Black Friday Wonen acties

Wilt u shoppen met hoge kortingen op woonartikelen? Dan is daar één dag in het jaar zeer goed voor geschikt: Black Friday (ook wel Zwarte Vrijdag genoemd). Hieronder vindt u in één overzicht de meeste interessante webshops, aanbiedingen en kortingen op het gebied van wonen. Wilt u profiteren van een actie? Klik dan op het logo van de webshop, dan ziet u meteen wat de actie is van deze dag. Let wel goed op: want de acties die hieronder vermeld worden zijn maar op één dag geldig en dat is Black Friday 24 november 2017.

Black Friday wonen deals 2017

Het is op dit moment nog niet bekend welke woonaanbiedingen er zijn op Black Friday 2017. Maar er is een grote kans dat u kunt rekenen op korting bij de volgende webshops:

  • BeterBed
  • Wehkamp
  • HEMA
  • LeenBakker
  • Bijenkorf

Waarom zijn woonartikelen zo populair op Black Friday?

De belangrijkste en eenvoudigste reden is: de extreme kortingen die u kunt pakken op deze ene dag in het jaar. De kortingen kunnen oplopen tot maar liefst 70% van de gebruikelijke adviesprijs. En zeker op woonartikelen die normaal gesproken wat prijzig zijn is het dan nu ineens heel interessant en aantrekkelijk om die te kopen. Wat te denken van een nieuw matras, een nieuw bed, nieuw beddengoed, nieuwe tuinmeubels of een nieuwe bank of nieuwe eetkamertafel met stoelen of misschien wel die mooie kast die normaal eigenlijk boven uw budget is. Met zulke hoge kortingen worden dit soort artikelen en producten ineens heel betaalbaar. Dus waarom zou u dat niet net nog even voor de feestdagen kopen? Dan kunt u het tijdens de feestdagen meteen aan uw visite laten zien. Dat is wel zo leuk. Maar het meest interessant en belangrijkste is gewoon de korting. U lijkt haast wel gek als u niet van deze dag in het jaar profiteert. Wilt u alle Black Friday deals bekijken? Ga dan naar het Black Friday overzicht.