Aegon aansprakelijkheidsverzekering

> Direct naar de website van Aegon

Over de Aegon aansprakelijkheidsverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wilt u zich verzekeren tegen de schade die u, uw partner of uw kinderen onbedoeld toebrengen aan een ander? Waar moet u dan bijvoorbeeld aan denken? Laat uw kind de laptop van een ander vallen op school? Of morst u wijn op de bank bij vrienden? Of raakt er per ongeluk iemand gewond door u of iemand uit uw gezin? Dan kunt u een schadeclaim krijgen en deze kan hoog oplopen Dit kunt u verzekeren met een aansprakelijkheidsverzekering van Aegon. Een aansprakelijkheidsverzekering wordt ook wel een WA-verzekering genoemd. Hiermee bedoelt men hetzelfde. Aegon biedt deze verzekering aan voor u als consument, maar er is ook een aansprakelijkheidsverzekering zakelijk beschikbaar. Deze is bedoeld voor bedrijven.

Deze verzekering van Aegon  heeft een wereldwijde dekking en is daarom ook in het buitenland geldig. U kunt kiezen uit verschillende verzekerde bedragen. Hoe het precies zit met de dekking en de kosten kunt u vinden op de website van Aegon.

Bent u niet tevreden? Dan kunt u na het eerste jaar de aansprakelijkheidsverzekering opzeggen. En dat kan elke dag.

Voordelen aansprakelijkheidsverzekering Aegon

Als u kiest voor de WA-verzekering van Aegon, dan profiteert u van:

  • Wereldwijde dekking
  • Maakt uw huisdier schade? Ook dat is meeverzekerd
  • Heeft u uitwonende studerende kinderen? Ook deze zijn meeverzekerd
  • Klanten beoordelen Aegon prima.

Vergelijk Aegon met andere aansprakelijkheidsverzekering

Als u op zoek gaat naar een aansprakelijkheidsverzekering, dan heeft u de luxe dat u kunt kiezen uit verschillende verzekeraars. Hierdoor kunt u een vergelijking maken onder andere op basis van de prijs. Het is verstandig om dit altijd goed te doen. U kunt hiermee mogelijk wat geld besparen op uw premie. En dan weet u ook zeker dat u echt verzekerd wat u wilt. Maar welke aansprakelijkheidsverzekering is voor u het meest geschikt? Via de vergelijker kunt u in een paar minuten een vergelijking maken. Aan de hand van uw wensen en variabelen krijgt u de goedkoopste aansprakelijkheidsverzekering te zien.

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Aegon aansprakelijkheidsverzekering afsluiten

Heeft u een vergelijking gemaakt en weet u zeker dat het de aansprakelijkheidsverzekering van Aegon moet worden? Dan is het in een paar minuten allemaal geregeld. U kunt deze WA-verzekering namelijk heel eenvoudig en simpel online aanvragen. U gaat hiervoor naar de website van Aegon en volgt de stappen op de website.

Aegon aansprakelijkheidsverzekering voorwaarden

U ziet er waarschijnlijk tegenop, maar het is altijd verstandig om de voorwaarden goed door te lezen. Dan weet u zeker dat u ook verzekerd waar u naar op zoek bent. En komt u later niet voor onaangename verrassingen te staan. De polisvoorwaarden van Aegon zijn goed leesbaar. Ook al blijft het niet leuk om ze te lezen. U kunt ze vinden op de website van Aegon.

Aegon aansprakelijkheidsverzekering contact

Bent u al klant bij Aegon en wilt u contact opnemen? Dan kan dat op de volgende manieren:

  • Aegon aansprakelijkheidsverzekering telefoonnummer: 088 – 344 12 34 (maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 21.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur)
  • Stel uw vraag op Twitter: @Aegon_NL
  • Bekijk de veelgestelde vragen op de website van Aegon
  • Schade melden? Ga naar de website.
  • Aegon aansprakelijkheidsverzekering opzeggen? Ook dat kan via de website van Aegon.

Meer informatie

Wilt u nog meer weten over de aansprakelijkheidsverzekering van Aegon of bent u op zoek naar een review of de ervaringen van andere klanten? Ga dan naar de website van Aegon
Bent u op zoek naar de Aegon inboedelverzekering? Neem dan hier een kijkje.