Black Friday bij BCC

BCC Black Friday actie

Looptijd: vrijdag 29 november t/m maandag 2 december 2019
Webshop: BCC.nl
Wat is de Black Friday deal: BCC verlaagt alle prijzen in het assortiment. Dus koop nu met een leuke extra korting en profiteer van deze actie.

Profiteer nu

 

 

 


Over BCC

BCC is ooit opgericht door Herman Bakker. Hij startte met een filiaal aan de Bos en Lommerweg in Amsterdam West. Vanaf 1969 werd de naam BCC gelanceerd. Inmiddels heeft BCC ruim 70 vestigingen in Nederland en kunt u sinds 2005 ook online bestellen in de webshop. Dit betekent dat BCC één van de grootste Nederlandse winkels is als het gaat om elektronica. U kunt bij BCC terecht voor heel veel verschillende producten. Om maar eens wat te noemen: wasmachines, wasdrogers, verlichting, stofzuigers, stoomreinigers, koelkasten, vaatwassers, vriezer, koffiezetapparaat, televisie, hoofdtelefoon, radio’s, MP3-spelers, home cinema systemen, spiegelreflex camera’s, compact camera’s, tablets, computers, monitoren, printers, scanners, Apple producten, scheerapparaten, ladyshaves, elektronische tandenborstels, babyfoons, mobiele telefoons, smartwatches, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het assortiment is groot. En de prijs is laag. Want BCC garandeert u de beste prijs. Dagelijks controleren ze de concurrentie (waaronder in ieder geval: Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld, MediaMarkt en Wehkamp). En mocht u binnen een straal van 20KM van de vestiging waar u het kocht toch een betere prijs vinden? Dan betalen ze u het verschil gewoon terug. Bij BCC kunt u terecht met elk budget. Ze bieden vele verschillende merken, voor iedereen toegankelijk. Van laag tot hoog qua budget. En heeft u iets gekocht waar u toch niet tevreden over bent? Dan geldt ‘niet goed geld terug’.

1 keer per jaar is het Black Friday. En daar doen ze bij BCC ook aan mee. Los van hun eigen acties kunt u bij BCC ook profiteren van alle deals die de concurrentie aanbiedt. Dit komt door de laagste prijs garantie. Bij BCC zelf kon u in 2018 rekenen op 30% korting. Dus de kans is erg groot dat BCC ook  meedoet aan Black Friday 2019. Zodra de actie bekend is dan kunt u deze terugvinden bovenaan deze pagina. De kans is zelfs vrij groot dat de aanbiedingen nog geldig zijn tot en met maandag (Cyber Monday). Sla dus zeker uw slag tijdens deze kortingsdagen.

Waarom is BCC zo populair tijdens Black Friday? Dat is vrij eenvoudig. Er zijn namelijk heel veel aanbiedingen. En het zijn niet zomaar aanbiedingen. De korting is echt de moeite waard om tijdens deze dag / dagen uw slag te slaan. En elektronica is populair, zeker zo richting de decembermaand met Sinterklaas en Kerst waarin we elkaar toch veel elektronica producten cadeau doen. Dit ziet u ook terug bij andere Black Friday aanbiedingen. Het loont dan ook echt de moeite om te wachten tot deze Zwarte Vrijdag 2019.

Profiteer nu