Black Friday Reizen acties

Wilt u op Black Friday uw slag slaan met hoge korting op een reis? Dat kan! Dan zit u hier helemaal goed. Hieronder vindt u op Black Friday (Zwarte vrijdag) namelijk een overzicht van de meest interessante acties, kortingen en aanbiedingen op het gebied van reizen. Door te klikken op het logo van de reisorganisatie of website hieronder ziet u de reisaanbiedingen van dit moment. Wilt u dus voordelig op reis? Dan is dit uw moment. Let wel op: de acties die hieronder worden vermeld kunt u over het algemeen maar op één dag boeken dat is op Black Friday 24 november 2017.

Black Friday reizen deals 2017

Het is nu nog niet bekend welk webshops en reisaanbieders er mee gaan doen met acties aan Black Friday 2017. Maar we verwachten een grote kans dat u kunt rekenen op acties en kortingen bij de volgende shops:

  • Expedia
  • Hotels.com
  • TUI
  • Center Parcs

Waarom zijn reizen boeken zo populair op Black Friday?

Dat is niet zo’n hele ingewikkelde vraag. Het simpele antwoord is: omdat de kortingen op dat moment op kunnen lopen tot maar liefst 70%. Zo kunt u dus lekker voordelig er nog even tussen uit. Kiest u er nog even voor om in december op vakantie te gaan? Zo vlak voor de feestdagen nog even ontspannen in deze altijd hectische periode en vele verplichtingen. Of ontvlucht u de kerstdagen zelf? Dan kunt u op Black Friday profiteren van een leuke actie. Zo is er even tussenuit nog erg betaalbaar ook. Maar u kunt ook wat verder vooruit kijken. En dat doen ook veel mensen. Boekt u nu bijvoorbeeld alvast uw vakantie voor het volgende jaar? Dan heeft u helemaal iets om naar uit te kijken. De meeste beginnen hier pas mee in december of in januari / februari. Maar op Black Friday in november kunt u dus genieten van extra korting. Zo houdt u weer meer geld over om uit te geven aan andere zaken, zoals cadeaus voor feestdagen of u houdt wat extra vakantiegeld over om uit te geven tijdens uw vakantie. Genoeg mogelijkheden dus. Maar één ding is zeker: deze Zwarte Vrijdag is dé dag om even goedkoop een uitje te scoren. Wilt u alle Black Friday deals bekijken? Ga dan naar het Black Friday overzicht.