Black Friday bij MediaMarkt

MediaMarkt Black Friday actie

Looptijd: vrijdag 29 november t/m maandag 2 december 2019
Webshop:
MediaMarkt.nl
Wat is de Black Friday deal:
BLACK FRIDAY SUPER SALE. Nieuwsgierig?

Profiteer nu

 

 

 


Over Media Markt

De Media Markt zit sinds 1999 in Nederland. De eerste vestiging werd geopend in Rotterdam. Inmiddels hebben ze door ons hele land ruim 50 vestigingen. Maar ook in het buitenland komt u deze marktleider in elektronica voor consumenten tegen. In totaal hebben ze ruim 800 winkels verspreid over 16 landen. Sinds 2011 is het ook mogelijk om alle producten online te kopen in de webshop op MediaMarkt.nl. En dat zorgt voor wat extra gemak. U kunt ervoor kiezen om de bestelling thuis te laten bezorgen, maar u kunt deze ook gewoon ophalen bij een Media Markt bij u in de buurt. Net wat voor u makkelijker is.

Maar waarom is de Media Markt zo populair tijdens Black Friday (ook wel Zwarte Vrijdag genoemd)? Dat heeft te maken met de hoeveelheid aanbiedingen die ze elk jaar op deze ene dag voor u hebben. Zo hebben ze zelfs een speciale folder met alleen maar Media Markt Black Friday aanbiedingen. U kunt deze in de week voor Black Friday natuurlijk al vinden op hun eigen website. De aanbiedingen in deze speciale folder zijn echt heel scherp. De kans is niet zo groot dat u dezelfde aanbieding ergens anders nóg goedkoper gaat vinden. Het is natuurlijk wel altijd slim om dat even te controleren. Dit kunt u doen via het Black Friday overzicht waarop u alle belangrijke acties vindt van deze dag. Maar wat het mooie is bij Media Markt is de Prijsbelofte. Hiermee beloven ze u dat u altijd de beste prijs krijgt. Ze vergelijken elke dag de prijzen met enkele grote concurrenten en zorgen dat ze net even iets goedkoper zijn. En vindt u het ergens anders toch goedkoper binnen 14 dagen na uw aankoop? Dan krijgt u het verschil alsnog gewoon van ze terug. Daar doen ze niet moeilijk over. Dat is nog eens service en garantie. Maar MediaMarkt kent nog meer voordelen, wat dacht u van: gratis verzendkosten, gratis retourneren en alle A-merken zijn vertegenwoordigd in het assortiment. U kunt er echt voor alle elektronica terecht, waaronder: TV’s, computers, laptops, smartphones, computer games voor Playstation, drones, audio, smartwatches, walkie-talkies, strijkijzers, beveiligingssystemen, vaatwassers, koelkasten, wasmachines, magnetrons, scheerapparaten en vele andere producten.

In 2015 en 2016 kon u bij deze webshop rekenen op de actie ‘Mediamarkt cashback dagen’. Deze cashback actie hield in dat u na uw aankoop een deel daarvan weer terug kon vragen. Dit kunt u dan doen op de website van MediaMarkt zelf. Allemaal heel eenvoudig en leuk! U bent toch niet gek? Profiteer van korting bij deze webshop op dé dag van het jaar.

Profiteer nu