Black Friday bij Hunkemöller

Hunkemöller Black Friday actie

Looptijd: vrijdag 29 november 2019 t/m zondag 1 november
Webshop: Hunkemoller.nl
Wat is de Black Friday deal: 25% korting op het hele assortiment

Profiteer nu

 

 

 


Over Hunkemöller

Hunkemöller is hét merk als het gaat om lingerie. Het merk is opgericht in Amsterdam in 1886 door Wilhelm Hunkemöller en Josephina Lexis, zijn vrouw. U kent de reclames met Sylvie Meis of Doutzen Kroes ongetwijfeld. Ondertussen is het merk uitgegroeid tot een lingerie keten en hebben ze niet alleen in Nederland winkels, maar ook in Denemarken, Egypte, Spanje, Curacao, Rusland, Marokko, Zweden, Oostenrijk. Saudi-Arabië en Bahrein. Maar u kunt niet alleen in de winkels terecht bij u in de buurt, maar ook online in de webshop. In deze webshop kunt u onder andere terecht voor: bh’s (grote maten, push-up, bralettes, t-shirt BH’s, strapless, beugel, basis, sport), slips, boxers, strings, hoge taille slips, nachtmode, pyjama’s, tops, t-shirts, pantoffels, sokken, onesies, sport broeken, lingerie sets en accessoires. Volop keuze dus.

U kunt af en toe van korting profiteren tijdens de Hunkemöller SALE, maar 1 dag per jaar is het Black Friday. En daar doen ze natuurlijk ook aan mee. Tijdens de Black Friday 2018 editie kon u rekenen op 25% korting op het hele assortiment. Online én in de winkel. Dat is nog eens leuk lingerie shoppen. De kans is dus erg groot dat ze ook weer meedoen aan de Black Friday 2019 editie. Het is nog niet bekend wat de actie wordt, maar zodra de korting bekend is kunt u deze terugvinden bovenaan deze pagina. En u maakt daarbij zelfs kans dat de actie het hele weekend geldig is tot en met maandag (CyberMonday). In 2016 was het op maandag zelfs nog goedkoper, namelijk 30% korting. Sla dus zeker uw slag tijdens deze actiedagen in november. Zoekt u naar andere webshops die ook lingerie in de aanbieding hebben? Neem dan eens een kijkje bij de actie van Bijenkorf of Zalando. Of bekijk het overzicht met alle Black Friday aanbiedingen.

Maar waarom is Hunkemöller zo populair tijdens Black Friday? Dat is een eenvoudige vraag. In december worden er altijd veel lingeriesetjes cadeau gedaan, zowel door de Sint als door de kerstman. Lingerie is over het algemeen best prijzig. Als u daar dus een korting van 25 of 30 procent op kunt krijgen, dan is het extra interessant om het dan te kopen. Wacht dus niet langer en profiteer van deze lingerie aanbieding op Black Friday of Cyber Monday.

Profiteer nu