avondmaaltijd tegelijk wat extra boodschappen laten bezorgen.

AllerHande Box bestellen

Klinkt de AllerHande Box aantrekkelijk en heeft u interesse? U kunt de maaltijd box gemakkelijk online op de AH website bestellen. Zoals eerder gezegd kunt u hier kiezen uit een 2-persoons Inspiratiebox of een 4-persoons Familiebox, u ontvangt bij deze verschillende pakketten bij beide gerechten voor 3 dagen. Wanneer u tevreden bent met uw bestelling en dit vaker wilt herhalen is het tevens mogelijk om de maaltijd box vaker te ontvangen en met regelmaat in te plannen. Weet u bijvoorbeeld al dat u aan het begin van de week weinig tijd hebt om naar de winkel te gaan, dan kunt u wekelijks een bezorging plannen. Het is ook mogelijk eenmalig of om 2-wekelijks te laten bezorgen.

Nu een maaltijdbox bestellen!

AllerHande Box contact

Als u vragen heeft over de AllerHande Box kunt u gemakkelijk met de ah WhatsApp service uw vragen stellen, dit is een snelle en duidelijke manier van klantenservice waardoor u snel antwoord op uw vragen zult ontvangen. Ook is er op de website van AH een uitgebreide klantenservice onderdeel waar u veel gestelde vragen over de AllerHande Box kunt vinden die u een eind op weg zullen helpen.

AllerHande Box opzeggen

Aangezien de AllerHande Box bezorgingen apart ingepland worden zult u nooit vastzitten aan een abonnement, de dienst is volledig vrijblijvend en zonder abonnementsvorm.

Vergelijken

Vindt u het aanbod van de AllerHande Box interessant klinken maar weet u het toch nog niet helemaal zeker? Dat is geen probleem, u kunt op deze website een uitstekende vergelijking maken tussen de verschillende aanbieders en op deze manier een passend aanbod voor u vinden.

Maaltijdboxen vergelijken